Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 104 390
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 555
Някой правил ли поръчки в този сайт 1001parfum.eu? Нормално ли е качеството?

# 556
  • Стара Загора
Цената мисля е добра, като се има предвид че е комплект и продукт. Тестера от 90 мл знаете върви 60-65 лв по 'нашите сайтове, но за подарък този сет е чуден!

# 557
  • Варна
Мисля, че цената е чудна за който го харесва. Аз ползвах и намаление за РД и съм хепи😂 https://makeup.bg/product/287705/#/option/475736/
Ще ме насочиш ли къде трява да е това намаление/код за РД?Преди 5 дни изрових сайта и не го открих!Възможно е и просто да са ме пропуснали Sad

# 558
Мисля, че цената е чудна за който го харесва. Аз ползвах и намаление за РД и съм хепи😂 https://makeup.bg/product/287705/#/option/475736/
Ще ме насочиш ли къде трява да е това намаление/код за РД?Преди 5 дни изрових сайта и не го открих!Възможно е и просто да са ме пропуснали Sad

В личния ти профил в сайта им редактираш рождената дата да е тази, в който ден поръчваш и се абонираш с имейл. След това в количката автоматично ти излиза отстъпката.

# 559

В личния ти профил в сайта им редактираш рождената дата да е тази, в който ден поръчваш и се абонираш с имейл. След това в количката автоматично ти излиза отстъпката.
Да точно това щях да напиша. От известно време търся Rawaa, но никъде не я откривам в сайтовете, а искам да се запася с една стотица, защото е разкош в студа и все към нея посягам напоследък. Но пък поръчах това насляпо преди малко https://m.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-lattafa-ana-abiyedh-60 … 890/pd/D2530WBBM/ дано се харесваме. Тази седмица чакам доста неща и нещо не мога да се спра Joy

# 560
Получавате си на имейл съобщение (вижте и в спам), че получават 10 лв. подарък за пазаруване над 100 лв. и 5 за пазаруване над 60, ако не се лъжа. И има срок 2 седмици или нещо подобно. Когато в този срок завършите поръчката, намалението автоматично ви се отразява в сайта. Не вкарвате никакъв код.

# 561
Колко време преди рожден ден го пращат това?

# 562
Момичета, имайте предвид, че е възможно и да не получите имейл. При мен така стана, очаквах, проверявах си пощата, търсих из сайта и нищо. Няколко дни след рождения ми ден им писах, те казаха, да проверя дали автоматично ми намаля и точно така се получи. Сложих в кошницата и ми намали.За поръчка до 50 лв. намаля с 5 лв., а над с 10.

# 563
За любителите на черен шоколад с череши, както добре го беше определила Азалия, отново се появи 1 бр. в Емаг - с кода за 20%, цената е доста добра!
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-roberto-cavalli-sign … mp;scenario_ID=52

# 564
В makeup отстъпката е 5 лв над 19 или 20 лв и 10 лв над 59 лв. Мейл не е задължително да се получи. Пазарува се в седмицата на РД. Добавяте си продукти в кошницата и само отразява отстъпката. Рождената дата трябва да е предварително отбелязана.

# 565
И аз току що се възползвах от отстъпка за РД от Мейкъп. Отстъпката е валидна 14дни от деня на РД,аз получих поздравителен имейл в които пишеше до кога е валидно. След 2дни изтичаше и все се чудех дали да се възползвам, защото все няма това което търся и ми е в уиш листата. Но не издържах 😄 поръчах,козметика за коса и лице. Парфюм за сега не искам. Нали чакам новите.

# 566
  • Варна
В makeup отстъпката е 5 лв над 19 или 20 лв и 10 лв над 59 лв. Мейл не е задължително да се получи. Пазарува се в седмицата на РД. Добавяте си продукти в кошницата и само отразява отстъпката. Рождената дата трябва да е предварително отбелязана.
Благодаря по принцип съм спазила всички условия,но нищо не се отрази като отстъпка.Проръчката която направих си беше стандартна без екстри.Дори в последствия нищо не се генерира Sad

# 567
  • Близо до реката ..........
Здравейте, много ще съм благодарна, ако ми кажете каква точно е разликата между тестер и парфюм? Харесала съм си парфюма на Montale-Dark purple и ще го поръчам от сайтовете на първа страница, но виждам, че има и тестери.

# 568
Благодаря по принцип съм спазила всички условия,но нищо не се отрази като отстъпка.Проръчката която направих си беше стандартна без екстри.Дори в последствия нищо не се генерира Sad
Обади им се.

# 569
Здравейте, много ще съм благодарна, ако ми кажете каква точно е разликата между тестер и парфюм? Харесала съм си парфюма на Montale-Dark purple и ще го поръчам от сайтовете на първа страница, но виждам, че има и тестери.

В аромата и шишето никаква. Има шишета без капачка, но в случая не важи Simple Smile. Единствено в кутията е разликата.

Общи условия

Активация на акаунт