?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 127
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 760
Според мен има значение какво работи. Ако всяка седмица се виждам с някого, ще е признак на сериозно отношение, по-често не бих могла, ако ще да съм лудо влюбена.

# 8 761
Како Сийке, ясно е какво имаш предвид, но то може да се съотнесе в по-широк смисъл към всички, прекарващи някаква част от времето си в развой на ефимерна писателска дейност онлайн. Като гледам как активността в двата големи форума, в които се подвизавам удря пика си между 9 и 5 в работни дни съм убеден, че ако недай боже нета в държавата ни се спомине по някаква причина, КПД-то на труда така ще удари небето *, че трудно ще удържим наплива емигранти от Щвейцария. Да не стане объркване - аз също съм в кюпа с чукча-писателите (или беше надвилите си на масрафа), но фактите са си факти.

*всъщност няма, ще скатаем по друг параграф, ама карай, поинта си остава.

# 8 762
  • София
Purrr, да потърси работа в складовете, плащат на ден и то добре. В кой град е?
Няма какво да направиш, само да не взима бързи кредити.

Вяско, присъствието ми онлайн по никакъв начин не пречи на КПД- то ми. Нито като производителност, нито като бързина, нито като качество.
Жените сме поливалентни, преодолей го, че  ти не си и няма да бъдеш.

# 8 763
  • София
А майката не работи ли? На колко е години, че живее с майка си и е в депресия, че не може да изкарва пари?

# 8 764
Откъм мъже ли? Ма аз и не искам.

# 8 765
  • София
Откъм мъже ли? Ма аз и не искам.
Бъркаш понятията. Но да, мултипотентни сме също Wink

# 8 766
Лекар е.

# 8 767
# 8 768
  • София
Непишещият. И Слава Богу!

# 8 769
Тогава как се очаква нонстоп да се занимава с писане?!?

# 8 770
За безработния - Като са го освободили от работа някакво обезщетение няма ли? Записал ли се е на борсата? Така ще има доходи за времето без работа.
Майката няма ли някакви доходи?

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 22:33 от Нина*

# 8 771
  • София
Аз се обърках.
Кой е лекар? Мъжът с депресията ли?

# 8 772
  • София
Лекар е непишещия, Purr е с депресирания безработен.

# 8 773
Приятелят ми е в депресия и наистина не знам как да му помогна. Остана без работа -----------
Как да го разсея, как да се държа с него?
Предложи да му напазаруваш поне веднъж, или да платиш една от битовите му сметки като подарък за празниците.

# 8 774
Млад мъж може веднага да почне работа, на момента. Няма начин да няма какво да работи временно.

Общи условия

Активация на акаунт