Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 103 910
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен,

Отдавна ви чета и сериозно сте ме зарибили😀 да кажа и аз, че ми излезе -5 % код в нотино от служебния компютър😀 важи само днес...
В големи колебания съм дали да се възползвам- за тези 8 дни от началото на годината си взех Angel nova, Chloe Nomade и Idole intense. Чудя се на La belle или да се поспра ли...?!?🙄😀🙄
Поспри се, мисля аз. С такова желание и огромни надежди взех Ла Бел, а буквално ме потресе. Има нещо в него..., абе трябва си проба! Явно не харесва всички кожи. Smirk
За мен Ла бел е лепкав захарен кошмар. Предвид останалите ви парфюмни похождения не съм сигурна, че ще се харесате.

# 241
Cabochard, може би е виновен ветиверът, създава   една газираност на крушата. Прилича ми на наливните газирани сиропа от детството ми през социализма, етър  ( за който си ги спомня) Simple Smile

# 242
По отделно обичам и круша, и ветивер. Не знам комбинацията от двете ли разваля парфюма, но ми е доста блудкав и неприятен, и ми мирише евтино.

# 243
Фръц!, Caboshard, лорелай, Азалия - доста сте ми полезни! Благодаря за мненията🙂 ...ще се отказвам от тоя аромат май, май😀 не ми звучи привлекателно определено.
И на тая Zebra, която коментирате й се чудя? Ама, ще се поспирам малко ми се струва.

# 244
  • Седмото небе
Приятелка ме помоли да и намеря това чудо, което не познавам:

Открих го на добра цена за запечатан продукт в Мейк ап и го поръчах. Да видим какъв бисер ще дойде. Не го познавам, а ми стана интересен като го прочетох във Фрагрантика.
И за да не съм капо за мен си добавих нещо дребно за коса. Тая година с личните парфюми ще го раздавам спокойно. Уж съм се зарекла, само когато видя дъно да придобивам нов. Да видим до кога ще устискам Bowtie

# 245
Сутринта поръчах от мейкъп един тестер Montblanc Explorer на чудесна цена - 36.47 лв. Simple Smile Хванах явно последната бройка, иначе щях да споделя тук веднага - който желае нека следи сайта, може пак да се появи евтин.

# 246
Да добавя, че код WIND за 30% във flaconi.de  изтича след почти 2 часа!

Работи си код:WIND без проблем.

# 247
  • София
Да добавя, че код WIND за 30% във flaconi.de  изтича след почти 2 часа!

Работи си код:WIND без проблем.
Съжалявам, ако съм пришпорила някого с думите си! Стартира ми обратно броене до кода и реших, че изтича скоро. Нямам опит със сайта. Flushed

# 248
Рекламен трик е. Който следи сайта ще го забележи, едва ли сте подвела някого. Дори и да изтече времето, след дни генерират нов код.

# 249
Parfium.bg пускат ли повече от 5% ?

# 250
  • Стара Загора
За феновете на Либре 😁

# 251
  • Чукарландия
В момента има ли действащи кодове за Парфимо?
Пробвам всички възможни, за които се сещам и които браузъра помни, но нищо не хваща... 🤣
Някой, ако знае, моля да помага! 🤗

# 252
  • Стара Загора
Вчера или предния ден някой писа за кода. За съжаление нищо не ми трябва и искам.. Та пасувам.

Това не бях виждала отдавна. Мека, приятна ванилия, спомените ми са за skin scent. Не е сладкарска и отваряща пулпити. Simple Smile

https://www.parfimo.bg/dkny-pure-a-drop-of-vanilla-eau-de-parfum … ni-100-ml-tester/

# 253
За съжаление нищо не ми трябва и искам.. .
Joy Какво по-хубаво от това да не искаш да искаш

# 254
  • София
Здравейте. Не знам дали точно това е подходящата тема, но искам да попитам нещо, относно парфюм, който си взех наскоро. Поръчах го от популярен онлайн магазин и това е новия аромат на Hugo Boss - Alive. При проверка на бач кода в сайтове като checkcosmetics и подобни излиза кога е произведен (тоест би следвало да е оригинален), но забелязах, че на флакона, на самото стъкло има някакви дефекти - като малки точки, вдлъбнатини на повърхонста. Има общо 2 на предната част и 1 от задната. Нормално ли е флаконите на оригинални парфюми да имат подобни дефекти или това е гаранция, че продукта е фалшив?

Общи условия

Активация на акаунт