Да се оплачем... 2021

• 2 081 008
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 455
Аз не съм готвила. Пък. Simple Smile Ако свърши свърши света, да знаете, заради мен е. Но не вярвам да свърши

# 4 456
  • София
Оплаквам се, че постоянно мисля какво да си купя. Поръчвам пак и пак, и пак. Сега не спирам да зяпам едни обувки и ту си казвам "един път се живее", ту съм на другата крайност, че трябва да спестя малко пари, че ежедневието ми е такова , че нямам нужда от хиляда чифта обувки и т.н.

# 4 457
Вземай, вземай, права си за единия път.Simple Smile Я ги метни, ако може.
Ох, детето закрепи положението, дано е било моментно и сега е бетон.

# 4 458
Браво, дано е добре
За обувки винаги ЗА

# 4 459
  • Бургас
Елена,ти си намерила кой да питаш!
Вземи ги!Крачи смело и безотговорно с тях!

# 4 460
  • тук и там
Всяко нещо си има и положителни страни.Девера живее у нас,ама събота и неделя той готви. Вчера китайско готви, днес на  обяд  баница беше стъкмил,сега сьомга с песто ще пече.Аз само салатите правя..Blush
Моят едни яйца не може да изпържи,ама брата като не е на работа-изцяло ме замества в кухнята.

# 4 461
Току що си поръчах обувки за лятото. Ай ша му се..

# 4 462
Ех, с поръчките съм все на кантар. От едната страна - сега се живее, от другата - кризата е голяма, пази си парите.. Grinning

# 4 463
Два ръчни часовника се счупиха за около 2 седмици! Първият беше с батерия, може би на малко над 2 годишен, сравнително скъп (може би някъде около 300 лв ни струваше). Помислихме, че му се е изтощила батерията, но и след смяната ѝ не тръгна. Извадих си стария самонавиващ се (прибрах го като видях че някак си се амортизирва). Но и той ме изостави. На часовникар ще ги занеса като се постопли, а и май доста пари биха ми взели ( не знам защо, но поправката си я пресмятат не спрямо работата, а спрямо цената на часовника (поне така беше последнич път когато занесох самонавиващия понеже ми избързваше, и ми искаха само за почистването му 50-60лв още преди 3г)), та не е сигурно че ще ги отремонтирам. Сега съм си поръчала по-евтин (за около 70 лв). Ще стискам палци да издържи повече от другите ми два. И да не издържи, поне няма да е много скъп. Sad

Kaisia, твоят мъж е малко като моя, само дето моя след обяснение кое му е семейството и малко караница по въпроса, разбра приблизително бързо. Добри са ни мъжете и малко се объркват, какво да ги правиш. За бъдеще ти препоръчвам и ти да проявиш малко егоизъм и да искаш неща и за себе си, и за децата. И на мен ми беше трудно да го направя, но си трябва. То ако не си искаш, не ти се дава. (Тук визирам факта, че возеше децата с ГТ и вървиш пеш, а ето че се е сетил да вози брат си. Просто искай си и ти.) Постепенно ще разбре на кого трябва да държи и кои точно са хората в неговото семейство. Трудно им е. какво да ги правиш, а вие сте по-младо семейство. Simple Smile

# 4 464
От много време не съм писала,ма гледам за готвещи мъже говорите.Моят от един час прави макарони на фурна.Гледам го ,измърля доста съдове,бута ги в миялната както намери и така.А,току що ме пита „Тая фурна работи ли?”Ставам да видя до къде я е докарал.Та от него се оплаквам,да съм по темата.

# 4 465
  • тук и там
Децата не ги мъкна с ГТ. Само аз се мъкна с него(ако се налага).Няма значение де,специално за дрехи,обувки и др.-имам си кредитна карта и купувам и за мен и за децата  без да ми се налага "да искам".Ама за кола,която си е относително голям разход-си трябва съобразаване с финансите. Иронията е,че когато бяхме под наем,имахме пари за още една кола-ама аз не исках,щото си имах удобен ГТ.Сега-когато  сме далече,не сме под наем ,ама и пари за  втора кола нямаме. Аз съм на мнение ,че човек трябва да си върне заемите,и тогава да мисли вече за големи покупки в семейството. То за това беше караницата-ще имам да връщам пари,ама ще дам  каквото съм спестила вместо за  връщане на заема-за кола..!? Как ли не! Три дни само дето до развод не стигнахме,но стана както според мен и трябваше да стане..
Vyara D, права си иначе.Аз го жалех-що да го ангажирам,като мога да отида с ГТ или пеша?Пък и мрънкаше...Ама вече и аз ще искам да ме кара и да ме взема,щом за брата може-и за мен ще може.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 07:22 от Kaisia

# 4 466
  • sofia
От много време не съм писала,ма гледам за готвещи мъже говорите.Моят от един час прави макарони на фурна.Гледам го ,измърля доста съдове,бута ги в миялната както намери и така.А,току що ме пита „Тая фурна работи ли?”Ставам да видя до къде я е докарал.Та от него се оплаквам,да съм по темата.
   И аз завиждам за готвещи мъже. Моят нищо не готви. Веднъж трябваше да направи омлет и започна с : "В какво да счупя яйцата, да ги мия ли, колко олио се слага..".....и приключихме с тези експерименти. Да си гледа мъжката работа.

# 4 467
  • София
Гладен няма да остане, все някаква гадост ( за мен) ще си забърка, но върхът беше като отвори един буркан с туршия, вижда карфиола и пита какво било това броколи албинос. 🤣🤣🤣

# 4 468
Ох,той моят не е много готвещ,от време на време нещо му идва музата.

# 4 469
  • София
Моят има и диплома за готвач.Готеи много добре всичко.Не много често.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт