Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 103 880
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 210
ЧНГ и от мен! Чета ви от доста време, та да се запиша и сега.
През миналата година имах доста покупки, но най-успешните ми са:
1.YSL Rive Gauche pour Homme - 100 мл. тестер с капачка, оригинала от 2003 за 60 лв.(Starcorp)
2. Dior Eau Sauvage Cologne - 100 мл. тестер с капачка за 80 лв.(Parfimo)
3. Chanel Allure Homme Édition Blanche - 100 ml. тестер с капачка за 114 лв.(Elinor)
Поздрави и пожелавам успешна и здрава година навсички!

# 211
  • Пловдив
Днес ми пристигна поръчката от Makeup, за пръв път поръчвам от тях. Много смели куриери имат - без да се обади ме чакаше на служебната врата, вероятно на телепатична връзка се надяваше Simple Smile
Доволна съм, парфюмът е с празен ход, с капачка дори, макар да пишеше, че ще е без - Elie Saab Girl Of Now, тестер.

# 212
  • Стара Загора
И аз си получих пратката от Нотино  - мостри на Amouage. Най - красиви и луксозно опаковани мостри ,които съм виждала ,до сега .

Скрит текст:

# 213
  • София
И аз успях днес да си взема поръчката от Нотино. Simple Smile

# 214
Честити, отличен избор. Xerjoff не беше ли скъпичък напоследък, може и да греша.

# 215
И аз успях днес да си взема поръчката от Нотино. Simple Smile
Скрит текст:
Честити де magicjo, много емоционален пушек и топли спомени да имате с репликите. Simple Smile

И аз да не остана по-назад поръчах малко мостри на Miller Harris (мерси Фръц!-ко) от Notino.  Сега поглеждам, че вече подготвят пратката.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 15:16 от Milen™

# 216
  • Стара Загора
И аз си получих пратката от Нотино  - мостри на Amouage. Най - красиви и луксозно опаковани мостри ,които съм виждала ,до сега .

Скрит текст:

На каква цена взе сетчето?

# 217
Успешна поредна поръчка от makeup.bg. А колко е сладка тази малка Coco M, просто не е истина! На снимката са ми 2 сестрички 35 мл и 50 мл. Купувани са от различни търговци (мейкъп и perfume-bg.eu), гледах, въртях кутийки, флакони, нямат никаква разлика. Ароматът отличен и идентичен при двете кукли. Аз доволна и спокойна, че съм запасена с още от любимата Госпожица.Blush Heart Eyes
Скрит текст:
Честити парфюмни придобивки и да споделите впечатления в парфюмната тема. Hug

# 218
  • София
Скрит текст:

от месеци гледам табелата над празния магазин, днес за първи път видях заредени парфюми
не знам дали е обявено на сайта им, бп мл. 4
Ще бъде много чудесно, ако в магазина цените са същите като в сайта, но като знам практиката на останалите подобни търговци, не смея да съм толкова оптимистична...

Всъщност елинор имат досега още 2 адреса за покупки "на живо", но те и двата не са изцяло техни. Дано пък с този вече да ме опровергаят.

# 219
Milen, а аз колко съм ти благодарна....За сега фаворит ми е BCR540 EDP, но съм на ранен етап още с екстракта. Действително е леко по-сладък, но аз бягам от това и предпочитам хладината в EDP.

Feuille de tabac предполагам ще ти допадне мнооого (ако си го поръчал). Мъжкарски си е, което не ми попречи на похарча с кеф бутилка Grinning

Да не съм в спам, поръчката ми от нотино.

# 220
  • Стара Загора

Скрит текст:

На каква цена взе сетчето?

https://www.notino.bg/amouage/mens-sampler-set-podarchen-komplek … duct_list-product

Беше 85 лв. , но явно е свършил !

# 221
  • София
Благодаря! Hug Xerjoff беше 179 лв. /30 мл./ От доста време е на тази цена. Взех го сега, защото изпръсках старата си бутилка.

# 222
  • Пловдив
Във Flaconi Xerjoff излизат по 130лв с код за 30%.
Последно като гледах някои 30-тици не бяха налични, но може да се следи - със сигурност ще ги заредят.

# 223
  • Чукарландия
Да попитам някой "престраши" ли се да направи поръчка от https://perfumeshop.bg?
Доста нескопосано оформен сайт, но има неща, които в други сайтове не ги откривам. Дали да рискувам?
Моля за мнение, ако има поръчвали оттам! 🌹

lili_78, какъв е кода за Флакони? 🤗

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 02:22 от BBeLLa

# 224
Да попитам някой "престраши" ли се да направи поръчка от https://perfumeshop.bg?
Доста нескопосано оформен сайт, но има неща, които в други сайтове не ги откривам. Дали да рискувам?
BBeLLa, не ми е попадал този сайт, но кое откриваш само там, та да го няма другаде? Подскажи, аз много често ръчкам като лекарство за безсъние сайтовете за парфюми. Ще се радвам да помогна.
В този сайт ме смути опцията "с поръчка" - нямат ги в наличност ли, що ли? Не ми е точен съвсем.
Напоследък гледах доста добри цени на някои парфюми в donbaron.

Общи условия

Активация на акаунт