Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 431
  • 1 421
  •   2
Отговори
# 1 050
Да се похваля , че си получих поръчката от Sprayparfums.com и съм много доволна. Пишат да кача снимка на продукта в Инстаграм с таг и ще получа изненада. Някой правил ли го е и каква е изненадата, ако да? Не че ми пречи да си пльосна парфюмчето 😄.

По повод Le couvent,  според мен отзивите във Фрагрантика са доста преувеличени. Аз познавам само няколко неща, де. Единствено Cologne of the missions ми харесва, без да го намирам за нещо кой знае какво. Ако не ги познавате и решите да поръчвате насляпо...

# 1 051
Намерих Пустинята в един датски сайт и още преди да сметна, си викам, о! той без пари, кроната е 26 стотинки! Да, ама той 900 DKK...
RумиК,
Скрит текст:
според теб, ако познаваш и двата, има ли нещо общо с Encre Noire a L'Extreme? Срещам сравнения...

# 1 052
Имам съмнения, току що го получих от Нотино

Лъча над U

# 1 053
Не съм Руми, но нищо общо нямат. Азалия, поискай проба на този парфюм, много трудно се носи, много. А е бол пари. Носи големи изненади на различните кожи. При мен е чиста сауна. Да де, ама аз не искам да мириша на сауна на хората.

# 1 054
Proly, гледам гледам и не разбирам какво му е на този лъч над Uто? 🤣🤣
Познавате ли парфюма? Пробвала ли сте го преди? Почваме да играем на играта- ще поръчам , за да се съмнявам.
Не се минавайте да ви цакат с ментаци, оставете това главоболие на нас🙈

# 1 055
Имам съмнения, току що го получих от Нотино

Лъча над U
Да, не е наред. Аз бих го върнала.

# 1 056
Имам въпрос за отстъпки за РД от бълг. парфюмерни сайтове. Някой има ли някаква информация?

# 1 057
Да се похваля , че си получих поръчката от Sprayparfums.com и съм много доволна. Пишат да кача снимка на продукта в Инстаграм с таг и ще получа изненада. Някой правил ли го е и каква е изненадата, ако да? Не че ми пречи да си пльосна парфюмчето 😄.

По повод Le couvent,  според мен отзивите във Фрагрантика са доста преувеличени. Аз познавам само няколко неща, де. Единствено Cologne of the missions ми харесва, без да го намирам за нещо кой знае какво. Ако не ги познавате и решите да поръчвате насляпо...
Фенси кога поръча ,моята беше за 02.02 после я дръпнаха за 01.02 ?

Какъв е проблема на Амуаж-а ?
https://www.amouage.com/imitation-woman.html

# 1 058
  • Стара Загора
Да попитам и аз - какво трябва , да му е , на лъча над U . Че и аз имам два Амуажа - да ги проверя !

# 1 059
За да бъда коректна към Габко, ще споделя развитието. Обади ми се човек от Габко и каза, че държат на името си и ще ми бъде въстановена сумата за липсващия продукт. Извинявам се че не е по темата

# 1 060
  • Бургас
В Долче е на 73,99 Инсоленса

# 1 061
Smartie, mimozata, meri 123, а вас някой пита ли ви, че да отговаряте? LaughingLaughingLaughing

Днес са заредили явно, нямаше го когато попита The Catcher in the Rye.

Но е EDT, не EDP! Guerlain Insolence EDT

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 16:50 от Milen™

# 1 062

Фенси кога поръча ,моята беше за 02.02 после я дръпнаха за 01.02 ?

На 18-ти поръчах, на 22-ри имам мейл, че са  пратили  поръчката. Аз съм във Франция, но пък в малък град в Нормандия, поне ден и половина се е мотала в нашата поща.

# 1 063

Така трябва да бъде)

# 1 064
Това е различен парфюм, простете!
По снимката не може да се каже нищо лошо за Амуажа.

Общи условия

Активация на акаунт