Да се оплачем... 2021

• 2 085 295
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 245
# 31 246
  • France
Това съм аз. И на причОска го докарвам даже. Joy

# 31 247
Хъммм.... Омммм... Пфуууу.... Офффф.... Тюююю..... Оххххх...Ааааа... Ууууу...
Защо все трябва да пуфти и сумти... НАТФИЗ е завършил!
Оплаквам се и от една форумна особа. Киселица безподобна и безпардонна. Как пък тези дни пак попаднах на нея. Ей, само като ѝ видя ника и ми завира нещо отвътре.

# 31 248
Приятели, Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Имам проблем. У дома взехме за празниците братовчедка на ММ. Момиченцето е на 7 годинки и е ужасно злоядо ☹️ Цял ден готвехме със свекърите. И на отрупана трапеза с вкусна храна тя отказва да яде! Изяде само 7-те пържени картофки, които бяха в порцията. По изключение дадохме и моите и на ММ картофки. И то след като 30 минути я молехме да хапне поне от салатките ( млечна, руска, снежанка)....
И вчера беше така. За два дни яде само цял геврек, цял мини дюнер. Всичко друго оставя наполовина 🤷
Порциите са малки, не са като наште, но това не ѝ пречи да не ги дояжда. А тази вечер директно си оставя всичко.
Питахме я хиляда пъти дали я боли нещо - не. Дали ѝ е вкусно - да. Какво иска? Нищо.
Има енергия иначе. Бъбри, смее се, играе. Чувства се добре. Не ѝ липсва майка, защото като се обади тя, малката отказа да я чуе.
Ще седи при нас до 03.01. и отсега се чудя какво ще яде... А иначе ни казаха, че яде всичко без месо. Днес обаче опита резенчета луканка и много я хареса. После опита от тиквеника. Малко млечна салата и май е това.... За цял ден!!! Не е като да няма храна у дома...

# 31 249
  • Варна
Дари, не пиши такива неща, имаш дете, същото е.
Добри, не разбрах какво е станало, но да сте здрави всички ❤
Честит ден, Безобидна, здраве, щастливи и спокойни дни.

# 31 250
Вики,напълно нормално е за тази възраст.

Ох, въртя поредна пералня, но отивам да лягам вече,хихи, трупат се дрехи с бясна скорост.

# 31 251
Вики, една пица направи, плодове- портокал,ябълка,банан, картофки. Повечето деца обичат такива неща. Почти не познавам дете, което да обича тиквеник.

# 31 252
Филии с пастет, лютеница, с кашкавал запечени, може доматен сос под кашкавала, да стане като " маргарита", абе всичко, което е сухо и не е течна манджа. Ето- луканка обича, вие я мъчете със снежанка.Simple Smile Щом е яла геврек ще й хареса и питка.

# 31 253
Вики, оставяте я да яде каквото иска, на гости е- нека опитва колкото и каквото иска. Родителите й ще мислят другото.

Ние чакаме гостите след малко. Събиране се от пет следобед, че да има време за раздумка.

Весела Коледа! Здраве. Сполука. Благословия. Късмет. Хубави моменти с близките. 🎄

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 04:52 от Анонимен

# 31 254
  • SF

И аз от свекър и свелърва ми се оплаквам. Не може един нормален разговор да св проведе с тях. Все са недоволни, все акъл дават. А как ми липсва мама да ми се обади,  да ме пита как съм, как ми мина деня, да поговорим за времето или някоя клюка от новините. При свекъра се обсъждат глобално сериозни проблеми, най-любимата тема е как при вероятна световна война нашите деца(в Англия) и децата на брата на ММ (САЩ) ще св бият един срещу друг. Вие ми кажете как може баща да говори такива глупости на децата си.

Тук хем се засмях, но и поплаках. Ми...

# 31 255
Деца никога не насилвам да ядат. Слагам каквото има и колкото изядат. Не моля, не викам, не се правя на маймуна. Боклуци между храненията обаче също не предлагам. Не правя драма от това, че не искало да яде, не се въртя на пета, изобщо не му отдавам никакво значение. Прояждат тогава, че и за още питат.

Тете, не си само ти така с форумните особи. И аз имам една дето само като й видя ника и ми действа като червено на бик. Някаква ирационална реакция ми се получава. Ама тя е от ония перфектни, идеални хора, дето всичкото им е супер-дупер перфектно и идеално. Като почнеш от къщата и свършиш с работата, детето и мъжа и приятелите. И умира да го навира в очите на всички с едни пространни фермани.
Аз нали съм неперфектна, явно не мога да понеса такова съвършенство.

# 31 256
Моето като не знае какво иска, казва или хрупкаво пиле ( с корнфлейкс) или таратор.
Тях си ги хапва.
Оплаквам се, че все едно живея в тубдиспансера.. тия деца не спират да кашлят Sad сиропи, инхалации. Аман вече !

# 31 257
Не сме викали. Нито карали. Правим се на сърдити, ама успяваме да стоим сърдити само 5 минути...🤭
Благодаря за съветите.
Утре сутринта ще обеля плодове.
Така де, днес 🤪
Има толкова много храна останала, че няма да готвя поне три дни. И тя толкова малко яде 🙄 Ще пробваме всичко, пък.... да видим какво ще стане...

# 31 258
Пийк, извеждаш ли ги често на разходка на чист въздух? Да потичат, поиграят, да се изпотят от игра. После вкъщи един топъл душ, чайче...с лъжичка мед (знам, че е алерген, но със сигурност е по-добре от аспартам).
Имам чувството, че от прекаленото пазене и дезинфекция станахме по-кекави. Ще се изкажа по бабешки, но детските ми спомени са как тичайки в снега мигом изчезваха сополи и кашлица. Прибирах се цялата мокра и с червени бузи. Със скиорска грейка се сдобих чак в 6-ти клас .
Опитай, има къде да ги заведеш. Пликче със сандвичи, термос с чай и игри на воля.
После да ни се похвалиш Simple Smile

Добри, не видях какво те тревожи, но от сърце пожелавам всичко да бъде наред.

Бабри, "моята" особа ме дразни в друг аспект. Иначе на перфектните мога само да им се радвам. Но като знам колко много им коства това, си мисля, че никак не са за завиждане. Не е лесно да се състезаваш със себе си и никога да не си победител...

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 02:10 от tetka_the_best

# 31 259
Вики, една пица направи, плодове- портокал,ябълка,банан, картофки. Повечето деца обичат такива неща. Почти не познавам дете, което да обича тиквеник.

Пица-тиквеник  това е за патентно ведомство:)

Общи условия

Активация на акаунт