?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 369 752
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 565
  • Сф
Чакай малко сега, казваш че за връзката не е ясно точно каква е, не говори за това, как пък за общо  дете  започна да си мислиш ти? Разбрахме че се виждате , но той предложил ли ти е нещо повече? Съвместно живеене например, грижа за твоите деца ..Има всякакви случаи наистина, но трябва да ги изговорите тия неща с него.Поне по думите му ,които цитира, той вижда бъдещето си по друг начин.Искал дете още едно , ама ти си се била отчела..( имаш 2) Все едно не вижда в теб жената, а ти споделя като на приятелка. В което няма нищо лошо, но това означава че вашата връзка не е ангажираща.

# 8 566
Караш я уж неангажиращо, с констатации, че тойизбягвал темата за отношенията ви и в терзания, че ако се привържеш, ще се прецакаш, понеже щял бил да те смени. Не искаш деца, но всъщност не знаеш дали искаш. Той пък може да е казал, че иска, но дали ти ще го родиш туй дете никой не знае. Wink
От мене имаш един здравословен шут, така както съм жена и нямаме отношения. Да си знаеш и да не се дразниш на мъжете.

# 8 567
А ти какво всъщност искаш от този мъж? Как си представяш отношенията ви?

# 8 568
Сексът не ангажира. Ако той има сериозни намерения, ще ти предложи.

Е, с това не съм съгласна,  Сексът, когато е продължителен, а и хубав баш си ангажира. Поне едната страна. Лесно е, да се каже ,абе живей си живота и не го мисли, каквото дойде, но неминуемо в единия се пораждат очаквания, даже и любов.
Чудя се ,повечето тук некакви роботи ли са, лишени от чувства и емоции?

# 8 569
  • Пловдив
Сексът не ангажира. Ако той има сериозни намерения, ще ти предложи.

Е, с това не съм съгласна,  Сексът, когато е продължителен, а и хубав баш си ангажира. Поне едната страна. Лесно е, да се каже ,абе живей си живота и не го мисли, каквото дойде, но неминуемо в единия се пораждат очаквания, даже и любов.
Чудя се ,повечето тук некакви роботи ли са, лишени от чувства и емоции?

Аааа тука ще поспоря. Не винаги продължителният секс е хубав както и не винаги краткият е гаден. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 8 570
  • София
Саше, мисълта до плота ти стига.
Времеви континуум от месеци, не мигове.

# 8 571
Сашке,  ако не е хубав няма и да е продължителен. Схващаш ли ? Говорим за месеци виждане, не еднократно.

# 8 572
Винаги всичко е ангажиращо. Ако липсва ангажираност, значи няма личен момент. Което пък не виждам смисъл да се прави само заради някаква механика, да се губи време и енергия в безлични и неангажиращи действия.

# 8 573
В един филм чух репликата,че необвързващата връзка е също толкова обвързваща,колкото и обвързващата. Паднах! Laughing

# 8 574
В един филм чух репликата,че необвързващата връзка е също толкова обвързваща,колкото и обвързващата. Паднах! Laughing

Има нещо вярно, зависи от същността ти, емоционалността,  усещанията. До човек е.
Жените, като че ли по не им се отдава да имат такива връзки.

# 8 575
  • Пловдив
Сашке,  ако не е хубав няма и да е продължителен. Схващаш ли ? Говорим за месеци виждане, не еднократно.

А така съм съгласна.
Саше, мисълта до плота ти стига.
Времеви континуум от месеци, не мигове.

Ее т'ва, че съм споделила, че ме е клатил на кухненският плот няколко пъти, направо ме пукнахте. Joy

# 8 576
  • София
Не говорим за връзката ни. Той избягва темата. От време на време подхвърля, че иска още едно дете, а аз съм се била "отчела".
Ами и ти небрежно подхвърли, че едва ли ще изкарате много. Като попита защо - обясни, че съдейки по приказките му, не ти ще бъдеш избрана да му родиш още едно дете.
Аз съм против директното питане, защото всеки знае "правилния" отговор, ако не иска да къса веднага.

# 8 577
Имам нужда от странична гледна точка. Аз, 40+, разведена от над 5г, с две деца. Той 35+, разведен от година, с едно дете. Започнахме да излизаме преди няколко месеца, преспивам често у тях, имам разни дребни вещи там. Не говорим за връзката ни. Той избягва темата. От време на време подхвърля, че иска още едно дете, а аз съм се била "отчела". Започвам да се привързвам и на моменти си мисля да сложа края преди да хлътна съвсем, защото си представям как след време ще ме смени за някоя младочка, която да му роди бебе. После си казвам, че реално нищо не губя , но се натоварвам.
И ти и той имате вече деца и няма какво толкова да му мислите. Не се натоварвай.
Носете си новите дрехи..., както е казал поета и греби от живота на макс.

# 8 578
  • София
Имам нужда от странична гледна точка. Аз, 40+, разведена от над 5г, с две деца. Той 35+, разведен от година, с едно дете. Започнахме да излизаме преди няколко месеца, преспивам често у тях, имам разни дребни вещи там. Не говорим за връзката ни. Той избягва темата. От време на време подхвърля, че иска още едно дете, а аз съм се била "отчела". Започвам да се привързвам и на моменти си мисля да сложа края преди да хлътна съвсем, защото си представям как след време ще ме смени за някоя младочка, която да му роди бебе. После си казвам, че реално нищо не губя , но се натоварвам.

Преди време имах връзка с човек - аз на около 30, той на около 40. Аз с 2 деца, той с 1. Живеехме си прекрасно. Никой не искаше деца от другия. Докато една сутрин не каза Искам да си имаме общо дете. Говорихме, обсъждахме. Съгласен е с всичките ми доводи защо да нямаме повече деца. И не, и не! Искам. Разделихме се.
Особено като минала през развод, добре знаеш, че няма завинаги. Дали ще те смени или няма, дали ще имате деца или няма да имате - Божа работа, както се казва. Но в никакъв случай не му позволявай да те тормози.

# 8 579
Ако съм мъж, който иска дете, няма да предложа сериозна връзка на жена, която ми е казала, че не иска.

Та според мен да не се надява той да й предложи сериозна връзка, пък после за дете както дойде (както тя реши). Връзката може и да мине на следващо ниво, ако тя поиска дете. Ако не - има други (намекнал й е той).
Звучи практичен, не романтик. Няма да забрави за детето, отнесен от любов.

Общи условия

Активация на акаунт