Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 104 367
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 600
Miyako, поръчах! Simple Smile Хвана кода и Creed, Initio, Kilian, NISHANE, Parfums de Marly, BDK Parfums.

Има и опция за 5 безплатни мостри по избор.
Милен ,шипинга извън Италия безплатен ли е над 40 е и пробите с думи ли ги описваш или се избират някак ?
Miyako , благодаря !

Ако някой даде сайт с Attar ще съм мноого благодарна !

# 601
На сайта на италианската верига Spray Parfums - https://www.sprayparfums.com/en/ има разпродажба с минус 20 % с код: valentineday20 валиден само за днес.
Пазарували ли сте от сайта?
На път съм да се възползвам от кода , да не пропусна нещо и аз ..😆

На мен ми дава безплатна доставка до Франция.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 15:17 от Фенси

# 602
Милен ,шипинга извън Италия безплатен ли е над 40 е и пробите с думи ли ги описваш или се избират някак ?
Точно така mimozata, над 40 евро (за Италия) е безплатна доставката. ( над 100 за останалите в Европа) Мострите си ги пишеш  в описанието, преди да финализираш поръчката.

Фенси, ако сте харесвали нещо, не се притеснявайте да поръчате. Всичко е наред със сайта, пазарували сме много пъти от него.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 16:40 от Milen™

# 603
И това е хубаво предложение от Нотино.

Пробвах и нищо не стана Sad.

# 604
  • Франция
На сайта на италианската верига Spray Parfums - https://www.sprayparfums.com/en/ има разпродажба с минус 20 % с код: valentineday20 валиден само за днес.
Пазарували ли сте от сайта?
На път съм да се възползвам от кода , да не пропусна нещо и аз ..😆

На мен ми дава безплатна доставка до Франция.
Да, пазарувала съм от сайта, коректен е.
На мен също не ми начислява доставка до Франция, затова предположих, че правилата са еднакви в рамките на ЕС.

# 605
Точно така mimozata, над 40 евро е безплатна доставката. Мострите си ги пишеш  в описанието, преди да финализираш поръчката.

Фенси, ако сте харесвали нещо, не се притеснявайте да поръчате. Всичко е наред със сайта, пазарували сме много пъти от него.

На мен ми слага 15 Евро доставка за Бг (над 40евро е проекто-поръчката)

# 606
В Нотино за поръчка на 125 мл мъжки парфюм от Ралф Лорън, ми добави безплатно 40 мл шишенце от същия... Не е баш каквото са написали. 😁

# 607
Аз сложих в кошницата 2 V&R единия 140 другия 160 и нищо..

# 608
И аз пробвах с V&R - не ги лови, а би трябвало 😆

# 609
На мен ми слага 15 Евро доставка за Бг (над 40евро е проекто-поръчката)
tuali и вие ли музикални корифеи и вие ли? Simple Smile Явно над 40 евро е безплатна само за Италия. А над 100 евро е за останалите в Европа.

Сега пробвах, като сложа и кода и свали под 100 евро, ми слага 15 евро доставка.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 16:38 от Milen™

# 610
Ааа, затова ще да е! Моя парфюм падна под 100 с кода и затова явно. Уф, ще го мисля още малко... 😀

# 611
А това добра оферта ли е?

# 612
  • София
Има превозвач от Италия.” Донеси ми от Италия” май така беше.
До адрес там , дали ще начисли доставка? Пробвайте и с немски адрес на превозвач.

# 613
Този превозвач от Италия не става,по-добре до Германия да поръчвате,

# 614
Така е, но не знам дали е актуален, нямат информация от 2017 в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт