Да се оплачем... 2021

• 2 080 643
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 545
  • Точно където трябва
Влезнах да ви изчета и да се оплача, но като ви изчетох сигурно ще е хвалба. Сестра ми ще почва работа. При първото затваряне я съкратиха, една година беше без работа. До сега тя ме спасяваше, детето колкото беше вкъщи. Отделно госпожите като се разболяваха не пращаха заместник и пак седеше вкъщи. Сега ще оставам аз да я гледам. Ще изпукам отпуската бързо и после... Не стига, че ни осигуряват на нереална, ами и умишлено сме на 4 часа. Щото така му е кеф на шефа. Дерт ми е де. Не, че ще взима велика заплата, но и тя има право да работи.

# 4 546
В каквото и време да живеем подкрепям мнението на Тарти. Почти не познавам някой карал КВ, но познавам доста останали без работа и живеещи на ръба на мизерията заради него. Няколко страници назад споделих за позната търсеща спешно работа. Познавам и такава, която са 2м назад с наема. Познавам и собственичка на фризиорски салон, която до към момента е на -10 000е за наем на помещение и заплати на работници.  Не отричам вируса!!! Просто казвам, че много хора са на ръба и предпочитат да не се водят контактни/ ходят болни защото нямат друг избор. Дори и при нас освобождават хора след болничен, не всеки може да си позволи 1м или повече м без доходи!

И синко тръгва да се разболява 😭😭😭 Няма да го пускам утре на градина, ама не знам какво ще правя 😭😭😭 Утре ще звънна на доктора и ще видим, и то ако не е по добре. Надявам се да е от променливото време и умния им баща, който ги оставя да играят навън както се обекът 😡 Връщам се в 18.30 и заварвам децата долу на улицата играят, синко с комплектче само, без яке, на -1°... Мъжо не видял 😒 Малкия сега подсмърча
Шефката ще лудне ако взема болничен, направо предчувствам, че уволнението ми е вързано

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 23:35 от Kaya

# 4 547
Един горещ душ, краката в гореща вода със сол после, едни дебели чорапи и с дебела завивка да се завие.

# 4 548
  • София
Kaya, наистина ти завидях, че малко около теб са били с Ковид. Около мен много - двама починаха. Поне повечето го карат що-годе леко, но остава да се чудят какво ще са последствията. То не е да кихнеш два пъти.

И шефката ти е оФца. Френска, ама овца.

# 4 549
Не мога да ви изчета, ама.поне да се оплача.
Много ми дойде всичката лудост последната година. Много се изморих психически, чувствам се на ръба. Имам нужда от почивка, хубаво време и децата да не са на училище и ДГ. Ама чак юли ще ме огрее. Изтощена съм.
Днес синът навърши 7г. Вечерта дойдоха две дечица, ох... Ужас. И моите са виновни, не чуждите. На щерката й заявих, че за нейния няма да си причиня "празнуване", да си знае от сега.
Искам тишина и покой. Някъде сама. Никой да не ме закачат, да спя, да спя, да лежа...

# 4 550
П.С. писали сме едновременно! Мама Ру честит рожденник 🤗 Жив и здрав 🤗
Kaya, наистина ти завидях, че малко около теб са били с Ковид. Около мен много - двама починаха. Поне повечето го карат що-годе леко, но остава да се чудят какво ще са последствията. То не е да кихнеш два пъти.

И шефката ти е оФца. Френска, ама овца.
Немска 😉
Казах, не отричам вируса, но лафа "Гладът е по силен от токък" е в пълна сила в момента. Та затова и разбирам хората. Ние сме имали много тежък период, когато бях бременна със сина ми, шефа на моя беше фалирал и беше 2 заплати назад. Наема ни беше 2м назад, застраховки на кола и прочие. Дъщерята нямаше 2г. Едва успявахме да купим храна, купувахме каквото трябва за дъщерята и след това каквото/ако остане за нас. Да, шефа на мм му изплати парите и обещетение (на своя глава, мм не го е съдил), но тези близо 2м бяха много тежки. Та затова разбирам какво им е на хората

Дари той синко заспа, хич не се сетих по рано за вода със сол 😒 Толкова се притесних че изключих

# 4 551
Да са ти живи и здрави дечицата, особено малкия сладур! Празнуването е изморително, а стреса огромен! Но пък сте заедно и прекрасно семейство! Честито отново!

# 4 552
  • ново
И около мен много болни, загубих и двама близки до сърцето ми, отделно няколко познати.
Дразня се на безхаберните. Значи отиват болни или преносители на вируса на работа, защото им трябват пари. Заразяват други хора, те от своя страна други и всички остават без пари.... Ами не го разбирам и не искам да познавам такива хора.

# 4 553
  • София
Че кой беше по френско? Нещо съвсем почвам да не помня. Оплаквам се.
Нищо, немска е.

# 4 554
Филомена е във Франция.

# 4 555
  • София
Устоях на обувките . Trollface Гордея се със себе си, иначе щях после да се оплаквам пак от тежък месец. Трябва да стисна малко финансите.

Оплаквам се от снега!

# 4 556
За Фил съм сигурна че е по френско и дъщерята на Джоли, ама май и Тарталета беше там? Или Испания? И аз хич не помня вече.
Изпънах се на леглото, дочитам си тука и заспивам.... Само да има кой да простре дрехите от пералнята 😭😭😭 Това ми е най противното от цялото домакинство 😒 И! Трябва да се къпя, па ей това най го мразя, после с мокра коса в леглото 😡 Ма то докато се обърна вече е 22ч, няма кога по рано

# 4 557
  • Mediterraneo
Цъ, аз съм по- нататък, в Испания.
Аз чакам двете кокони да ми освободят банята и да се хоризонтирам. Голяма мъка е с една баня, особено вечер. Сутрин излизаме двама по двама обикновено, та е по- разредено. Вечер, докато се изкъпят и напудрят девойките...
Оплаквам се, че се зарибих по един сериал, а последните две серии ще излязат на 30 март! Пффф, как не съм видяла, та да не го гледам набързо.

# 4 558
Скарахме се с ММ. И то заради чужди хора. Вдигнах кръвното, чувствам се зле емоционално и физически. Не знам как ще се събера, ядосана съм заради инфантилното му поведение. Писна ми все да съм балансьор, синя каска и накрая да се опитва да ме пренебрегва, за да си начеше егото. Пред кого се пъчиш бре? Кой ще те потупа по рамото за това? Хайде нЕма нужда.
Аман! Сега спи и хърка блажено, пък на мен ми е толкова разлюляно, че по едно време помислих, че има земетресение...

Мама Ру, честито ти рождениче! Да расте здраво, слънчево и обичливо!

# 4 559
  • тук и там
Ей това и аз не го мога..Да сме се скарали,и после да легна и да спя спокойно.Ама моят е същият.Аз не мога да спя, да ям,разтреперано ми е отвсякъде,той обикновено си спи блажено и хич не му се отразаява нито на съня,нито на яденето.Тетка,и това ще мине..Гледай да не се тровиш много.Знам,че на думи е лесно ,а на практика- не ни се получава.,ама...Гуш от мен.Heart

Мама Ру,честит рожденик!Да е жив и здрав,много щастие и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт