Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 144 994
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Колело на късмета в сайт за хранителни добавки:
https://www.nutrabest.bg/
Скоро раздаваха награди в Енерджи или Ен-Джой.
На мен ми се паднаха 25%, но се чудя какво да си взема.
Има и бонуси - безплатна доставка над 30лв и витС над 50лв
Ами, не е безплатна доставка със Спиди над 30 лв. Някакви измамници са, или не са си дооправили сайта. И в двата случая /или трети, неспоменат/ отстъпката не е правилния ход.

На мен ми излезе като реклама във ФБ и там така пишеше. Не знам какви са, не съм ги ползвала. Но си спомням, че едно от радиата имаха една седмица игра с тях и понеже се включих и тогава разглеждах сайта, сега ми излиза.

Иначе в инфото за доставка от самия сайт това пише:

Доставка със Спиди:

1. Безплатна до ОФИС на Спиди при поръчка над 30,00 лв с ДДС

2. Безплатна до Ваш адрес с куриерска фирма Спиди при поръчка над 30,00 лв

3. При поръчка на по-малка стойност системата автоматично калкулира и визуализира стойността на доставката.

С Еконт е платено.

Ама всеки да си чете и да си преценява. Нито съм им адвокат, нито пък собственик

# 91
Има ли промо код за Happy в момента?
Имам от теленор за 5% онлайн не се комбинира с отстъпка за доставка или в ресторант 15%

# 92
В зайците може да се вземат награди вече

# 93
  • Сливен
В зайците може да се вземат награди вече

?

# 94

Може би има предвид Sweet Clash играта.
Има доста нови неща, но не мога да я разуча. Може да се трансформират картите една в друга, ама не го схващам.
Горе в ляво имаше сандък. Натиснах го и ми даде 14 хил. заека и от всички карти по няколко. Ама какъв е този сандък не знам, дневен бонус може би? Не е долу при онези четирите, които се получават след битка и чакаш 15 мин да се отворят.

# 95
  • София/Търново
Колело на късмета в сайт за хранителни добавки:
https://www.nutrabest.bg/
Скоро раздаваха награди в Енерджи или Ен-Джой.
На мен ми се паднаха 25%, но се чудя какво да си взема.
Има и бонуси - безплатна доставка над 30лв и витС над 50лв
Ами, не е безплатна доставка със Спиди над 30 лв. Някакви измамници са, или не са си дооправили сайта. И в двата случая /или трети, неспоменат/ отстъпката не е правилния ход.

На мен ми излезе като реклама във ФБ и там така пишеше. Не знам какви са, не съм ги ползвала. Но си спомням, че едно от радиата имаха една седмица игра с тях и понеже се включих и тогава разглеждах сайта, сега ми излиза.

Иначе в инфото за доставка от самия сайт това пише:

Доставка със Спиди:

1. Безплатна до ОФИС на Спиди при поръчка над 30,00 лв с ДДС

2. Безплатна до Ваш адрес с куриерска фирма Спиди при поръчка над 30,00 лв

3. При поръчка на по-малка стойност системата автоматично калкулира и визуализира стойността на доставката.

С Еконт е платено.

Ама всеки да си чете и да си преценява. Нито съм им адвокат, нито пък собственик
Да, чета. Но като се опитах да направя поръчка НАД 30 лв и то СЛЕД отстъпката, ами не... стои си доставка и до офис и до адрес. Нищо лично към теб. Но, добре, че не бях достатъчно уморена да поръчвам. С две думи - дано не са налели много пари, че яно потъват.

# 96
https://www.nacionalenpanel.bg/default/index/index/recruitingUser/5942

Някой попълвал ли е анкети в този сайт 🙄

# 97
Добър вечер!Някой знае ли какво се случва с онази игра на Кауфланд и Проктър и Гамбъл(май беш) с подарък гифт карти?Участвах два пъти но не помня какво пишеше.

# 98
Имам регистрация от 2019, до сега максимум 10 проучвания да съм попълнила, пращат изключително рядко, нямам идея дали са коректни при плащане, бая точки още ми трябват, за да заявя такова.

# 99
  • Бургас
От късмети те на Теленор, някой ползвал ли е отстъпката за laptop.bg, че имам 20 % намаление?

# 100
  • Елхово
Най-сетне спечелих одеалото от Стела!

# 101
Дойдоха ли ви формичките н София мел?

# 102
Дойдоха ли ви формичките н София мел?
Не

# 103
Нито формичката от София мел е дошла, нито гиричките. Очаквам ги тази седмица вече.

# 104
И моята формичка не е дошла.
Вчера някой попита за игра на Метро и Мастъркард - да не е това: https://promo.metro.bg/

Общи условия

Активация на акаунт