ФЕВРУАРИ наближава вече,още толкова остава,за да гушнем малкото човече!

• 12 130
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Blaga,при мен е абсолютно същото ,както си го описала! Стягания и отпускания! Без болки все още! И пия Гинипрал! Ако искаш питай док дали мижеш да го пиеш и си го вземи,защото е с много добър ефект за контракциите,но пък напряга сърдечната дейност ! Да знаеш!!  Tired Тези свивания ми намаляха до 2 пъти на ден!! А при теб колко на често са??

# 151
  • София
При нас пулсът е 147, обаче е момче.  smile3521  33uu

Тюх Embarassed аз пък се надявах да зарадвам някой момичета, които се надяват на момиченце Hug
Ама живот и здраве Февруари ще проверим теорията Joy

Мяуче, много щастие през цялата бременост ти желая и да се радваш на хубаво здраво бебче  newsm51

# 152
Здравейте момичета,
Аз от 16 г.с. започнах да усещам бебока и то благодарение на моя колежка, която има детенце и която като ми пипна корема (понеже се оплаквах корема него ден, че не ми е нещо наред) каза че това дето мърда и ме бута не са червата ми а си е бебето. Много се изненадах и зарадвах, от тогава започнах редовно да усещам побутвания, ритничета, че дори и гъделичкане. 
Проблема със зъбите при мен е страхотен! От предния петък ходя по зъболекари, днес ми беше 6 посещение! Cry Вадиха ми нерми на един кътник и на един мъдрец, но проблема много се задълбочи, направила съм някаква реакция от арсена и не могат да ми затворят зъбите, защото имам страхотни болки във венците. Ако забележите в колко часа ви пиша в момента, това е благодарение на болките, които не ме оставят да спя  Cry...не зная до кога ще издържа, утре ще се обадя на стоматолога си и ще й кажа, че искам да ми ги извади тези зъби, не издържам вече.
Мояга гинеколожка също ми препоръча да пие Зигмафлуор май се казваше по 1 мг. Говорих в петък със стоматолога и тя ми сподели нейния личен опит от 9 г насам-тогава е започнала да дава на племенника си капки, а после таблетки, и до 9г, когато детето е започнало да си сменя зъбките не е имал нито един кариес. Сега го прилага същото и на своето дете, отделно и на себе си по време на бременност, а после профилактично.
Ние за съжаление още не знам какъв ще е пола на бебенцето, дано да се види на феталната през октомври.

Момичета, до сега правили ли сте си среща? Чета в другите месеци мамите редовно се събират, да вземем и ние да се организираме и да се запознаем  Simple Smile

# 153
Jenny_Art ,искрено ти съчувствам-ужасно е да те болят зъбите.Аз също съм много зле с тях имам един мъдрец за вадене и няколко огромни кариеса-за сега си търпя болките,но трябва да се престраша и да посетя гадния зъболекарски стол.Аз изчаквам да мине колкото се може повече време заради упойката,ама май вече е време.Дано да се оправяш по-бързо.
Аз съм навита за среща-мога обаче само събота и неделя,през седмицата съм до късно на работа и се прибирам смазана.Ако има желаещи трябва да се организираме. newsm10

# 154
Момичета ,май днес всички сме се отдали на почивка! Hug
Jenny_Art,наистина е много гадно това със зъбите! Надявам се скоро да минат мъките ти покрай тях!! Praynig На мен за сега само ми кървят венците,но да видим какво ще стане по-нататък!!  Thinking

# 155
  • София
Здравейте момичета!!!
Мяуче  newsm59 !!Желая ти много здраве и леко раждане!!! Hug
 rene_rs за венците видях реклама паста ПАРАДОНТАКС и си я купих,много добре се чувствам от нея,малко е гадна на вкус,но помага.Ползвай и вода за изплакване,те също стягат венците.След като радиш всичко ще отмине,но сега е важно да не се задълбочи.
Jenny_Art искренно ти съчувствам,много е гадно точно когато не можеш да пиеш аналгетици да те боли зъб.
В"моето бебе и аз" има реклама,че от 24 -27.10 в 7ма палата на пловдивския панаир,че има изложение на детски стоки от фирми от цялата страна(дрехи,обзавеждане,аксесоари,играчки).Би било интересно да се види!!
Лек ден на всички!!Поне е слънчев и топъл smile3521

# 156
Здравейте. Аз малко извън обичайната тема за бебетата - ВЕЧЕ СЪМ МАГИСТЪР ПО ФИНАНСИ !!! Днес бях на защита на дипломната работа. Беше гадничко  в смисъл че много се притесних и се изчервих цялата но по важното е че всичко мина и повече не искам и да чуя за учене. Милото бебоче дано да не се е стресирало.
Ами това е исках просто да споделя с вас радостта си.

# 157
  • София
Браво, po-pi, честито  newsm10 Ти си герой !
Мяуче, честит рожден ден със закъснение  newsm51

# 158
po-pi, браво момиче. Да ти е честита дипломата!
galastra, аз до сега ползвах Лакалут, но казват че не е хубаво да се задържаме на един вид паста, че се получавало привикване и не било хубаво. За това ще си взема Парадонтокс. И аз четох за нея в "Моето бебе", но нямам много вяра на реклами.. Все пак ще я опитам.
bzepic , като четох за твоята боза, че прескочих до магазина да си взема и аз.. внимавай бе мила, тука все бременни сме се събрали и да не чуем нещо. А иначе ако много ти се пие, мога да питам майка, как я правеше навремето баба ми в домашни условия.. Сещам се, че с брашно беше нещо, но ставаше..

# 159
....Тези свивания ми намаляха до 2 пъти на ден!! А при теб колко на често са??
Не съм ги броила точно, но са поне 5-6 пъти на ден. В началото (първите 2-3 дни)  не знаех, че са контракции, а реших че съм почнала да усещам бебетата, но после разбрах, че подобни свивания са си контракции и веднага звъннах на д-ра. След няколко дни отидох при него, тъкмо ми се беше вкоравил корема, но той го пипна и каза, че не е много корав. Това донякъде ме успокои, но все пак тези свивания ме шашкат. Каза да продължавам да пия магнерот, друго не ми изписа. Пия го вече от две седмици. Ако до 2-3 дни няма промяна, пак ще му звъня.
Със зъбите и венците засега нямам проблем, но косата ми прогресивно окапва. Не я третирам с нищо допълнително, защото май няма смисъл.

# 160
po-pi , браво миличка!   bouquet Много се радвам за теб!! Simple Smile
galastra, на мен ми дадоха мостричка на Пародонтакс и сега я ползвам! Дано облекчи кървенето! Ако ми помага ,ще си взема! Naughty

# 161
Добро утро
мен днес  и вчера ми е много терсене боли ме зверски глава и ми е много паднало кръвното какво да правя може ли да се пие нещо ??
направо не спира тая глава Sad((

# 162
Jova, хапни си нещо сладичко или си направи кафенце! А за лекарство можеш да пиеш Парацетамол!  Naughty
Дано се оправиш ,за да се насладиш на почивния ден! Peace

# 163
Здравейте. Аз малко извън обичайната тема за бебетата - ВЕЧЕ СЪМ МАГИСТЪР ПО ФИНАНСИ !!! Днес бях на защита на дипломната работа. Беше гадничко  в смисъл че много се притесних и се изчервих цялата но по важното е че всичко мина и повече не искам и да чуя за учене. Милото бебоче дано да не се е стресирало.
Ами това е исках просто да споделя с вас радостта си.
Честито ро-pi и от мен  bouquet Аз м
алко клюкарската да попитам , да не би да защитава диплома в Свищов  WinkПитам те не за друго, а защото и съпруга ми беше на защита.

Joya мен веднъж преди месец така зверски ме боля главата и тогава пих Парацетамол. Проверих и в ония сайт за лекарствата - безвреден е за бебо.

# 164
открих източника на болките в главата все ак е кръвното като пийнах едно кафенце и се оправих
от началото на бременоста не съм пила кафе мислех че е вредно но сега по едно сутрин по слабичко мислиа да пия че иначе не се трае
вие пиете ли кафе
аз се чудих между без кофеин и нормално и реших ако е жаба да е крастава Simple Smile та си направих нормално

Общи условия

Активация на акаунт