КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 6

• 83 440
  • 953
  •   1
Отговори
# 795
За много години! 🍾
Не знам дали заради Новолунието се събудих в 3, и това беше. 😲
Съвпад ми е с натална Луна, а съм Асц Рак. Нямам проблеми със съня, не знам какво беше това.
С Юпитер в МЦ ми е интересно какво ще ми донесе 2022. Още повече работа. 😅

# 796
  • SF
Или успехи в настоящата.

# 797
Как да разбера новолунието в кой дом ми е?

# 798
  • SF
Ако си направиш карта в един от астросайтовете, виж кой дом ти попада в козирог. Накратко - от наталната карта се вижда.
Ако питаш, за да си напишеш желанията, пиши това, което наистина искаш и очакваш да ти се случи, без да се съобразяваш с дома.

# 799

Здравейте може ли малко помощ , транзита е за днес но не мога да разбера третата колонка как да я разтълкувам .
Благодаря Ви!

# 800
Третата колонка показва управителите на наталните Ви домове : Слънцето е управител на 8-ми натален дом, Луната е упр. на 7-ми и т.н. Рождената Ви Венера пък е управител на три дома : 4-ти, 5-ти и 9-ти.

# 801
  • Sofia
Юпитер транзитира във всеки зодиакален знак за около година, да.
И сега в Риби пак е така, само че сумарно - на три пъти.
Понеже се движи ретроградно в тези периоди, ту се връщаше във Водолей, ту ще бъде в Овен.

# 802
Ами да ама много време ще седи в Овен тази година, а миналата стоя в Риби само 2 месеца.

# 803
  • Sofia
Разпокъсан е транзитът на Юпитер в Риби, да, съгласна съм, ето и периодите:

* от 13 май до 28 юли 2021 г. - тук са били 2 месеца и половина, от които част от тях се е движил ретроградно;
* от 28 декември 2021 г. до 10 май 2022 г. - тук пък са вече "цели" 4 месеца и половина, през които се движи директно;
*  от 28 октомври 2022 г. до 20 декември 2022 г. - още почти 2 месеца, отново е в Риби, като през това време се движи ретроградно.

След този период Юпитер вече не се завръща повече в Риби, циркулира из Овен и после влиза в Телец. Преди 13 май също не е влизал все още в Риби, защото е бил във Водолей, а преди това - в Козирог. Значи сумарният Юпитеров транзит в Риби е общо само 9 месеца време. Да, кратичък престой е всъщност - една бременност.

# 804
Именно, това имам предвид. Защо тогава смятаме, че Юпитер прави обиколка на знак в периода от 12м. Точно в един от собствените си знаци, където е в свои води, ще седи толкова кратко. Аз като една видна Риба, протестирам! Simple Smile

# 805
  • Sofia
И аз също! Bowtie

# 806
  • При децата ми
Именно, това имам предвид. Защо тогава смятаме, че Юпитер прави обиколка на знак в периода от 12м. Точно в един от собствените си знаци, където е в свои води, ще седи толкова кратко. Аз като една видна Риба, протестирам! Simple Smile

Аз също! Все пак съм Скорпион и ние щяхме да "намажем" от по-дългият престой на Юпитер в Риби!
Ам, не е честно пък! Все сме ощетени скорпионите!:smile:

# 807
Голямо оживление с тая Венера в Козирог.Благинките ще са основно за Козирозите...на останалите.. ако сте заслужили и сте били добрички:)
За Много Години,Момичета..да сте живи и здрави,по-усмихнати и щастливи!

# 808
  • Sofia
https://www.edna.bg/media/foto/kakvo-da-ne-pravim-po-vreme-na-ra … ta-luna-10006?p=2

Луната на 6 и на 7 януари /Мъжки и Женски Водици, Йордановден и Ивановден/ се намира в Риби.

В растяща фаза след Новолунието в Козирог е, до Пълнолунието в Рак.

# 809
И на небето - малката Луна в съвпад с Юпитер - в ранна вечер на запад /запад - юг/ ниско над хоризонта. Красота и феерия!
Освен това ретро Венера се отдели от Плутон в Козирог - ще се чувстваме по - облекчени и ще можем да приемаме случващото се по нейните теми без дълбоки терзания. Меркурий във Водолей започна да се движи бавно , предстои му неточен съвпад със Сатурн ,квадрат с ретро Уран в Телец и обратна фаза на 10.01. Няма да мислим и действаме спокойно, поне до 20.01. Може и да сме претоварени с информация и да се чудим какво да изберем и как да направим нещата. Но пък "инженерно" мислещите ще имат успех със стари, изоставени планове и идеи.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 09:07 от Титания

Общи условия

Активация на акаунт