?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 090
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 850
Още нещо мисля. Ако той знае за тези приказки и не е казал на майка си, че ако не спре да плюе жена му, ще прекъснат контакти с нея, той донякъде е съгласен с майка си, каквото и да демонстрира пред Монк.

# 8 851
  • София
Защо пък трябва някой да промива на друг мозъка ако има вариант да го превърне в реалност.
Господари винаги ще има, но един по-малко е винаги в плюс.

# 8 852
  • Пловдив
Кажи и, че заработваш допълнително на пътя...

Баси като чета хората тук кви дертища имат и се чувствам все едно в някакъв сериал. Чак не мога да повярвам. Но както ти казаха положението ще става по-зле. Затова бягай с 200 от там.

# 8 853
Реалност или мит, там е въпросът, но аз съм човек на перспективите и гледам по̀ иначе на работодателя (си)☺

# 8 854
  • София
Аз пък сама съм си работодател, което е далеч по-удобно. Wink
Най-малкото успях да се "пенсионирам" преди 2 г. Ако имах работодател, щях още 20 г. да ходя всеки ден. Това ми изглежда като самоубийствена перспектива.

# 8 855
Не знам, на мене не ми е, макар всички да разпрВят, че така трябвало да бъде и съм нямала причина да не искам. Ми имам, и не ходя да приказвам на хората глупости от рода на колко е яко да работиш от вкъщи.

# 8 856
Кажи и, че заработваш допълнително на пътя...

Баси като чета хората тук кви дертища имат и се чувствам все едно в някакъв сериал. Чак не мога да повярвам. Но както ти казаха положението ще става по-зле. Затова бягай с 200 от там.
И като избяга с 200? Не се намират под път и над път кандидати да издържат млада и права жена. Ако е краткосрочно, ОК. Но тя не написа, че се оглежда за работа. Вече й писаха, че не е добре за нея в дългосрочен план при майчинство и т. н. Сама се поставя в зависимост.
А първия абзац изобщо няма да го коментирам. Тотална простотия.
Fever Ray, тя едва ли е юрист с дълъг стаж като теб.

# 8 857
  • София
Всеки има различна представа за това кое е яко. И това не е работа на свекървата и комшиите (в конкретния случай). Гаджето/мъжът на Монк не е сос. Свекървата е ясна. Тя спазва свекървенския етикет.
Никъде не съм казала, че е яко да работиш от вкъщи.

# 8 858
  • Пловдив
Djaky, ти като един приятел, който казва, че е грехота мъж да работи при здрава и права жена.
А всъщност тя не се е оплакала, че не и стигат парите? Или се е и съм го пропуснала между редовете?

# 8 859
Мога да разправям каквото си искам, щом съм го установила от лични наблюдения. Независимо дали съм свекърва или тъща. Не е трудно да прозреш нечии намерения, и това че използваният не се усеща, не значи че не е. То се видя кой го стегна чепикът - неработещи главно 😂

# 8 860
Djaky, ти като един приятел, който казва, че е грехота мъж да работи при здрава и права жена.
А всъщност тя не се е оплакала, че не и стигат парите? Или се е и съм го пропуснала между редовете?
Защо да се оплаква, като други й плащат сметките? Оплаква се, че не са щастливи от този факт 😅

# 8 861
  • София
Ама жената работи. Изкарахте я някакъв паразит, защото не взима 5-цифрена заплата и не стои в офиса минимум по 8 ч.
Не видях неработещи да пишат на последните страници.

# 8 862
  • sofia
Преди децата щом е така, след децата ще е хептен. Сори.
Не съм сигурна дали визираш ниските доходи или отношението на свекървата, ама да си кажа Grinning
Доста преди децата, по ред причини останах без работа за година и отгоре и мъжът ми (с когото нямаме брак) ме издържаше. Аз използвах момента да си напиша дипломната работа и търсех работа, ама нъцки.
Е, никой в обкръжението ни не ме е разнасял като мързелива използвачка.

# 8 863
  • Пловдив
Скрит текст:
Проблем нямаш със свекървата, имаш с МЪЖА. Точка. Първо - не иска да се изнесете, първа червена лампа. Второ - по-близък е с майка си отколкото с теб. Втора червена лампа. Трето - казва и всичко, честито - трета червена лампа. Но ти си мислиш все още, че имаш проблем със свекърва си?
Сега си помисли как е положението в момента и искаш ли/можеш ли да живееш така цял живот.
Еее, как й го начерта... само дето не я прати да чете свекървенската TrollfaceTrollface
Да не би да бъркам? Или да я лъжа нещо? Да си направи тя сметката.
Права си. Мисълта ми беше, че направо ще я откажеш от тоя "мъж". Satisfied Иначе по-добре сега, отколкото след 1-2 деца.
А иначе. С едно -две деца напред и поне ме стои изборът на биологичен баща. Мислете и с главите си, и това, което е вътре, смятам, че има. Аман от проекции. Ако в решила да слуша мъжа си, да го слуша, ама и да си плете кошницата, да не чака на вас - всевишните.
Аз това и казвам - да си направи сметката. Може да приеме, че ще живее така. Може да реши, че иска дете. Може да води битки да се изнесат. Може да го зареже. Но да е обмислила нещата.

Аз не работих 10-11 години. Стоях си вкъщи и мъжът ми ме издържаше. Никаква тайна не е - разнасях се из форума. Сега съм на пангара обратно, от около 5-6 години работя на стандартно работно време.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 08:56 от Янтра

# 8 864
Айде пак тоя офис. 😂
Като много добре запозната с нагласите на младите и не толкова млади хора, отговорно заявявам, че не само прозира паразитното им мислене, но голяма част и не го крият.

Общи условия

Активация на акаунт