Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 383
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 135
Па и истеричен мъж в парфюмна тема в женски форум, ми идва в повече вече...
Е, що? Имаме 3 неистерични и този е за баланс Wink
Пратката ми от нотино пристигна за 24ч, изумително.

# 136
Днес поръчах от elfragrance.bg, поръчвам за втори път и за втори път съм очарована колко са внимателни и културни. Обади ми се много приятен мъж, за да ми каже, че поръчката ми е подготвена и утре ще е в офиса на Еконт. Определено комуникацията с тях е много приятна.
П. С поръчах Naughty Fruity и нямам търпение да го взема, защото му се каня от 2-3 месеца вече Simple Smile

# 137
Страхотни са елф, бързи, точни, любезни, добри цени!
Naughty Fruity е прекрасен, и аз го взех от тях ♥️

# 138
  • Пловдив
Изпуснала съм цели 10 страници и се чудя как така толкова време няма нови постове Simple Smile

За много години, момичета и момчета! Нека всички да имаме възможност и да бъдем здрави, за да откриваме нови аромати, нови хоризонти и нови мечти!

През изминалата година придобих и се разделих с много парфюми. Може би това беше най-ароматно активната ми година. Имах много осъзнати и неосъзнати покупки, имах много вълнуващи срещи с дългомислени и желани аромати (благодаря на дамите, които ми изпратиха пробички), но като цяло съм почти доволна - изпълних повечето си желания.
За най-изгоден в момента не се сещам - може би Принцесата. Също Bouquet Ideale и Dolce Amalfi Xerjoff от Германия.

За 2021 останаха Мемо (не знам още кой, не съм решила), Lady Tubereuse Moresque, Amyris Femme Maison Francis Kurkdjian, Santal Carmin Atelier Cologne, Do Son Diptique.

# 139
Baccarat зачеркна ли го, или ще го мислиш? Понеже влечението ни към него се появи горе-долу едновременно и ми е интересно Simple Smile

# 140
От преди час имам известие от Парфимо за наличен Chanel 19 poudre тестер. Вече не е наличен. Някой знае ли на каква цена го бяха пуснали, че изчезна толкова светкавично?

# 141
  • Пловдив
Фръц, не съм, поръчах го, но още не е изпратен и не съм го получила Simple Smile
Ще пиша задължително като дойде.

# 142
Фръц, не съм, поръчах го, но още не е изпратен и не съм го получила Simple Smile
Страхотно! Чак се развълнувах вместо теб. Превзел е съзнанието ми и очаквам отливки от екстракта и Instant Crush, та да съм сравнила и 4те ( EDP и Sensual instinct)Simple Smile

# 143
Хей, парфюмни за много години!
Туко що излезе наличен в Парфимо Мон Гарлен Интенс  и веднага поръчах един брой, заедно с няколко следновогодишни подаръчета за близки.
Донесоха ми го, като подарък за празниците от Дъглас-Германия, но в по-малка разфасовка и реших веднага да се възползвам от офертата в Парфимо, защото съм влюбена в този парфюм!  Заедно с код 8ONLINEPROMO , който намаля 8 лв от цялата поръчка се получава приемлива цена.
Имам и база за сравнение при ароматите, веднага ще позная ако е по-различен и се надявам всичко да бъде наред. Blush

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 17:19 от Анонимен

# 144
  • София
Пускам това, защото съм идентичен случай с по-горе описания.
На 27.12. пуснах поръчка към Парфимо.Пусната е до офис на Спиди.
 От 29.12. е със статус:
Скрит текст:
Пак от тогава с писмо в пощата:
Скрит текст:
Днес все още нямам движение по пратката. Чакам Simple Smile
Надявам се до края на седмицата да дойде предвид празниците.
Търпелива съм, не ми е спешна.
От български сайт ме изненадаха приятно за завършване на годината - поръчка, пусната на 30.12. сутринта, дойде в офис на Еконт на 31.12.
Винаги поръчвам до офисите на една от двете куриерски фирми, по-удобно ми е за взимане в свободен за мен часови диапазон.

# 145
Страхотно! Чак се развълнувах вместо теб. Превзел е съзнанието ми и очаквам отливки от екстракта и Instant Crush, та да съм сравнила и 4те ( EDP и Sensual instinct)Simple Smile
Фръц-ко, позволи ми да бъда добър пророк. Simple Smile След екстракта ще бъдеш обзета, а след това Instant Crush ще ти се стори сладко подобие на BR 540 EDP , но да видим де.  Simple Smile Да споделиш, моля те! Ставам ли за пророк или не?Simple Smile

Днес съм с EDP,  една жена ме пита дали идвам от болницата, викам не, на пазара продавам захарен памук! Mask

Поръчах мостри на FM в края на миналата година, уж ще ги пуснат скоро.

# 146
Най-изгодните ми покупки миналата година бяха:
Mon Guerlain intense 92лв от Парфимо
Coco Mademoiselle 35ml 87лв от Парфюми Шоп
Boucheron Serpent Boheme 30ml 42лв Елфрагранс

Тази година смятам да изразходвам повечето ми наличности, като в план за покупка са ми:
MFK Baccart Rouge extrait
Xerjoff Opera
Kilian Good girl gone bad

Искам да се съсредоточа повече върху носенето и удоволствието от ароматите, а не толкова от купуване и затрупване. Във всяка сфера 😄

# 147
Днес съм с EDP,  една жена ме пита дали идвам от болницата, викам не, на пазара продавам захарен памук! Mask
А, видя ли?! Е така съм аз... Disappointed

# 148
  • Бургас
И аз съм много доволна от Елфрагранс
Boucheron Serpent Boheme 30ml 42лв Елфрагранс
днес го получих, в момента е 39,90 и е чудесен, въобще не разбрах защо хората не го харесват. Съвсем е мил, нежен, елегантен и политкоректен аромат, а 30 мл бутилче е бижу. Поръчах и Пантерата на Картие едТ. Довална съм от бързината на доставката и милото отношение.

# 149
  • Пловдив
Аз също много, ама много харесах Екстракта на Бакара, но не мога да си го позволя Simple Smile.
Възнамерявам да поръчам и проби на други аромати на MFK, но първо да видя какво ще стане с тази поръчка, че ми е за пръв път. То обратно трябваше да стане - първо пробите, че, ако нещо се издъни, да не е с голяма сума, ама...

Милен, разсмя ме!

Общи условия

Активация на акаунт