Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 103 868
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 195
През app-а стигам пак до тук:

За paypal да правя нов имейл адрес, май няма много смисъл... по-сложно не можаха да го направят.
Или няма да пазарувам това, което искам или ще пробвам по друг начин😎😂

# 196
Не си ли попълнила повече от един телефон в акаунта си? Аз имам три, ама то пък... единия е посочен като основен и те пак него ще ползват. Питай в темата за PayPal, може да помогнат. Не може да няма начин.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1172160

# 197
твоят номер не трябва ли да започва с +3598 вместо с 08, за да получиш смс от номер на чужд оператор?

# 198
Здравейте, момичета! Много отдавна не съм ви чела, защото сте много заразни, заринах се с парфюми и нищо не успявам да изхабя до дъно от сума време .... Ама, все пак ме ръчка отвътре и ще се присламча, пък ще се мъча да се контролирам някак ...

Нотино малко ме ядосват, от няколко месеца правя регулярни поръчки, за не малко пари, и досега никога кодче не ми се е появило.
От вчера имам неща в кошницата, напомнят ми, ама кодче никога няма нито като разглеждам, нито като затварям, никога.
Ако някой има излишен моля да ми го прати, мерси.

На мен само веднъж са ми давали код. Това беше и единствения случай, в който съм си пускала поръчката от служебния компютър в офиса Rolling Eyes Иначе - да, супер бързи са и страхотни промоции за някои неща имат напоследък.
Аз като съм презапасена и нямам спешни нужди, вече никаква козметика и парфюми не купувам, ако не са с отстъпка над 20%, може и подарък допълнителен продукт към тях.
Вчера, между другото, ми потвърдиха поръчка по цена на продукта, която към момента на поръчката вече беше по-висока. Бях си го оставила в кошницата на по-ниската цена от преди няколко дни. В същото време ми даде и безплатна доставка, каквато има в момента.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 18:32 от Light Beam

# 199
Аз влизам да споделя първата си парфюмна покупка за годината - Armaf Club de Nuit Intense Woman.

Решила съм тази година да имам изключително малко и осъзнати парфюмни  покупки..  Много дълго го мислех, трябва ли ми, не ми ли трябва, дали не съм му се преситила...

Но в крайна сметка се оказа правилно решение.

Поръчах от долче и дойде на по-следващия ден. Нямам абсолютно никакви забележки към тях. Винаги са коректни. 

Те, парфюми-шоп и елф са ми любимите “продавачи”.

Получих и вчера пратка от парфимо, направена на 26.12! Бая чакане... бяла и декоративна козметика. Слава Богу, всичко е в срок. Имаше доста добри цени на hydra zen серията на Lancome, взех и малко козметика да попълня липсите .. все пак нова година ... 🤷♀😂

И последно, използвам случая да благодаря на дамата, която сподели за бонусите към МАС червилата в нотино. Взех Russian Red (все пак едно червено червило е виииинагиии добре дошло, особено пък това точно) и Yash, което ме изненада доста приятно. Избрах го само по суотчове и ревюта в интернет 😁

Рискова натура, какво да ви кажа Simple Smile))

# 200
О, цените на Мак бяха много приятни. С добавените към тях подаръци, покупката определено си струваше. Червеното стилето на Боби Браун, което получих с поръчката, е великолепно червено червило.

# 201
Скрит текст:

от месеци гледам табелата над празния магазин, днес за първи път видях заредени парфюми
не знам дали е обявено на сайта им, бп мл. 4

Скрит текст:

за тези, които имаха проблем с парфимо - поръчка от 28.12, вчера късно следобяд е предадена на куриерите, днес я взех от офис; цената беше по-висока от онази в мейк-ъп /там имаше само едина бутилка/, но ми трябваха две и с кода за -11 лв., цената се изравни

# 202
Добра нощ, уханни Simple Smile
Днес влязох в магазина на Старкорп в Бургас с идеята да подуша Eau Claire des Merveilles Hermès и другите чудеса. Красив, омаен, но ми дойде малко сладък. Имаха и тестери и продукти, но цените в магазина са с поне 20% по-високи от тези в сайта им. Отказах се, то беше ясно. Някои от обявените в сайта аромати също ги нямаха налични, вкл. и от миниатюрите.
След голямото точене за Byredo Bal d' Afrique и Rammstein Kokain Intense ми поутихнаха мераците. Балът го помирисах при едни познати руснаци, даваха ми го на много добра цена, обаче не е моят аромат с тоя тагетис и сладникавите нотки. За сметка на това от тях си взех 10-те мл Йоджи Ямамото и много му се радвам.
Преди малко отстрелях на супер оферта тестер Кели Калеш в Парфимо, цена 85.50 лв . И тъй като покрай Кели и зимата съм на вълна грейпфрути, кожа и изобщо сухи беззахарни аромати, поръчах и 83 Leather Reserve Banana Republic, на цена почти двойно по-ниска от тази в Нотино. Силно се надявам да ми е подходящ - има любимите ми ноти - ветивер, велур, бергамот и няма нищо сладко, но за първи път поръчвам унисекс.
Това ще е за начало на годината, а наличните в гардеробчето ще разчиствам, че ми омръзнаха.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 01:40 от Анонимен

# 203
  • Стара Загора
В момента има наличен само от 50 мл
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-intense-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/
Аз поръчах 100 мл за 134 лв, като ползвах и кода за намаление -8 лв. И с доставката излизаше 131 лв. общо.
Blush
По повод обсъжадана марка, аз се чудя дали не е този https://www.parfimo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-eau-fraiche … toilette-za-jeni/ моя аромат, който съм душила преди време и ми хареса...от кога го гледам и мисля, но тук не съм чела да се коментира, и това че е ЕДТ ме спира...
Някой с мнение ?

Аз съм го пробвала отдавна, но да кажа за цената че ако 60 лв е била вчера преди твоя коментар.... преди 3-4 дни тестера от 100 мл струваше 43 лв и стотинки. Другия също беше около 58 лв по спомен. Но цените пак са качени на някои нещица значително.

# 204
Добра нощ, уханни Simple Smile
Днес влязох в магазина на Старкорп в Бургас с идеята да подуша Eau Claire des Merveilles Hermès и другите чудеса. Красив, омаен, но ми дойде малко сладък. Имаха и тестери и продукти, но цените в магазина са с поне 20% по-високи от тези в сайта им. Отказах се, то беше ясно. Някои от обявените в сайта аромати също ги нямаха налични, вкл. и от миниатюрите.
След голямото точене за Byredo Bal d' Afrique и Rammstein Kokain Intense ми поутихнаха мераците. Балът го помирисах при едни познати руснаци, даваха ми го на много добра цена, обаче не е моят аромат с тоя тагетис и сладникавите нотки. За сметка на това от тях си взех 10-те мл Йоджи Ямамото и много му се радвам.
Преди малко отстрелях на супер оферта тестер Кели Калеш в Парфимо, цена 85.50 лв . И тъй като покрай Кели и зимата съм на вълна грейпфрути, кожа и изобщо сухи беззахарни аромати, поръчах и 83 Leather Reserve Banana Republic, на цена почти двойно по-ниска от тази в Нотино. Силно се надявам да ми е подходящ - има любимите ми ноти - ветивер, велур, бергамот и няма нищо сладко, но за първи път поръчвам унисекс.
Това ще е за начало на годината, а наличните в гардеробчето ще разчиствам, че ми омръзнаха.
Приятна изненада от парфимо - току що се обадиха да предложат обединяване на двете ми поръчки, че аз снощи полузаспала действах и ги направих две отделни. Имам вече и писмо за отмяна и обединяване, само дето доставката им е 5 работни дни. Похвално, че предупредиха, приятно впечатлена съм.

# 205
Току що ми звъннаха от Парфимо да ми кажат , че тая работа с Мон Интенз няма да стане - вероятно ще има и други разочаровани.....

# 206
Изненадана съм от бързината на Парфимо. Поръчах на 04.01. и пратката ми вече ме чака в офис на Спиди😳

# 207
  • Пловдив
И моите поръчки от Парфимо от 31.12 и от Мейкъп от 2.01 са вече в офиса на Спиди. Мейкъп ме изненадаха много приятно освен отстъпката за рожден ден имах код за 5 лв, които се комбинираха и стана супер. Дано само всички продукти са в срок, че е все козметика.

# 208
  • София
Скрит текст:

от месеци гледам табелата над празния магазин, днес за първи път видях заредени парфюми
не знам дали е обявено на сайта им, бп мл. 4

Скрит текст:

Въй, Бубанке, не думай! Туй баш до моя офис в БП! Ако не бъркам е до аптека Субра, сграда 3 или?
Много ценна информация даваш! Тия ако се настанят в Бизнеспарка и ни върнат по офисите, ей ще фалирам, ви казвам, хора! Smile

# 209
не, между пощенска банка и виваком, които са на гърба на сградата, която е до езерото - преди много време имаше цветарски магазин там

Общи условия

Активация на акаунт