Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 103 860
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 180
  • Чукарландия
Страхотни са елф, бързи, точни, любезни, добри цени!
Naughty Fruity е прекрасен, и аз го взех от тях ♥️

Защо не го откривам Naughty Fruity в сайта на Елфрагранс? Може би го изкупихте? 🤩

# 181
Страхотни са елф, бързи, точни, любезни, добри цени!
Naughty Fruity е прекрасен, и аз го взех от тях ♥️

Защо не го откривам Naughty Fruity в сайта на Елфрагранс? Може би го изкупихте? 🤩

Дааа, изглежда е свършил там. Но го има тук https://perfume-bg.eu/mugler-les-exceptions-naughty-fruity-unise … -c-162_5287_5472/ и в Емаг.
В Елф гледам и Oriental Express е свършил, много приятен пудрен аромат.
Но все още има Wonder Bouquet, който мирише на цветя и бухали топли, маслени козунаци.

# 182
  • София
Notino са влакът стрела направо! Simple Smile
Поръчах в понеделник, 04.01. следобед с безплатната доставка и кода. Куриерът ми донесе пратката преди 20мин! Laughing

# 183
  • Пловдив
Поразрових се с търсачката за цените на Hermes Un Jardin sur le Nil и срещнах пост с цена 48лв. за 30мл. тестер от parfimo. Сложих са го следя, че 100мл. ми са много, а и още ми е рано за поръчка, имам режим Wink . Ако се появи нещо и аз ще споделя.

Тази сутрин Hermes Un Jardin sur le Nil беше 88 лв.тестера и докато разглеждах, смениха цената на 114,90 лв. 

Има го и тук Hermes Un Jardin Sur Le Nil  (тестер) на 85лв. (само за София)
Сладури. Снощи го сложих в количката като гост на 88 лв, но реших да поспя и да го мисля днес. Май донякъде се надявах така да стане. 😀

# 184
Нотино малко ме ядосват, от няколко месеца правя регулярни поръчки, за не малко пари, и досега никога кодче не ми се е появило.
От вчера имам неща в кошницата, напомнят ми, ама кодче никога няма нито като разглеждам, нито като затварям, никога.
Ако някой има излишен моля да ми го прати, мерси.

# 185
  • София
Нотино малко ме ядосват, от няколко месеца правя регулярни поръчки, за не малко пари, и досега никога кодче не ми се е появило.
От вчера имам неща в кошницата, напомнят ми, ама кодче никога няма нито като разглеждам, нито като затварям, никога.
Ако някой има излишен моля да ми го прати, мерси.
Кодът няма нищо общо  с поръчките и парите Ви! Обяснихме вече. Генерира се на изчистен кеш на браузъра, нова сесия, In private и.т.н и пак... не винаги. Браузъра не трябва да Ви познава, това е идеята. Камо ли да помни сесиите и поръчките Ви!

# 186
За много години!
Знаете ли нещо много странно се случи с мен и Нотино миналата седмица. Получих код в обикновенкия браузър, а не в инкогнито. Дойде ми много добре, защото точно смятах да поръчвам, но много ме изненада. А и нали бяха спрели с кодовете по някое време. Сега пак гледам някакви гримове, но дали ще ми излезне код е мистерия.

# 187
Малко офф-топик, но имам проблем с Paypal. Не мога да си вляза в акаунта, защото съм си сменила телефонния номер, а там е старият. За да вляза в акаунта, трябва да въведа код, който ще отиде на номер, който не е мой поне от 8 години. В тази връзка, някой има ли мейл или телефон, на който да се обадя, защото през сайта иска постоянно да се логна, а през чат във ФБ е робот, който нищо не разбира...

# 188
Малко офф-топик, но имам проблем с Paypal. Не мога да си вляза в акаунта, защото съм си сменила телефонния номер, а там е старият. За да вляза в акаунта, трябва да въведа код, който ще отиде на номер, който не е мой поне от 8 години. В тази връзка, някой има ли мейл или телефон, на който да се обадя, защото през сайта иска постоянно да се логна, а през чат във ФБ е робот, който нищо не разбира...

Това е двустепенната автентикация мисля, но ако няма опция за ресет по мейл, мисля няма. Значи нов акаунт!

# 189
Малко офф-топик, но имам проблем с Paypal. В тази връзка, някой има ли мейл или телефон, на който да се обадя...
PayPal/Обслужване на клиенти +1-402-935-2050

# 190
Получих си парфюма от elfragrance.bg, страхотно опакован, дойде за ден. Много съм доволна от тях определено.

# 191
Малко офф-топик, но имам проблем с Paypal. В тази връзка, някой има ли мейл или телефон, на който да се обадя...
PayPal/Обслужване на клиенти +1-402-935-2050

Това ми прилича на американски съпорт номер. Търсих и аз навсякъде, но не можах да открия телефон за Европа, а преди имаше (ирландски номер). Само чат и мейл опции са оставили 🙄😳

# 192
# 193
  • Germany
Пробвайте обратната връзка през аппа, при мен работи и без да съм задала кода, който ми изпраща и без да съм влязла в акаунта. На мен ми даде тези немски номера като контакти

# 194
Имах същия проблем. Направих си нов акаунт. Не че и той работи като хората, ама това е отделен въпрос. Не мога да се логна през апп-а с него. С пръстов отпечатък не става, с парола също. Изхвърля ме постоянно и го зарязах.

Общи условия

Активация на акаунт