Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 376
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички за отговорите.
Снощи пуснах поръчка от Парфимо, днес имам мейл, че е изпратена.
Уви не правте разлика между генерирана разписка и реално получен пакет от куриера. В системата на куриерите се отразява кога са взели номерчето и кога са дали пакета с различни статуси. Писмото е дошло но пакета ви може и да не тръгне никога.
На мен ми пишеше, че пратката е дадена на Спиди на 28.12, до вчера нищо не бях получила и им писах на парфимо във ФБ, по-късно получих писмо от Спиди днес да очаквам кириера, след което и самите Парфимо ми писаха за същото.
Мерси ще им пиша и във фейсбук дано там са изтрезнелите служтели. Като искат нормална комуникация с клиентите да си оставят само работещите канали. Сложили 100 начина за кореспонденция, а никой нкъде не отговаря. Ами да затварят явно не са дорасли да обслужват клиенти. Приличат на чиновници от държавната администрация. Дошъл им човек "на крака" да им даде пари те не могат да се организират да му ги вземат без да му оставят неприятно впечатление.
parfimo.bg ме изкефиха. Поръчка от 29ти още не е дадена на куриера за транспортиране. В чата им няма никой. Е за какво сте го сложили тоя чат като никой не го следи. Телефон 0700. Явно обслужването е под всякаква критика. Това да не е някой скалъпен на бързо сайт от човек дето "върти" 100 бизнеса на веднъж и не сършва нищо както трябва?
Складовете им не са в България та обикновено отнема повечко време за доставка. Би трябвало да получите мейл с инфо, обикновено пишат кога точно поръчката е пратена от Чехия за България. След това можете да следите по товарителницата на Спийди 🙂
Само да уточня, че времето за доставка е различно от времето за даване на пакета на куриера, а поръчката стои на статус не е предадена на куриера т.е. само са разпечатали товарителницата и никой не е ходил да даде пакета. Прилагам снимка за който се интересува да види как изглежда. Моля не ме убеждавайте, че това е нормално дори и по празниците. Информацията в куриерите се обновява автоматично и няма как да са дали пакета на куриер и това да не се отрази в сиистемите им цяла седмица.
Каквото и да ми се обяснява факта е на лице пратката не е дадена 4 работни дни. Куриерите щяха да я придвижат и по празниците. Те за разлика от някой търговци не спират транспорат си и по празниците.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 12:57 от netman71

# 121
  • ново
Пазарувам от години от парфимо и други чужди сайтове, и правя разлика от изпращане и получаване. Пратката идва от Чехия, вие за колко часа искате да пристигне?

# 122
На мен ми изписва същият статус до 1 час преди да получа поръчката. Не мисля, че е чак такава драма.

# 123
В сайта виждате движението на пратката на територията на България. Явно още не е в Бг.

# 124
  • Sofia
Пазарувам от години от парфимо и други чужди сайтове, и правя разлика от изпращане и получаване. Пратката идва от Чехия, вие за колко часа искате да пристигне?
Не е точно така. От някои английски сайтове нещата пристигат за два работни дни с DHL. От нотино също са много бързи. Друг е въпросът, че поръчвайки нещо от Парфимо, се съгласяваш с условията им и имаш предвид, че се чака 🙂

# 125
Извинявайте ние за тръгване или за пристигане говорим. Аз говоря за тръгване вие за пристигане. Счупен е нещо телефона или не искате да вникнете в проблема.
В сайта виждате движението на пратката на територията на България. Явно още не е в Бг.
Скрит текст:
Аз ли не мога да чета или си пише къде се следи пратката и нито дума за друго следене. По номера няма нищо нито в DPD нито в други сайтове. Да бъдат така добри да казват къде и как се следи поръчката. Аз не съм баба ванга. Да сте виждали приложена разписка от изпращането. Ще видим дали някога ще покажат такава.

# 126
Имаше доста почивни дни, все пак са празници и куриери, поръчки са претоварени. За мен дефакто проблем липсва с парфимо. Сайтове с бърза доставка за София – елфрагранс, долче, парфимо, момчето.

# 127
Имаше доста почивни дни, все пак са празници и куриери, поръчки са претоварени. За мен дефакто проблем липсва с парфимо. Сайтове с бърза доставка за София – елфрагранс, долче, парфимо, момчето.
Проблемите са много. Липса на проследяване извън БГ. Липса на комуникация с клиента и "импулсни" телефони за връзка. Както вече ми отговориха няма да получа снимка на разписката където се вижда кога е изпратена. Извод: сайта слиза на дъното като качество на обсужване. Сега да видим качеството на стоките. Дано не се налага да ви тествам и останалите сайтове от списъка ... Кварталните сайтове се познават още като ги отвориш. Жалко, че само там имаше наличност от стоката и не изчаках да заредят след празниците и на другите места. За в бъдеще ще видим колко от сайтовете в шапката са стока. И тук се очертава жалка родна картинка търгаши много търговци малко.

# 128
Сменете тона и спрете да ми се тръшкате. Никой не ви кара да пазарувате отнякъде специално. Показахте някаква истерия, дадоха ви се мнения. Всичко е пожелателно при покупките онлайн, преценката е единствено ваша. Тук в темата сме хора, които не пазаруват по един път, от вчера и днес. Успокойте топката и пазарувайте, откъдето сметнете за добре. Не хабете нерви.

# 129
В Спиди ще се появи статус, чак когато пратката вече е в БГ.
Вече се включи потребител, чиято пратка от 28.12, ще бъде получена днес, така че вероятно вашата, от 29.12, ще я получите утре.  Драма всъщност няма! Що за истерии!

# 130
Ама предупреждавайте като пускате оплакване само за спорта, да не се хабим да отговаряме🙈
Условията за доставка са описани на сайта на търговеца, четете преди да поръчате.
Затова масово момичетата вече не отговарят тук, ползвайте си мозъците по предназначение моля!

П.С Сега прочетох, че Ни тествате списъка със сайтове, явно сте трол с твърде много свободно време и липса на внимание.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 13:47 от Smartie

# 131
На 29ти само е създадена товарителницата. Реално, оттогава досега са минали 2-3 работни дни. И аз не виждам чак такъв проблем.
Парфимо не ползват DHL, та... търпение, ще дойде.

# 132
Ама като влети някой и почне да кряка с оплаквания за какво ли не още от първа поръчка, и то неполучена още, но вече недоволен от всичко, и напълно предубеден, защо се потите да отговаряте?! Спиди бяха луднали по празниците, ама не, сайта му виновен (който и да е той). Па и истеричен мъж в парфюмна тема в женски форум, ми идва в повече вече...

# 133
Причината никой от нас да не вижда движението извън България е, че Парфимо може да използват само Спиди, но когато Спиди няма камиони извън България, Спиди използват услугите на други фирми, тъй като няма да им е изгодно да изпратят собствен камион за 20 пратки...

# 134
Азалия недей така, парфюмите са били винаги по-спешни и от животоспасяващи лекарства. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт