Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 103 914
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 255
И една Zebra Rasasi отстрелях и спирам засега, че нещо попрекалих😀 Да си призная, взимам я абсолютно на сляпо, без никакво познаване на арабските парфюми и изцяло по отзивите тук и в другата парфюмна тема.
Но пък си я чакам с нетърпение и се надявам да се харесаме взаимно🦓

# 256
  • Чукарландия
Ей така става, като се замотам и не стрелям веднага. Кой отмъкна под носа ми NOVA-та, да си признае без бой! 🤣😭😜

# 257
  • София
Здравейте!
Parfumi-shop продават аромати на Alexandre J за близо 100 лв. -100 мл.
В другите сайтове са по-скипи, а и като цяло мисля, че преди, тези парфюми бяха по-скъпи.
Някой дали е поръчвал, защото ме блазни, а ме съмнява дали всичко е наред? 😅

# 258
Не съм поръчвала, но бях на косъм и следях Mandarine sultane дълго време и  парфюмите на А.Дж. бяха около 100-110 лв. продукт в Нотино, след няколко месеца необяснимо за мен цената скочи на 180 лв., така че не мисля, че има повод за притеснение. Simple Smile

# 259
Здравейте, не съм писала отдавна, но аз малко и поспрях с покупките на парфюми, и беше по-добре да не Ви следя😂😂😂Сега чакам поръчка от Парфимо Гърл оф нал за приятелка и блу джинс Версаче за детето😂Но усещам как и аз имам нужда да заредя някоя бройка, та отново съм тук да ви наглеждам,.

# 260
Здравейте. Първо за много години и за много парфюми!
Следя темата от близо година макар и рядко да пиша. Миналата година имах успешни придобивки благодарение на двете теми във форума. Като цяло не обичам да трупам вещи....ама много сте зарибяващи тук и става краста. Както и да е пиша за да споделя какво си поръчах току що защото май е оферта и може би има почитатели. https://www.parfimo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-velours-eau … um-za-jeni-30-ml/
Абсолютно на сляпо, понеже опита ми с Герлен е просто отчайващ. Не знам какво слагат в парфюмите си но мен ме дразни. Вероятно и с този ще е така но пусто правят най-красивите шишенца и толкова си мечтая да имам едничко поне Simple Smile. Поръчах 30 ца че...вече обясних но 50цата е също на добра цена.
Това не ми е първата покупка за 2021. Сефтето направих с make up. Обаче за подарък е поръчката ми там и я чакам с нетърпение понеже от make up при покупка на избрани няколко марки ти дават да си избереш мостричка за подарък, така че ми се отвори възможност и реших да изпробвам YVES SAINT LAURENT LIBRE INTENSE.

# 261
  • София
Момичета, това ли беше последният стейдж в пращането по спийди?
2021-01-09 07:43    
Подготовка за предаване на клиент в офис

На предни пратки след това съм ги взела направо. Но сега нямам съобщение по вайбър. Готова ли е за взимане, или не? Blush
Хайде, че след 2ч затварят. Joy

# 262
  • София
Момичета, това ли беше последният стейдж в пращането по спийди?
2021-01-09 07:43    
Подготовка за предаване на клиент в офис

На предни пратки след това съм ги взела направо. Но сега нямам съобщение по вайбър. Готова ли е за взимане, или не? Blush
Хайде, че след 2ч затварят. Joy

Най-добре попитайте по телефон, защото има пратки, които не разнасят в събота, но не зная, дали има и такива,които не раздават в събота.

# 263
Обади се директно и питай по номер на поръчката. Те проверяват (диспечерка) и ти казват къде е пратката в момента.

# 264
  • София
dolce.bg супер експедитивни - поръчка вчера към 12:00 часа, днес в 09:00 вече ме чакаше пратката в офиса на Еконт.
Имат някакви опции за бърза доставка, от които не се възползвах, но са толкова бързи със стандартна поръчка, че не ми остана време да изтръпна от очакване! Wink Simple Smile

# 265
Много харесвам notino и ще продължа да пазарувам от там, но реших да споделя, eй така от любопитнство.

Пратката дойде за два дни, няма проблем с това. Поръчах доста мостри на Miller Harris, от които имаше 5 бр.x 2 мл. от един вид.

Скрит текст:

Реших да ги прелея (със спринцовка)  в едно 10 мл.бутилче.  Определено ми лиспват няколко лева. Simple Smile

Скрит текст:

# 266
Много си идеен Simple Smile Искаш отливка - купуваш 5 мостри...cool.
За жалост и аз предполагах, че са под 2мл мострите им. Даже на око погледнато и по-малко мл изглеждат от премереното от теб.
Дано удоволствието ти оправдае цената на придобивката.

# 267
  • Sofia
Мерил ли си вместимостта на шишенцето със спринцовка?
Купувала съм шишета за 5,10 мл, а се оказва, че това от 5 побира 4мл, а от 10 има място за още.

# 268
Много си идеен Simple Smile Искаш отливка - купуваш 5 мостри...cool.
За жалост и аз предполагах, че са под 2мл мострите им. Даже на око погледнато и по-малко мл изглеждат от премереното от теб.
Дано удоволствието ти оправдае цената на придобивката.

Фръц!-ко, и без тези милилитри ще си направя кефа!
Въпросът е, не да сме дребнави или да предполагаме, а да сме принципни! Там пише количество 2 мл. - цена, а не 1.5 мл. - "оставте колкото прецените!"

Feuilles de Tabac е също много добър!

Karen, в ляво има бутилче (колкото и мл. да е ) вътре има точно 10 мл. В дясно е същото бутилче с количетвото от отливките. Няма да задълбваме, беше забвано. Simple Smile

# 269
Поръчах и аз една Зебра, на сляпо, да видим.

В Парфимо има тестер 100 мл на Mon Guerlain Florale на 139 лева, добра цена ли е това?

Общи условия

Активация на акаунт