Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 417
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 150
Аз също много, ама много харесах Екстракта на Бакара, но не мога да си го позволя Simple Smile.
Възнамерявам да поръчам и проби на други аромати на MFK, но първо да видя какво ще стане с тази поръчка, че ми е за пръв път. То обратно трябваше да стане - първо пробите, че, ако нещо се издъни, да не е с голяма сума, ама...
Милен, разсмя ме!

В другата тема за размени има потребители, който предлагат отливки от 10 мл., мисля, че не е задължително на всяка цена цяла бутилка. Simple Smile
Да, може би излиза малко по - скъпо, но според мен е по - добре да си се запознал с 10 различни парфюма x 10 мл, отколкото да имаш две скъпи шишета по 100 мл. и да не можеш да ги изпръскаш цял живот!  Мое мнение, не ангажирам никого с него.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 18:16 от Milen™

# 151
Да не мислим за лош развой, ще пристигне - лъскав, изискан, елегантен, секси и с 2 мостри.
MFK, но първо да видя какво ще стане с тази поръчка, че ми е за пръв път. То обратно трябваше да стане - първо пробите, че, ако нещо се издъни, да не е с голяма сума, ама...

# 152
Joy
Азалия недей така, парфюмите са били винаги по-спешни и от животоспасяващи лекарства.
JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Добре че "нашите" няколко мъже в парфюмните теми в женския форум не са истерични, а са страхотни
"момчета", много компетентни в областа, с обширни познания и опит, с богати колекции, и не на последно място - с много позитивна нагласа и отношение. Blush

# 153
  • София
И аз много разчитам на тяхното компетентно мнение!
Вчера колежка ме помоли за съвет за елегантен мъжки парфюм за подарък заложихме на Sauvage Dior. Поръча го от Парфимо. Познава сайта и е доволна от пазаруването си от тях.

# 154
Lili, към днешна дата и аз не мога да си го позволя😄
Сватба, пътешествия, нов дом, брекети😄😄😄
Обмислям травъли да взема на GGGB & BR.

# 155
Привет, чета ви редовно, макар че намалявам, уж, парфюмната колекция. На откритията и попаденията от тази тема, обаче се поддавам от време на време Flowers Bouquet

Минавам да споделя, че Емаг имат днес безплатна доставка+Crazy days намаления+код PERFUMES20, ако за някой е интересно нещо от там.

Иначе от вчера от Нотино с БД очаквам само козметика. Парфюми наблюдавам някои в Парфимо и си мисля, че и на тях им е време да пускат БД.

# 156
Bright Crystal,
Aз съм поръчвала от Парфимо Hermès - Un jardin sur le toit  тестер и си дойде с капачка, абсолютно всичко беше наред с него. Взех го за 88лв тогава и не го бях виждала на по-ниска цена (даже май и код използвах, но бях купила и други работи), но сега 80 лв за Un jardin sur le Nil мисля да го засиля към мен Grinning Или и още някоя градина, защото всичките ми бяха харесали по спомен (може би Le jardin de monsieur Li).
Казах си от тази година по 1-2 максимум парфюма на месец и то след тест и при наистина добра оферта, така че мисля, че първият ще е някоя градина.
В този ред на мисли честита нова година и от мен макар и да пиша рядко. Пожелавам много здраве, щастие и късметът да е на ваша страна. Simple Smile

# 157
За тези, които мислят да си поръчват Kilian, в сайта им има 10% отстъпка за първа поръчка след абониране плюс безплатно гравиране на бутилката за всяка поръчка.
Доставката е безплатна до тук над 100 евро.
Добавят и към поръчката две мостри и 7.5мл миниатюра.

В момента има и код за подарък червило към повечето парфюми.

https://www.bykilian.fr/en-e-FR/exclusive-services
https://www.bykilian.fr/en-e-FR/customizable-coffret

Скрит текст:
10% отстъпка - kilianwelcome
Подарък червило - KILIANCOFFRET

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 20:33 от Anika ❤

# 158
  • Пловдив
Само 8ONLINEPROMO ли е кода в Парфимо? По спомен имаше още един, но не го намирам.
Мисля да трясна тези Нилски градини. Тествала  съм имитация и ми хареса. Този сигурно ще е по - джвъц. Ццц

# 159
  • София
Момичета, притеснени за забавянето на поръчките от Парфимо, с търпение и разбиране идва хепи енд. Wink
Аз вече имам движение по пратката, очаквайте и вие!
Скрит текст:

# 160
  • на майната си
Скрит текст:
За тези, които мислят да си поръчват Kilian, в сайта им има 10% отстъпка за първа поръчка плюс безплатно гравиране на бутилката за всяка поръчка.
Доставката е безплатна до тук над 100 евро.
Добавят и към поръчката две мостри и 7.5мл миниатюра.

В момента има и код за подарък червило към повечето парфюми.

https://www.bykilian.fr/en-e-FR/exclusive-services
https://www.bykilian.fr/en-e-FR/customizable-coffret

Скрит текст:
10% отстъпка - kilianwelcome
Подарък червило - KILIANCOFFRET
Ех, мерси за информацията ама нито Single Malt е наличен, нито Straight to Heaven Extreme, за жалост.
Аз не знаех, че пускат дискаунти точно Килиан, Кзержоф имат такава практика, но пък точно Килиан, странно.

# 161
Имате ли отзиви за parfiumbg.com (без тире)? Търсих отзиви, но не намерих.

# 162
Аз въпреки твърдата си ориентация към нишови аромати, не мога без Елексира и Мон Интенз и си отстрелях от Парфимо едно Мон-че, ей така , че ми е криво без него 😊
Поръчах преди 3 седмици Cassili от Елинор, но от тогава ни звук, ни стон-явно няма да я бъде тази поръчка....
Сложила съм една Делина Ексклузив в коша в Нотино на 359 и само чакам за едни 20 процента за Ниш и го поръчвам....

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 20:47 от macadamia

# 163
Привет!Понеже понякога се обсъжда и козметика и сайта е Нотино,ще питам тук,бърз въпрос. Има ли полза от този вид продукти за коса?
https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serie-expert-power-mi … -bojadisana-kosa/

# 164
Поръчах преди 3 седмици Cassili от Елинор, но от тогава ни звук, ни стон-явно няма да я бъде тази поръчка....

Поръчах и аз от тях и в понеделник ми звъннаха да ме питат дали ми се чака, тъй като парфюмът бил в склада им извън България. И аз ще си почакам явно.

Общи условия

Активация на акаунт