Да се оплачем... 2021

• 2 085 043
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 90
Приемате ли нови оплаквачки? Мъжът ми ми казва, че съм много черногледа и постоянно недоволна, и реших да се оплаквам тук, вместо на него.
Аа, много важно, фръцваш си д-то и заминаваш в другата стая. Joy Аз какво ли не бях.. Била съм гледала като сумун (теле-изтърсак), само съм скърцала със зъби, че и гадно готвеща ме нарече.

# 91
А ММ каза да ида да погледна бидона със зеле, че да вкисне. 😆

Оплаквам се че днес съм с ужасно главоболие.

# 92
Още в новогодишната нощ едва успях да заспя от главоболие. Пийнах само чаша вино.
В 12 часа се разчувствах, ей така...без причина.
Отделно детето завдига температура и от днес е на АБ.
Забелязала съм, че когато предстои някакво събитие, както в случая беше, сватба, нещо...винаги съм с главоболие след това.
Явно на подсъзнателно ниво се напрягам, че нещо предстои и избива в болка.

# 93
Оплаквам се, че новата година започва със старите проблеми. Едни и същи несгоди и спънки постоянно ме тормозят. Аха да се наредят нещата и отново се завъртат на зле...Поне успяхме да си починем добре две седмици у дома. Сега с нови сили очаквам завръщането към работното ежедневие и ДО на детето Weary Уж съм си обещала за него поне да не се ядосвам, но да видим.
Трябва да си запиша час за зъболекар.... Мрън Mask

# 94

Кажи на мъжа ти, че го поздравявам за духовитостта. Смея се от сърце.

# 95
  • Бургас
Абе ни да нямаме общ мъж?!

Освен ММ и деверът ме нарича негативна,гадна и кисела.Каза,че всеки мъж след общуването с мен ще преоткрие и ще заобича жена си,защото нЕма такъм дзвер като мен!Това последното е мисъл на мъжа на систъра,след като ми беше на гости на НГ!

# 96
Момичета, на всички ЗДРАВА, МИРНА, изпълнена с МНОГО ОБИЧ година.

- не е мое произведение, отдавна не правя такъв тип неща, сега ми правят ето подобни неща в кухнята

Вчера сестра ми ми каза, че е болна и сега е в изолация. Слава Богу - добре е, и покрай това нещо е решила вече да спира работа, пенсионира се иначе преди няколко години, тъй като е основно 1-ва категория труд и да си гледа здравето вече.
За оплакване само мога да кажа, че чичо ми съвсем е одъртял откъм алчност за имоти и съжаление за неща, още далече преди да се родя, пак свързано с имоти, баща ми - който отдавна почина, бил направил не знам какво си преди повече от 60 години назад - откачена работа. И ми затвори телефона след това, била съм го ядосала, че си спомнил.... че кой го е карал нещо си да си спомня.... Гони 80 години, а само имоти му в главата, пуста алчност.
Стринка и тя нещо ги върти....

Джолева, много успехи в борбата с тази болест, баща ми почина от същото, цигарите не му простиха..., беше също 4-ти стадии, но от тогава досега има напредък в тази област, така, че БОРЕТЕ СЕ.

# 97
  • varna
ЧНГ! Момичета ,пожелавам ви здраве,благополучие и повече усмивки !

# 98
Пожелавам по-малко оплаквания през тази година и повече усмивки!

# 99
  • София

Кажи на мъжа ти, че го поздравявам за духовитостта. Смея се от сърце.
И аз прихнах да се смея на това.

# 100
В кръга на шегата, добре, че не ти е казал "не приближавай бидона със зелето, да не превтаса".

Оплаквам се, че покрай празниците ми се развали биоритъма. Пак започнах да си лягам късно и да ставам много рано. А от понеделник съм на работа и без следобедната дрямка за зареждане на батериите, няма да оцелея. Дано утре не отваря пак очи преди шест.

# 101
  • SF
Трети ден ме боли ухото. Търпимо е, но ме боли и главата покрай него и окото и ноздрата от същата страна. Когато се пипам под ухото към врата, боли.
Сега точно не ми се ходи по лекари. Утре ще карам сестра ми да ми капне топъл зехтин и ще купя някакви капки. Челото чак  ме боли от лявата страна.

# 102
  • Страната на чудесата
Esmee, от нашата хомеопатичка, която е и лекар вътрешни болести, знам за тези капки и винаги при болки в ухото ги правя и за мен, и за децата. Ефикасни са, но недостатък е миризмата.
 Отрязва се бялата част на праза, около една длан, в сух тиган се пече на котлона от всички страни и като омекне, се изцежда и се капе в ухото. На ден поне три-четири пъти и за ден-два облекчава болката, поне седмица се прави за пълно излекуване. Всеки път подготвяш пресни капки.

# 103
  • тук и там
Да не е невралгия някаква? Аз имах главоболие преди-ама ме болеше само половината глава. Отзад врата ,главата , над ушите ,отпред-скулите,  очите ,челото  и т.н.Моят ЛЛ каза че невралгия било,щом само половината част от главата   ме боли..Пробвай с обезболаващи дали ще мине.И парацетамол би свършил работа..

# 104
  • София
И ние лягаме късно, ставаме късно. Не знам в понеделник как ще събудя дребния за градина . От сега си представям цирка.

Общи условия

Активация на акаунт