Да се оплачем... 2021

• 2 085 072
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 665
Антигона, ех, че хубаво! Хем и ти бързо ще влезеш във форма! Simple Smile

# 31 666
На моето малкото му се наложи да протича също, за да влиза в темпото на брат си
 Много е боен. Хич не му цепи басма Wink

# 31 667
  • София
Браво на разбойника Антигонче.
Нищо не махах, паднат, по реват, посинеят, подуят се, станат и така, 3,4 пъти и се научат.

# 31 668
Честити ви тичащи крачета, Антигона!
Тук по натрупа сняг нощес, но това ще е.
В момента сме на един малко посещаван закрит паркинг господина да покара тротинетка. Другите мъкнат шейни, моя нарамил тротката и торбата с кецове. Само половин час отпуснах, да се по забавлява. Счупи ми се лаптопа, на детето телефона и той се прецака, ама здраве да е.

# 31 669
Ква е тая лудница по магазините бееее😱😱😱😱
Исках да купя едно пилешко филе, което го има само в Кауфланд, ми то беше митинг! Едни колички намляни до горе. Направо си излязох…
Мъжът ми ако е ентусиаст да върви. Ако не сарми, руска салата и питка да предостатъчно.
И без тва ми писна и от ядене и от готвене.
Айде утре и край на тая лудница до догодина!
Ние скандалите предколедно ги преизпълнихме.
Сега сме кротки. С малката гледаме коледен филм и лепим диамантен гоблен. Много приятно.

# 31 670
Vermilion21 , много си хубава. Но и аз една конструктивна критика да направя - махни си бенката от челото, и лицето ти ще се отвори.
Аз съм махала две бенки от лицето, много по - безболезнено е от ходенето при зъболекар. Мога да ти дам и координати за Пловдив.

# 31 671
Vermilion21 , много си хубава. Но и аз една конструктивна критика да направя - махни си бенката от челото, и лицето ти ще се отвори.
Аз съм махала две бенки от лицето, много по - безболезнено е от ходенето при зъболекар. Мога да ти дам и координати за Пловдив.
Обмисляла съм го, но винаги ме дострашава.

# 31 672
  • София
И аз бойкотирам готвенето. От Коледа насам само една супа на децата съм сготвила. И моят след скандала като исках да говорим ми вика "Не ми говори и не ме занимавай", а след 2 часа ме пита "Мога ли да си сипя супа". Аа чакай малко пиле шарено, като не искаш да те занимавам и аз не искам да ме занимаваш и да ми търсиш ядене. Та от два дни пържи яйца само, нека почне да кудкудяка.
Зълва ми им подари на моите Карам за Коледа, та дано това правим тези дни, голям хит се оказа. Ако може и да не се сърдеха като губят щеше да е екстра, ама няма идеално.

# 31 673
Аз имам една бенка за махане, също. Малките само я чоплят Sad
В Лидл беше спокойно, въпреки плашещия вид на паркинга Wink
Какво стана с онзи петел за Коледа ? Не помня кой го готвеше, извинявам се за което. Аз варя една домашна кокошка и смятам така да си я хапнем само сварена.

# 31 674
Жаклино, сънувАх те. Сестра си ми била. Верно, от две майки и двама бащи, ама па кво.
Гледах сериал до два часа и от зарана глава камбана. Детето гладно, кучето иска да играе.

# 31 675
  • Бургас
Антигона,щом малкият е проходил,не ти трябва фитнес.

Аз точно когато трябва да посрещам гости се сецнах.Сега движенията са ми ограничени.Не мога да се навеждам,а само клякам с краката.Взех Диклак,дано се оправя,че довечера идват германците.
Направих супа от пилешки сърца.Моите я обожават,но се замислих да не се ошашави момичето,като ги види тези сърца да плуват.Дали няма да се почувства като в "Индиана,Храмът на обречените"?
Ще поръчам и пица за всеки случай.

# 31 676
Днес ми е ден да нося последствията на колеги интриганти. Много го обичам това. Хем съм си свела контактите до минимум, хем пак от някъде излиза нещо "приятно", мам*ка му. Предновогодишно, за по-добро настроение.

Ама как не се научих за толкова години и аз да се държа така, бе?
Как все мене на простак ме правят в крайна сметка?
Вече не знам като разменя две думи с някой къде и какво ще чуя после.

# 31 677
  • sf
Славче, щом не е супа от очи, нЕма страшно 😆

# 31 678
Жаклино, сънувАх те. Сестра си ми била. Верно, от две майки и двама бащи, ама па кво.
Гледах сериал до два часа и от зарана глава камбана. Детето гладно, кучето иска да играе.

Хахахах, е нЕма ли нещо по- интересно от мен да сънуваш?!? Аз съм кинта и 20 ти си длъжка, кат две капки боза сме😅😅🤭

Голямата ни подари един случай на Криминалист, знаете ли ги? Много яко -имаш документи по даден случай, ма уж истински са, показания, всичко и трябва да разрешиш казуса и да кажеш кой е убиецът. Аз най- обичам филми за адвокати, съдилища и прочее и ми хареса подаръкът:)
За зимните вечери много приятно.
Та с едната решаваме казуси, а с другата лепя камъчета на гоблен🤪 И картината дето се оцветява по номера е хуабва, ма май твърде пипкава за нервак като мен

# 31 679
  • Страната на чудесата
Антигона, честити крачета! Да е здрав и да катери върхове!
Верми, не е страшно, аз махнах преди 10-на години 18 релефни бенки с лазер, наведнъж😂😂😂 По-леко го понесох от големия татус на кръста😉
За НГ ще сме ние с МП и малкия, каката с компания за първа година, ама и е време. По този повод пазарувах в Кауфланд, не бях карала повече от месец, навън по улиците качамак, голяма веселба. Паркирах напред този път и докато се изнеса, се изпотих😂😂😂, абе-лудница. Сега смуча кротко едно питие и ще се хоризонтирам  че все едно съм копала. И к'во толкова купих не знам, ама сметката на 150% от седмичнния ми пазар, оххх.
Довечера аудиенция при кралицата-майка, с чистене, къпане и такива "забавни" занимания. Обаче утре ще лежа, ще спретна нещо набързо за вечеря и мързелуване.

Общи условия

Активация на акаунт