?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 369 750
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 580
Има един френски филм, който ми е много любим. Двама се уговарят (мисля, че чрез обява) в определен ден от седмицата да се виждат само за секс, без да споделят никаква лична информация за себе си. Докато всъщност не се изправят пред проблема, че срещите им са повече от секс.

https://m.imdb.com/title/tt0204709/?ref_=m_nmfmd_act_51

# 8 581
Имам нужда от странична гледна точка. Аз, 40+, разведена от над 5г, с две деца. Той 35+, разведен от година, с едно дете. Започнахме да излизаме преди няколко месеца, преспивам често у тях, имам разни дребни вещи там. Не говорим за връзката ни. Той избягва темата. От време на време подхвърля, че иска още едно дете, а аз съм се била "отчела". Започвам да се привързвам и на моменти си мисля да сложа края преди да хлътна съвсем, защото си представям как след време ще ме смени за някоя младочка, която да му роди бебе. После си казвам, че реално нищо не губя , но се натоварвам.
Според мен не иска дете. Прави ти намеци, че отношенията ви не са сериозни и за да не захвърчиш твърде високо, вкарва гадна тежка артилерия. Звучиш ми натегната. На твое място режа на момента. Връзките, особено между 'отчели се', трябва да са за кеф, не за аграрни намеци под кръста.

# 8 582
Няма да забрави за детето, отнесен от любов.

А може и да забрави.
Обстоятелствата се променят, хората и възгледите им – също. И аз едно време исках 3 деца, ама на – с 1 си останах. Причини да искаш...
Извинявайте, ама да зарежеш човек, с когото се чувстваш добре и ти създава положителни емоции, само заради някакво си негово изказване, което дори не ти е важно в момента и не се знае дали самият той няма да го промени след време... Малоумно е. Извиних ли се вече?
Ако не – извинете.

# 8 583
Така е, но детето е расло при теб, партньорът не го е отвел в друг дом при друг човек, а ти да го виждаш уикендите. Това предполагам би ти оставило празнина в душата и желание да имаш поне още едно дете.

# 8 584
Май имаме различни разбирания за 'добре ми е'. Някак вариациите на аз искам още деца, пък ти вече си свършила с тези обязаности не ми звучат на сериозна връзка. Пък де да знам, може да не се сещам за правилната вариация.

# 8 585
Тя също каза, че се натоварва. Значи не се чувства добре в тези отношения. Явно не й е само до забавление. Може да иска да има партньор отново, най-близък на този свят. Ако съм на нейно място, си слагам картите на масата, питам какво ще правим оттук нататък  и решаваме ще я бъде или няма да я бъде тази връзка.

# 8 586
Така е, но детето е расло при теб, партньорът не го е отвел в друг дом при друг човек, а ти да го виждаш уикендите. Това предполагам би ти оставило празнина в душата и желание да имаш поне още едно дете.

Няма как да си разделим децата на две или пък - всекиму по едно. Голямо желание за още едно дете се пробуди у бащата на моите. Толкоз голямо, че се чудят на кого да го пробутат да го гледа. Накрая аз ще го взема, с риск да остана без мъж, че му отклонявам и компенсирам желанието за второ пък на него😂

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 20:49 от Дренка

# 8 587
Дренче, давай с още едно, супер! Relaxed

# 8 588
Има един френски филм, който ми е много любим. Двама се уговарят (мисля, че чрез обява) в определен ден от седмицата да се виждат само за секс, без да споделят никаква лична информация за себе си. Докато всъщност не се изправят пред проблема, че срещите им са повече от секс.

https://m.imdb.com/title/tt0204709/?ref_=m_nmfmd_act_51
Има филм с подобен сюжет и с Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк.

# 8 589
Има, но френският оригинал е класи над него.

# 8 590
Не можах да намеря този филм на БГ онлайн, сигурно го няма.Предполагам изяснява  защо се случва да почнеш  неангажиращо и да се ядосваш защо не ти предлага.

# 8 591
  • София
Доблест им липсва на мъжете, нежност на жените - всичко е точно със срок на годност.

# 8 592
Не можах да намеря този филм на БГ онлайн, сигурно го няма.Предполагам изяснява  защо се случва да почнеш  неангажиращо и да се ядосваш защо не ти предлага.
Филмът е отдавна. Всъщност, двамата се влюбват.

# 8 593
Боряна, няма го с бг субтитри.
Имаше обаче друг френски, забравила съм точно името, беше нещо като "Между 17.00 и 19.00", визирайки часа на любовниците. И там така - уж уговорката ясна, а накрая той хлътна и тя скъса с него.

# 8 594
"Последно танго в Париж". Боже, какъв съм динозавър!

Общи условия

Активация на акаунт