Да се оплачем... 2021

• 2 081 024
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 440
  • София
Само да кажа,че вероятно аз наистина се вглеждам много, защото не бих била ок някой да мечтае да си избеля ануса, а да седи с неплатени осигуровки. И всъщност много от проблемите ни са подобни. Ме понасям такива неща, такова поведение,приоритетите ни са различни.
Хепи, ти си екстроверт, а той явно е интроверт. Трудно се съжителства така, особено, ако очакваш определени неща, които той няма как да ти даде.
Мъжът ми е темерутест и рядко проявява емоции, когато го прави е по-скоро раздразнен. Научихме се да живеем заедно. Аз му лазя по нервите и даже успявам да го разсмея.  Той по моите с разсеяността си. Не се самонавивай. Прецени нещата, животът продължава и избор винаги има.

# 4 441
Напротив, аз съм интровет,а той екстроверт. Точно затова липсата на комуникация с мен е още по-обидна.

# 4 442
  • София
Напротив, аз съм интровет,а той екстроверт. Точно затова липсата на комуникация с мен е още по-обидна.
Не знам тогава. Дано намериш решение с което да си щастлива.

# 4 443
Повечето  хубави семейства около  мен са именно от деца на разведени родители, и разпадащи се семейства са от деца на хубави семейства, така че това какъв модел показваме изобщо не е вярно. Имам поне по 10 примера и от двата вида.
Което не означава, че подкрепям да се стои заради децата, но всеки си знае неговите си проблеми и обстоятелства, не е ок да се говори общо.

# 4 444
Не съм дете на разведени родители. Дъщеря ми е дете на разведени родители, та затова знам. Много хубаво детство си имаше, не е по никакъв начин комплексирана и си живее най- нормално. Самата тя се дразни като слуша за " горките деца на разведени родители". Аз пък се удивлявам колко много жени си намират оправдание с децата. Ама животът си е техен.

# 4 445
Повечето ми проблеми с него няма да се решат с развода, защото общите теми остават. Децата особено. Живота е мой,извинявам се че обсебих темата.

# 4 446
  • ново
Хепи, оплаквай се на воля, ако това ти помага ❤️
Не обичам да давам акъл и да навирам собствените си разбирания в носа на околните, нито приемам непоискани съвети. Всеки си знае за себе си.
И аз, и ММ сме отгледани в семейства с неразбирателство, затова моделирахме нашето семейство далеч от такова, каквото сме имали.
Оплаквам се, че не ми се тръгва от тук. Такова спокойствие и безвремие е.

# 4 447
Финансова зависимост нямам.
Дори и да нямаш, изисквай от ТМ пари за разходите вкъщи и по децата. А ти пести за други времена...

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 16:22 от vita

# 4 448
Най-хубавото нещо, което мама направи е да намери сили и да напусне биологичния ми баща, цял живот ще съм и благодарна. Сега е щастлива, аз също.

Оплаквам се от гадното време, трябва и да готвя, да се пазарува, направих списък и 30 минути се молех на Принца да иде, идиот.

# 4 449
  • Ямбол
Аз споменах вече веднъж, че се разведох наскоро. Дъщера ми не го понесе леко, признавам си, на всичкото отгоре никой от близките ми не виждаше проблеми между двама ни, съжителствахме толкова мирно и тихо, че нито се карахме, нито говорехме, нито имахме общи планове, нищо не споделяхме, нищо, хора, ни-що. Да се занимавам с мои си неща, да си излизам сама, или с приятели, не помогна с нищо, защото съвсем я погребахме връзката си. Аз го осъзнах, той - все още не. Дъщеря ми свикна. Навлиза в пубертета, наясно съм, че все повече ще става самостоятелна и ще се откъсва от нас.
Аз осъзнах, че щом съм си тръгнала емоционално и психически, то ми остава само да си тръгна и физически. Оставайки (било поради моя несигурност, страх или заради детето), нещата нямаше да приключат добре за мен. И че ще науча дъщеря си на погрешни уроци.
Оплаквам се, че съм забатачила сметките на входа. Все още се водя касиер и успях да ги объркам, заради емоционалните си проблеми през последните две години.

# 4 450
Не съм правила нищо по-хубаво и смислено за детето ми от това да му осигуря спокоен живот. С двама родители - разделени.
Много ми е трудно, но нито ден не пропускам да благодаря за новия си живот.
И всичко се подрежда. Всичко.
Когато напуснах бащата на детето ми, нямах дом, пари, нерви и имах огромни задължения. Никаква светлина в тунела. Някак нещата се наместниха.
Не може да си нещастен в собствения ти живот и друг да е отворен.

# 4 451
  • Бургас
Свърши в магазина любимото ми тънко фиде и взех едно друго.Буквално "изпи" бульона на супата.Стана каша!Толкова труд и продукти ще отидат на вятъра.Ще кипна отделно вода с Маги и дано стане нещо.

# 4 452
Славче, айде пак аз като дърта свекърва, ама това Маги да го извърлиш. Как ще храниш дете с тая химия?

# 4 453
  • Бургас
Отказах се,Сигме!
Аз също предпочитам истинския бульон и затова ме хвана яд!Купувам едни пърлени,домашни пилета от Йогито и става страхотна супа!
ММ реши проблема с вечерята!Ще пържим калкан!Аз ще пърже,де!Другите ще ядат!

# 4 454
  • Light of Zartha
Супата съвсем ли няма да я бъде?

Иначе аз съм на дивана, МП прави пица, първата му в живота. Трябва след малко да влизам в банята, но предвид въпросите, които ми задава май ще е най-безопасно да изчакам да се опече. Да се приеме за оплакване. 😁

Общи условия

Активация на акаунт