Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 34

• 69 009
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Bарна, морето, сините вълни

Спагети Болонезе с гъби от ММ

Кюфтенца от ММ

Запеканка от тиквички с яйца, сирене и кашкавал

Мама имаше юбилей на 3-ти,но ще празнуваме днес, приготвих ѝ торта Карпатка по рецпета от Cook with a smile
Скрит текст:
Естествено, не съм кьорава и виждам, че не е перфектна. Винаги ми е спадало еклеровото тесто, каквото и да го правя. Долния блат се скри. Но мама обожава еклерова торта и знам, че ще се зарадва. А в една група във фейсбук ме изкараха едва ли не, че не виждам колко е грозна и не съм се старала. Напротив, старах се много, хвърлих много продукти, защото първия път ми се пресече крема. Винаги съм влагала цялата си любов, когато приготвям нещо, за да зарадвам любимите си хора... И ми стана обидно. Знам, че тук никой няма да каже колко ми е грозна тортата, защото всички сте много мили и обичам да споделям с вас.

# 76
Не се ядосвай. Тортата изглежда много добре. Поне на снимката аз не мога да видя дефекти. Ако все пак търсиш как да замаскираш дефекта и не си доволна от резулата- дали няма да стене да направиш още един блат и да го сложиш под този с още малко крем.
Видях чудна бклавица и кекс!
Хляб от брат ми, че да не е спам.

# 77
супер ти е тортата, не се втелясвай! да ти е жива и здрава майката и още дълги години да я радваш с торти Wink
аз сладко не обичам, обаче всичко друго показано от теб бих го нападнала веднага.

# 78
  • София-Младост
DespicableMe, непоискан съвет...махни се от тази група!
Тортата и повода са прекрасни, това е най-важното:)

Бъркани яйца с печени чушки

# 79
DespicableMe, наживо не знам, но на снимката тортата е прекрасна! Толкова да ми хареса, реших, че рецептата е в скрития текст и тогава прочетох за "разбирачките". Показаха ли ти техните "идеални" карпатки? Иначе не знам на какво основание намират кусури. Да ти е жива и здрава мама, сигурна съм, че тортата за нея ще е най-красивата и най-вкусната! А еклеровото тесто си спада леко и не стават равни блатове, но в това му чарът. Весело изкарване на празника!

От мен пица под шубка от моцарела, престарах се с нея! Simple Smile

# 80
Привет,привет!Честита нова година на всички!Много здраве ви желая!Честито и на всички имали личен празник.Помня,че Бени имаше рожден ден - да си много щастлива! Flowers Four Leaf Clover Деспи,да ти е жива и здрава мама! Heart Exl
Аз известно време имах препоръка за ограничаване на физическата активност и повече почивка,та не съм готвила,а така ми липсва.Днес се размърдах малко над печката,преди това мъжът ми готвеше.От него беше и Новогодишната вечеря.

Имаше и баница и салати,но не ми позволява да кача снимка.
Снощи приготви бургери.Страхотни!

А това от мен днес.Тирамису,яйца с бекон,солени "мъфини".

# 81
  • In transit
Покрепям горното! Деспи, тортата е чудесна. Да е жива и здрава майка ти!

# 82
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Покрепям горното! Деспи, тортата е чудесна. Да е жива и здрава майка ти!
Деспи, баба ми казваше за такива " Плюй и отмини"....много мъдра жена беше....
Абсолютно подкрепям момичетата, бЕгай със 100 от такива групи.
И аз обичам много еклерова торта, а на твоята кусури не намерих.
Желая на мама да е жива и здрава, много дълги години да ви е опора!
А ти се усмихни и горе главата!

от мен една топла баница и спорен ден

Честита, здрава, мирна и по-добра да е Новата 2021-та година!

# 83
  • В царството на игрите:)

Червена леща направо от тенджерата

Спагети болонезе

Много готино Негърче по случайна рецепта от нета.

# 84
Питки за бургери.

# 85
Пиле с ориз

Салата от цвекло и моркови

# 86
салата с авокадо, нар и пушена риба тон в зехтин с риган и маслини Wink
О б о ж а в а м   я!

и пица с публикуваната рецепта от снимка на хартия
одобриха тестото,(щото е пица😂 ) но ...казаха другия път с нашто си тесто, (да се чете пица тесто Верди)

и фурната нали загряла , та и едни бързи соленки с пушен червен пипер и малко по дебелички този път😆

# 87
  • Bарна, морето, сините вълни
Много ви благодаря, момичета! Толкова сте мили. Heart bouquet
Желая ви много здраве, щастие и любов, всички го заслужавате.

По молба на тати омесих и питка със сирене и кашкавал.

# 88
Деспи,нищо и няма на тортата!
Как може нещо направено с любов да е грозно?Да е жива и здрава майка ти,весело изкарване!
От мен спагети

# 89
Наде, честита да е милата ти майка! Здраве и много щастливи моменти да има! Heart Layla5, благодаря ти! tutulina, баницата изглежда фантастично. Би ли споделила как я приготвяш? Simple Smile
Днес приготвих много вкусно и сочно руло с ябълки, от което вече останаха само хубавите спомени... Grinning
https://---shoretner923-2XctlLD

Общи условия

Активация на акаунт