Да се оплачем... 2021

• 2 081 043
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 425
Лъки, твоя верно ли мисли че на тия години ще забременееш Joy
Избелване на ануса ми е фаворит. Колко струва между другото?

# 4 426
  • София
Като кажете финансова подкрепа, ще реши човек, че е милионер поне. Да си представим розовата ситуация. Мъжът изкарва 2000 на месец, жената 1500. Имат едно жилище, жената с децата остава в него. Мъжът се изнася и започва да плаща 200 лв. Издръжка. Сметките, ако няма заеми, са 600 на месец, храната и тя толкова и на жената и остават 500, с които да облича децата и себе си. Уроци, книги, почивки, ако мъжа даде, ама ако той плаща наем...
Много е лесно да се каже, защо търпиш, но като се направи сметка е ясно.

# 4 427
Какви са тия сметки от по 600 лв?
Ток, вода, тв, интернет, около 200. Парно 5 месеца по 120-150 лв. Вкъщи се ходи по къс ръкав.

# 4 428
  • София
И нашите сметки под 500 лв не падат, ток поне 250 лв през зимата, лятото е почти без пари, плащаме и по 100 лв топла вода, заради тъпите тръби, парно не ползваме. Да се приеме за голямо оплакване. Grinning

# 4 429
  • София
Сигма, закръглих ги, но дори и 300 да са пак е трудно с две деца.

# 4 430
Децата не страдат толкова при развод, може даже и хич да не страдат. Ако не вървят нещата, значи просто не вървят и едва ли ще се оправят. Съвети да си живееш в измислен свят, да не му обръщаш внимание, или пък да си направиш нова прическа и да си купиш еротично бельо, не помагат.

# 4 431
Много неизвестни има. Ако жената е поела по-голямата част от храната, защото и без това тя готви, както често се случва, след изнасянето на мъжа, може да се окаже даже и на плюс.

# 4 432
Съвет не давам. Но на едно дете така му подаваш сигнал за грешен модел за семейство. Приема го за нормално и след това го повтаря.

# 4 433
  • Страната на чудесата
Лъки, твоя верно ли мисли че на тия години ще забременееш Joy
Избелване на ануса ми е фаворит. Колко струва между другото?
😂Не знам колко струва и не ме интересува. Ама ме потресе колко не ме познава този човек и допуска, че ще пръсва такива пари за абсолютни глупости🤷‍♀️ Гърдите за мен са си свършили работата, две деца са откърмили. От тук насетне искам само да са здрави и хич и не мисля да си причинявам оперции и болки. За ануса😂-нито аз си го гледам, нито друг, та...бял,черен-все тая. А за бременност-той много иска още едно дете, ама съм казала, че на внуче вече ще се радваме.
За неразбирателствата в брака, играла съм го това, не помагат никакви козметични промени, когато толкова се отчуждят хората. Аз седях години в неудовлетворителен брак заради децата. Да, ама децата не са глупави и виждат и разбират, когато има някой нещастен, така е.

# 4 434
Оф, малкия от вчера спомена че е със запушен нос.
Днес се събуди с гърлобол, малко мътни очи, запушен нос и 37 градуса. Почти нищо на хапна, иначе е жизнен. Ама и ние вчера не се спряхме, навън доста изкарахме, та дано е от това и безобидно.
Изсмука две хапчета за гърло и сдъвка един Нурофен. Чай, билки не ще.
В петък са отсъствали шест деца болни.

Ох, ще чукна в Гугъл как се избелва анус. Никога не е късно човек да научи нещо ново, хаха.

# 4 435
Обаче на децата им е жал за него и смятат, че той толкова си може, а аз да си се оправям и да не ги занимавам. Грешен модел е,да.
Обмислям от известно време какво да правя. Финансова зависимост нямам.

# 4 436
При вариант оставане "заради децата" има и още нещо. Какъв модел на семейство показваме на същите тези деца. Дали е ок да виждат двама кисели възрастни, които не могат да се траят, ама стоят "заедно".
П.П. Сигма ме е преварила.

# 4 437
Само да кажа,че вероятно аз наистина се вглеждам много, защото не бих била ок някой да мечтае да си избеля ануса, а да седи с неплатени осигуровки. И всъщност много от проблемите ни са подобни. Ме понасям такива неща, такова поведение,приоритетите ни са различни.

# 4 438
  • София
Децата не страдат толкова при развод, може даже и хич да не страдат.
А ти дете на разведени родители ли си? Защото аз съм и това, което си написала за мен е много далеч от истината.
 Не подкрепям да се остава само заради децата, обаче един развод няма как да не им се отрази, дори това да е по-добре и за тях и за родителите им.
А това, че нашите объркаха всичко, което можеше да объркат по отношение на нас по време на развода не ми се и коментира. Но пък, ако ми се случи един ден знам със сигурност какво те трябва да правя.

# 4 439
Хепи, само ти си знаеш какво ти е. Ние в темата може да си дрънкаме и да даваме съвети ама ти си човека, който си решава. Аз те разбирам, много е лошо когато с мъжа гледате в различни посоки. Майка ми цял живот живее с човек, който нито я разбира, нито я подкрепя. Даже точно обратното, ама да не изпадам в подробности. Обичам го, баща ми е, но за съпруг - не става.
Стискам ти палци нещата да се наредят, както ти искаш. Знам, че е много трудно да не обръщаш внимание, не всеки може да е непукист и аз не мога. Ако няма друго решение за момента - поне си се оплаквай тука на воля 🤗

Общи условия

Активация на акаунт