Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 432
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 185
  • До сърцето...
Нотино ми отговориха, че мога да  върна продукта ,
но все едно аз се отказвам, не че те са ми пратили менте

Това е стандартния текст, служителката надали го е съчинила специално за случая. Момичета, при този обем стоки, служителите не могат да вникват, така като ние вникваме в проблемите на един, два артикула. Който не работи, той не греши, бъдете по-обективни и снизходителни. Явно доставчик, лош служител, може някаква глупост да е.
Същото важи и за проблемния Амуаж от Парфюми-шоп.
Важното е, че поне има адекватна реакция, защото много по-кофти е да ти кажат "Не" и дори КЗП да не помага.

# 1 186
  • София
Малко ми е неудобно до амуажи и ниш сайтове, но все пак да споделя - дойде от Fashiondays -
Lattafa Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition. Отне му 3 дни, като подозирам, че можеше и по-бързо, но беше комбиниран с други непарфюмни неща и може би затова се забави. Тази арабела не е на сляпо(най-сетне), тъй като го познавам от тест на щанда на Scent Of The East в The Mall/София/. Страхотен! Точно както го помня на щанда - много вкусен и объл, уютен подправъчен ориенталец. Медовина Animal Heart Eyes Cat Впечатлен съм от бутилката, пръскалото и въобще всичко. Така изглежда:
Скрит текст:

# 1 187
Някой пазарува ли е скоро от get. bg открих си там един тестер на много примамлива цена, но нямам идея дали още всичко си е ок при тях.
Не си обновяват наличностите и понякога описанията и снимките се разминават с това което изпращат, имам предвид различните версии според годината на производството на даден парфюм.
Да добавя, че моя позната основно от тях си поръчва парфюми и винаги е доволна.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 20:22 от Dari_77

# 1 188
Здравейте разкошотии☺
Чета ви от половин година - опиянявате!! Благодаря❤
Някой си търсеше Omnia Crystalline EDP - тъй като и аз много го харесвам, намерих в български сайт, от който не съм поръчвала ivis.bg, пробвам да дам линк https://
https://www.ivis.bg/bvlgari-omnia-crystalline-edp-%D0%B4%D0%B0%D … D0%BC-p61723.html

Бъдете здрави и щастливи🍀

# 1 189
Здравейте разкошотии☺
Чета ви от половин година - опиянявате!! Благодаря❤
Някой си търсеше Omnia Crystalline EDP - тъй като и аз много го харесвам, намерих в български сайт, от който не съм поръчвала ivis.bg, пробвам да дам линк https://
https://www.ivis.bg/bvlgari-omnia-crystalline-edp-%D0%B4%D0%B0%D … D0%BC-p61723.html

Бъдете здрави и щастливи🍀
От Ивис имам няколко парфюма и всичко е ок. Имат физически магазини, но съжаление в София няма.

# 1 190
  • Пловдив
Някой пазарува ли е скоро от get. bg открих си там един тестер на много примамлива цена, но нямам идея дали още всичко си е ок при тях.
Аз .В последно време само от там.Много съм доволна.

# 1 191
  • Пловдив
Не успявам да платя в Parfumdreams. Най-вероятно са ме блокирали. Пробвах с Paypal, Amazon, директно с карта - не става. Писах им на чата, правят се на луди, да съм пробвала след час. Предлагат ми да платя с банков трансфер.
Адски съм разочарована от такива немски номера.
Да не говорим, че ми блокираха една сума пари, защото исках да платя с paypal, а реално поръчката не беше приета.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 21:09 от lili_78

# 1 192
  • Sofia
Купих на сина ми Montblanc Explorer от Парфимо и е обсебващо траен,  ароматът се носи с часове из цялата къща.

# 1 193
За мен възмутителното е, че  99% са доволни от въпросния магазин и в един момент се появява някой с някакъв парфюм твърдейки, че МЕНТЕ и дружно започваме да си търсим правата и да плюем магазина.
До тук не видях, нито касова бележка /фактура/, че е закупен от тази магазин, нито становище на бранда, че въпросния продукт е фалшив. Ако съм на мястото на магазина, ще ви осъдя за уронване на престижа и клевета.
Защо така с лошо. Нали темата е за споделяне на мнения, дори и негативни. Не съм ги виждала в списъка с официалните представители от сайта на бранда. Нека магазинът докаже, че продуктът е оригинален и да покажат писмо от Оман подпечатано от Хамад бин Хамуд Ал Бусайди, че имат право да продават Amouage Yum

# 1 194
  • Germany
От Нотино ме компенсираха с ваучер с левовата равностойност на Wispers in the Library при следваща покупка, тъй като няма наличност от 10 мл. от него вече. Сега се чудя кой да поръчам - Love Osmanthus или Santal Carmin. Joy
аз не бих се спряла на нито един, и бих си потърсила нещо ново и различно. Santal Carmin е доста експлоатиран като идея в парфюмерията вече, топлите му смоли и подправковата дървесина, допълнени от бензоин или ванилия са ми много сходни с идеята на Бакара руж, и мисля, че няма какво ново да ти даде. Love Osmanthus пък беше голямо разочарование за мен, защото след красивото начало, при мен изсъхва 1:1 с Лайт блу, който може да се купи на много по-ниска цена. Според мен е доста скъп за това, което предлага.

# 1 195
Veka, поръчах от parfumdreams директно до адрес в края на годината, началото на месеца пратиха, поне две седмици чаках, като за пореден път се наложи да звъня на Рапидо /Спиди, за да разбера кога ще ми доставят, че пак имаше някакви шашави статусо за мними опити за доставка. Та към 3 седмици отиде всичко.

Милен, тези с оркестъра не ги знам, онзи ден се зачетох за тях и на бързо първо четене не ме грабнаха пирамидите, ама може и да е защото съм на друга вълна + че съм почти наполовина с тестовете на другия "музикален" бранд Jusbox и дотук съм с много смесени чувства. Най-вече, че една солидна част е много привлекателен маркетинг (особено, ако си меломан и ти е слаб ангелът) и готини бутилки, а някои от композициите са откровено наивни и елементарни като прочит на темите, които са дали като заявка. Харесах много някои, да видим останалите...

# 1 196
Deetron, сега като спомена приятелите от scentoftheeast, горещо ти препоръчвам да пробваш, ако не си:  Portfolio Floral Sculpture и въпреки, че имам POL, съм на косъм да го пръчам. Много красив парфюм са направили, много!

Нищо, че тук е по-евтин: Floral Sculpture

tuali, благодаря!

# 1 197
  • София
Във връзка с тестерите на Шанел - да, идват с капачка, също мислех, че задължително са винаги и с тестерска кутия, но миналата година получих от Парфимо Chanel 5 L'Eau в безобразен вид - с капачка, но само с един картон около бутилката, като от вътрешността на кутия, омазан целият в черно масло (включително и самият хартиен етикет на парфюма). Не отворих пратката пред куриера, защото никога не бях получавала пратка от Парфимо в този вид и не очаквах да има проблем, оттогава вече отварям пратките, слагат опция за преглед. Та на когото кутията му е важна, може да се възползва от възможността за преглед, преди да плати, за да не е неприятно изненадан.

Lili_78, много неприятен казус с parfumdreams. Sad Това, което ме смущава, е, че не дават ясно обяснение защо не ти приемат плащанията, независимо от метода. До превозвач ли поръчваш?

Magicjo, Османтусът на Ателие е много приятен, но и аз го намирам за семпъл парфюм, пред който бих предпочела други сред морето интересни предложения на пазара. Относно Santal Carmin - така и не успявам да вникна в сравненията с Бакара Руж, като човек, носил и двата парфюма, не ми дават сходно усещане, но е факт, че колежка парфюман веднъж ме попита дали съм с Бакара, когато бях със Сантал Кармин, та явно отстрани, като шлейф за околните поне, си приличат според някои носове. Simple Smile Мога да помогна с мостра от него, ако все пак ти е интересен - ако решиш, драсни ЛС. Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 22:26 от Klodilia

# 1 198
  • Франция
tuali, да попитам, тези чувала ли си ги и ако да, да споделиш? Разсъждавам няколко дни над тях.Simple Smile

lorchestreparfum - с безплатна доставка до България.

А иначе това е парфюмът: Piano Santal
Аз го познавам, но не знам доколко си склонен да се ориентираш по моето мнение.
С едно изречение, защото пак ще ни набият: за мен е банален и безинтересен, има приятно млечно начало и убийствено стандартна дървесна основа. Тествай Hermessence Santal Massoïa или Tam Dao.

# 1 199
  • Пловдив
Klodilia, до адрес в България се опитах да поръчам сега.
Преди Коледа направих поръчка до превозвач, отказаха я. Разпитах превозвачите, дали знаят защо се отказват така поръчки, казаха, че много сайтове не искат да изпращат до бизнес адреси. Написах едно писмо до Parfumdreams да ги питам каква е причината да ми отказват поръчката - нищо не отговориха. Поне да кажат - картата ви не ни харесва, адреса не ни харесва. Нищо, нито дума.
Сега пробвах до България, защото дамите тук ме посъветваха да пробвам така.
Отново не става. Предполагам, че са ми блокирали профила, макар да влизам в него и да добавям продукти в кошницата. На финалната стъпка въвеждам номера на картата, но ме връща назад. Писах на чата - отново нищо конкретно не казват.
По-некоректен магазин досега не бях срещала. Толкова пък да не ги е грижа за клиентите си.

Общи условия

Активация на акаунт