Да се оплачем... 2021

• 2 085 145
  • 31 927
  •   2
Отговори
# 31 500
  • SF
Вече ми писна от тези почивни дни. Първия ден готвихме и ядохме, но след това вече няма какво да се прави. Много мразя върволица от почивни дни, когато нямам планове, дните са къси, а приятелите ми са далече и са заети.
Освен това получавам честитки по телефона за топли, семейни и уютни празници, а знаят, че нямам такова нещо, с което да стоплям празниците и да ги правя уютни... Нарочно ли ми ги пишат тези???

# 31 501
Есме, пишат ти така, защото това са “традиционните” пожелания по това време на годината. Аз се нагледах на “перфектните” семейства, фотосесии, вечери и т.н по фейсбук и инстаграм. Затова и все по-рядко ги отварям вече.
Искам хората да тръгват на работа, може да звучи малко егоистично ама днес излязох на разходка по алеята, ми то не можеш да се разминеш от народ. Няма дистанция, няма съобразителност - нищо. Верно, че е навън ама все пак, супер некомфортно е да се разминаваш с някой бутайки се.

# 31 502
  • SF
Есме, пишат ти така, защото това са “традиционните” пожелания по това време на годината.
Ясно. Но като искаш да поздравиш семейните си приятели, бухай там клишетата, но когато знаеш, че някой няма семейство, направи си труда да не го поздравяваш изобщо. Начетох се на "топли и светли семейни празници". Сега на всички тези, семейните, ще им върна отговор с шумни веселби и партита до зори, много гаджета и трептящи любовни истории! Simple Smile Simple Smile Simple Smile И аз не подбирам и не се съобразявам! Simple Smile

Оплаквам се, че преди Коледа напазарувах и сега ще трябва да изхвърлям храна. Днес ядох навън, вчера не ядох изобщо... Много се оплаквам от това, че хвърлям храна.

# 31 503
  • Light of Zartha
Едва ли умишлено са го написали. Това си е едва ли не задължително пожелание колкото и "изтъркано" да е. Няма нужда от чак такова внимание. Аз пък искам да съм почивка. Сега ме е яд, че си взех само 30ти отпуска. Хубаво си ми е вътре на топло ама няма...

# 31 504
  • Бургас
Оплаквам се,че днес стоях няколко часа без телефон,като си мислех,че има срив в системата и само с един рестарт  телефонът се оправи.Блондинка на годината!
Хубавото на почивните дни е ,че ще дойдат децата и приятелките им и ще се видим.
Лошото,че вече едва се търпим с мъжа и се изпокарахме!

# 31 505
Много си ми харесва дългата почивка,но бързо смених режима.Заспивам много късно.Не знам как ще влизам в час другата седмица.

# 31 506
Аз утре съм на работа....ужасно

# 31 507
Оплаквам се от Есме, която вчера не е яла! Макактака?! А аз не съм се спряла, направо усещам как ми отесняват гащите с часове. Поради тази причина няма да се оплаквам, че утре съм на работа. Там поне само обядвам и то разумно, не закусвам. Но пък трябва да гладя.

# 31 508
Вица за тия дни- пет пъти ядох, два пъти спах и пак е днес.

# 31 509
  • SF
Едва ли умишлено са го написали. Това си е едва ли не задължително пожелание колкото и "изтъркано" да е. Няма нужда от чак такова внимание.

Е, добре де! Оплаквам се, че не се вкарва ни мисъл, ни умисъл. Не е задължително да поздравяваш някого, ако вниманието е проблем.
Пожеланието за празник трябва да е лично, иначе е едно чисто бла-бла-бла. Спам!
Оплаквам се от спам! Оспамиха ме хора, които УЖ ме познават и им е мило за мене.
Аз като нямам време и концентрация на вниманието, не навивам ръкави да поздравя целия си списък с едно и също съобщение: много купони с много мадами, всичките руси, дългокраки и да не знаят да казват "не" - и това и на мъже, и на жени. Simple Smile Важното е да съм ги отразила за празниците, после да не кажат, че не съм се сетила за тях!! Да, де, ама...

Дара888, ядох, но торта, тиквеник (много вкусен). Бях навън и пих шоколад. И понички ядох, с което прекалих. И после вече нищо не ми се ядеше от това, с което сам заредила хладилника. Ако и утре се повтори картинката, ще се хвърля храна и ще ви се оплача пак.

# 31 510
Вица за тия дни- пет пъти ядох, два пъти спах и пак е днес.
Ама това съм аз, никакъв виц не е 😁
Ям, легна на дивана с книга, заспивам, будя се гладна, ям, легна да гледам филм, заспивам и т.н. Сега ще се блещя през нощта, дано поне не ям 😁

# 31 511
  • ново
Много си ми харесва дългата почивка,но бързо смених режима.Заспивам много късно.Не знам как ще влизам в час другата седмица.
Същото при мен, плюс спане до 9,30 - 10 ч.
Обичам дългите почивни дни.

# 31 512
  • SF
На третия вече издивявам! Това е като историите ни с къщите на село от преди 2 страници. Много са хубави, но да са чужди! Simple Smile

# 31 513
  • София
Есме, празничния спам не го чета. Маркирам прочетено и не благодаря. Може да изглежда нелюбезно, но пък колко любезно е да пратиш готова картинка с пожелания на целия си списък? Все ми е тая кой какво си мисли!
И понеже не отговарям и спамът намаля. Тази година получих само 1 или 2 такива съобщения.
Групите във Вайбър, в които членувам по необходимост с хора, които не са ми близки, съм ги заглушила да не им чувам дрънкането и минавам по веднъж да ги отметна прочетени.
И гледам да не се ядосвам за дреболии.

# 31 514
Оплаквам се от Есме, която вчера не е яла! Макактака?!
Аз ядох чак на вечеря.
Направих принцеси за закуска , но никой не ми остави и хапка за мен , после имах разни ангажименти и не ядох, та чак на вечеря и направо бях обезумяла от глад.

Общи условия

Активация на акаунт