Да се оплачем... 2021

• 2 085 292
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 260
Бабри, "моята" особа ме дразни в друг аспект. Иначе на перфектните мога само да им се радвам. Но като знам колко много им коства това, си мисля, че никак не са за завиждане. Не е лесно да се състезаваш със себе си и никога да не си победител...

А, Тете, аз въобще не вярвам, че е перфектна. Нито тя, нито живота й. Пускала е снимки, дава информация за себе си, често противоречива, като на моменти директно лъже. И на този фон напъните й да представя живота си за идеален са патетични.

# 31 261
  • Наблизо
На антибиотик съм от три дни и ми се разстрои ужасно стомаха.Разбира се аптеките не работят освен дежурни и май ще чакам понеделник.Не стига че съм на антибиотик по празниците ами и това..
Честит рожден ден на всички рожденици и…Весела Коледа!!!!

# 31 262
BeautifulM, от опит знам, че чист сварен ориз и препечен хляб с сиренце върши чудеса с такъв проблем.
Ако имаш хубво кисело мляко, насили се да хапнеш една кофичка всеки ден докато приключиш антибиотикът - действа като пробиотик.
Ако си в добри отношения със съседите си, можеш да поискаш Лопедиум на заем. Аз поне познавам много хора, които държат лекарството за всеки случай...
Чаша вода с капка Йод също помага изключително много. 🙄

# 31 263
Бабри, чудесно е човек да се старае да се чувства добре в средата си, хубаво е да го сподели, когато има такива дни - вижда живота си през розови очила и чашата е наполовина пълна. Истина или лъжа? Това е неговото възприятие към момента. Вяра, Надежда и Любов е хубаво да ги има. Споделената радост е двойна радост, споделената мъка е половин мъка.

# 31 264
Бях нощна...на Коледа. И спешното беше изтрезеително.
Хора, ужасявам се накъде върви тази младеж или поне една по голяма част. Пияни до безпаметност, млади деца момичета, момчета. Размъкнат, повръщат, името си не знаят. Това ли им е критерия за хубав купон
Не съм перфектна, но все си мисля тези родители не виждат ли какво се случва около тях

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 09:23 от djoleva

# 31 265
Снощи гледахме бенефиса на Златните момичета. Много ви го препоръчвам ако сте пропуснали да го гледате. Много впечатляващо беше направено.
Джоли, мен много ме е страх от това, което казваш...

# 31 266
В повечето случаи не виждат родителите, Джоли. И децата лъжат. На моя колежка синът ѝ се прибра веднъж с разбита уста. Версията беше, че бил припаднал, защото цял ден не бил ял. Глътнал си езика и един приятел се наложило да му разбие устата, за да извади езика. И майка му повярва, че и се притесни. А той се напил безобразно и паднал. Забил муцуна в плочките и си разбил устата.
Пият безобразно и ако не сте вие да ги спасите, може и да си заминат. Защото те често и мешат всякакви боклуци.

# 31 267
Ами като е законно, пият. По-добре да се напият и подивеят на 18, отколкото цял живот битови алкохолици.

# 31 268
Едното защо изключва другото? Обикновено тези, които пият и дивеят на 18, си продължават с пийването и занапред.

# 31 269
Не, че изключва. Просто ми е лицемерно възмущението за напити младежи, пък редовно се обсъжда нужната и ежедневна чаша вино, бейлис и тн.

# 31 270
  • ново
Джоли, изключително неприятно, но добре, че успяват да стигнат до спешното...
Аз пак ще кажа - семейната среда, личният пример и контактите на децата с родителите са определящи. Децата лъжат родителите, когато самите родители го позволяват. Това е продукт от родителското неглижиране - работа, ангажименти, семейни проблеми... така се изпуска нишката. Децата искат внимание, а често не го получават поради горните причини. Предполагам, че всеки е минал през някое напиване с повръщане и липса на спомен, страшното идва, когато се повтаря. Да ги пази Господ децата ни!

# 31 271
Ами като е законно, пият. По-добре да се напият и подивеят на 18, отколкото цял живот битови алкохолици.
Изобщо не е по добре. Едно е да пийнеш за настроение, съвсем друго е да се напише до безсъзнание, да си оповръщан и напикан, да му държиш главата настрани докато повръща, защото иначе ще се удави в собственото си повръщане. И за жалост не е еднократно или еденичен случай, а е масово

# 31 272
Не, че изключва. Просто ми е лицемерно възмущението за напити младежи, пък редовно се обсъжда нужната и ежедневна чаша вино, бейлис и тн.
Не знам дали забелязваш разликата между 1 чаша вино и напиване до безпаметност.

# 31 273
всъщност става дума за двоен стандарт, който е полезен в случая - едва ли някой казва, че децата трябва да пият вино, бейлис и др.такива.  Но понякога за нас възрастните, чашка ром, вино или бира може даже да е препоръчително. 🤪
Малката вчера си поиска бира. Оказа се, че ѝ дават в къщи бира. Отказахме категорично и тя се намуси. Сигурно затова пък отказва да яде.
Тази сутрин облиза една парче киви, изяде  половин топка млечна салата (сервираме я с лъжица за сладолед 🤪) и половин парченце ябълка....

# 31 274
Имам почти девет годишно. Злоядо до безобразие. Ма да облизва пържени картофи не се е случвало. Дали е правилно или не правилото вкъщи е купичка с ядене. Като го изяде може да яде бонбони или бисквити или други боклучета.

Общи условия

Активация на акаунт