Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 390
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 245
Прфюми шоп се помещават в един гараж (зад някой техникум - не запомних кой).
Това ми каза моя близка от същия град. Работят мъж и жена, като това което си поръчаш на място или по телефона се доставя по уговорка. На място има само 10 - тина тестера за проба. Някак не съм убедена, че това което купувам е ок.  Имам 2 аромата от тях, но все съм предубеда за качеството. Не съм парфюмен Гуру, не съм проверявала кодове, но не са ми на сърце Simple Smile. Спазвам си правилото, което често споделяте тук - “Като те съмнява, не взимай “:)

# 1 246
Честито, Мимозке 🍀 Сподели бързо в другата тема как намираш Бакара ? 😊

# 1 247
  • Стара Загора
Честито , момичета– mimozata , macadamia ! Много радост , да ви носят ,новите парфюмни придобивки !!

# 1 248
  • Germany
От parfumdreams на мен ми изпращат тракинг номер. Ползват DHL. Поръчах в неделя, във вторник получих имейл с тракинг и днес чакам доставка. Поръчала съм до Германия обаче. Имам още една поръчка от тях преди няколко месеца до БГ с превозвач - и тогава ми изпратиха тракинг номер. С плащането има проблем. С българска карта не ми приема плащането. С немска карта няма никакъв проблем.

https://img321.com/view/image/be1de9e3-522a-4275-b360-5c96ac136280
parfumdreams ги купиха преди време Дъглас, и придобиха всички техни неприятни черти. Преди продаваха на чудесни цени, а сега почти изравниха цените с тези на Дъглас. Рядко правят намаления, а ако направят, първо вдигат цените. Не доставят до превозвач, а най-странното беше, че се опитах да платя с PayPal към немска банкова сметка от територията на България, и не ми позволи, отхвърляше плащането. Чак като се прибрах в Германия успях да поръчам без проблем. Отделно в момента заради Ковид кризата логистиката е пред колапс, не се знае какво става. Всички магазини са затворени, всичко се пазарува само онлайн, назначават абсолютни непрофесионалисти, хаоса е тотален, не е проблемът само в търговците. Аз ги избягвам от доста време, пазарувам от тях само ако няма от къде на друго място.

# 1 249
  • София
#Милен, благодаря за инфото за мъжкия Диор. Задава се Св. Валентин и това ще бъде един страхотен подарък за моя човек.
От starcorp съм пазарувала и друг път и съм много доволна!

# 1 250
  • София
За кой Диор става въпрос?

# 1 251
# 1 252
Нов код в Елинор.
Love.Lust.Must. PROMOCODE: lovelinor  -14%
Я да видя, какво да си взема.

# 1 253
И аз имам мейл от Parfumdreams, че поръчката ми ще се забави, придружен със съвети как да видя дали парфюмът е наличен. Сигурна съм, че беше. Ами това ще е от тях...

# 1 254
Дали да не застрелям един дамски Jubilation 25 за 193 лв.и да се свършва. Laughing

# 1 255
Ако искаш нещо силно ретро и все пак класно, стреляй.

# 1 256
Ако искаш нещо силно ретро и все пак класно, стреляй.
Аз го познавам, Дени, просто обожавам Mitsouko, а за мен, Jubilation 25 Woman, е просто по-добрата му версия.

Изкупихте спрения Dior, сега трябва да ви мисля друга изненада. Simple Smile

Ето още нещо за нежната част от този свят, за тези които го помнят и познават.

Paco Rabanne Pour Elle Paco Rabanne

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 20:10 от Milen™

# 1 257
....сега трябва да ви мисля друга изненада. Simple Smile
Например добър ксерокс за банкноти Joy

Получих си 3х11 Baccarat edp, адмирации за парфимо. Но нямаше мостричка. Macadamia ме разчовърка за oud satin mood, Fatal Snare ми навърза хубави приказки за Grand soir...тцтц, пак има какво да търся Simple Smile

Видях и мини на Histoire de parfum, много изчистена визия с елегантна кутия, чудничко.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 20:06 от Фръц!

# 1 258
  • София
Grand Soir за поръчка насляпо ми е право в целта. Направо ме обърка. Такова силно и топло присъствие и излъчване. Възбуждащо ми действа Heart

Ето ги и другите. Днес ги получих на две пратки. Много бързи са станали от Парфимо.

# 1 259
Милен, откога го дебна този Pour Elle на Пако Рабан, ама много висока цена са го пуснали. Когато се колебаех около преди година и половина беше на 57 или 67, нещо такова, не в този сайт, в мейкъп беше май. Скъп е! Да си го държат.
Получих си прекрасника Hot Couture на Живанши. Аааа, чуден е. Бе Живанши си е Живанши. Изморена съм много тази вечер, даже му дадох шанс да се стопли, утре ще пусна снимки. Това е един скрит диамант, който прекрасно сърфира между стила и класата на висшата мода от 90-те и сегашния мейнстрийм.

Общи условия

Активация на акаунт