ФЕВРУАРИ наближава вече,още толкова остава,за да гушнем малкото човече!

• 12 116
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • offshore & overseas
Днес си взех БХС и той е 1:2971,което много ме зарадва,понеже вероятния риск по възраст е 1:1070.
Лека вечер на всички!!!
Само да попитам, чудя се къде мога да намеря и аз данни за вероятния риск по възраст? Искам да проверя, за да го сверя с моите резултати другата седмица... евентуално Embarassed

# 76
  • София
Днес си взех БХС и той е 1:2971,което много ме зарадва,понеже вероятния риск по възраст е 1:1070.
Лека вечер на всички!!!
Само да попитам, чудя се къде мога да намеря и аз данни за вероятния риск по възраст? Искам да проверя, за да го сверя с моите резултати другата седмица... евентуално Embarassed

Възрастовият риск ти го изчисляват заедно с другия и ти го казват.

# 77
Здравейте и от мен Simple SmileДнес нещо не ми е ден  WinkНе ми се работи - сигурно е от времето. Преди малко си смъкнах една енциклопедия за бременни на руски - от руски сайт. Но ще опитам да окажа линк към нея- така и не се научих как става , но ще опитам .

# 78
Здравейте и от мен. Най - после и аз да се включа. Тази седмица съм отпуска и не мога да се спра в нас.
В понеделник ходих до Варна на 4D. Казаха ми че всичко с бебо е ок мери всичко и когато стигнахме до пола ... каза че било застанало на страни но най - вероятно щяло да е момиче. И аз като удавник за сламка - толкова се зарадвах и сега ще се надявам да е познала.

# 79
Wish, запиши ме в отбора на мъжките майки! stork-boy
Добре че си имам вече една принцеса! babydust7
Кажете нещо за МЪЖЕТЕ ВОДОЛЕИ Wink
Моя мъж е водолей. Simple Smile
Отговорни, забавни и наистина доста своенравни са. Но пък са и кротички ...
Абе да го заобичаш с цялото си сърце, че и още повече! Wink

# 80
Момичета, започнах при мен киселините. И още никой не ме е ритнал.
Вчера ходих за болнични при моя лекар и той каза, че всичко е съвсем нормално и да поразредя посещенията. Мисля целия другия месец а не ходя на преглед. И без това ще съм заета със сватбата, а и още малко ремонт имаме ...

# 81
po_pi , дано е познала док! Peace
Много ще е хубаво да си имаш и една принцеса! smile3531
Wish ,така е! Няма смисъл да ходиш често на консултации, когато ти и бебо се чувствате добре! Забавлявай се покрай приготовленията по сватбата!! Hug

# 82
Здравейте и от мен.
Да се похваля, че вчера си получих поръчаните глезотии от Ейвън. Не съм фен, ама не знам какво ми стана кат'фанах каталога. Спрейче с маслена есенция за овлажняване и крем за ръце с много приятен аромат. Ексфолиант с карамелизирани орехи. Бяха намалени разбира се. И съм много доволна от покупките. Simple Smile. И да кажа за новите-стари панталони- СТАНАХА!!! Сложихме ластик от най- широкия опред с дупки за корекция на обиколката и да не стяга. Удобен е и ходя с него вече Laughing
За БХС-то не са ми казвали цифри- просто "Всичко е в норма" и толкоз.
А за мъжете водолеи- тати е водолей, страхотен човек е, незнам дали е от зодията, но на близка двойка мъжът е водолей и също е много готин. Много благородни хора, сърдечни и принципни. За жените не знам, но в един зодиак за децата пишеше, че детето водолей-момиченце може да се каже водо(б)лейка JoyПредставяте ли си??? Хубав ден и до скоро!

# 83
Уиш , не се притеснявай ,че бебо не те е ритнал.По-скоро не си усетила WinkНо при първа бременност си е нормално според мен. Аз усетих Валката чак към пети месец Simple Smile
А казват, че щом имаш киселини , бебенцето ще се роди с косичка.От личен опит мога да потвърдя ,че е така Wink
Цвети и аз си купих ексфолианта и  много ми харесва.
Ето и линка към енциклопедията:

http://doci.nnm.ru/mamki_and_papki/25.09.2006/enciklopediya_beremennosti/

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 12:26 от bopsi

# 84
Вчера не можах да вляза при моя доки, защото човекът закъсняваше за прегледите , зашото цял ден бил в операция , а пред кабинета му имаше 5 жени. Викам си - той сигурно е толкова уморен, че едвам гледа и отложих за днес. Всъщност сега след малко тръгвам . Дано тоя път да се вредя - макар ,че съм си записала час, а разни лелки ходят без час и висят и объркват целия график.

# 85
Здравете момичета!!!
Ней-напред искам да изкажа публичното извинение ,че с радостта и "неадекватно чувство за хумор" съм засегнала именно снаха си!!Може би наистина не съм го написала добре,но имах предвид,че двете ми приятелки от години-2 и 3- се опитват да забременеят и факта,че е станало е много радостен за мен,а случайноста,че е по едни и също време с мен ме радва,че ще има с кой да обменям опит и информация!Относно нея пък се зарадвах много понеже децата ни са с 2 месеца разлика,както ще е и този път,но в обратния вариант.
Е ,извиних се ,
    Само едно не ми стана ясно : Ние тук семейните "ризи" ли си вадим или си помагаме в необходимите моменти.Все не мога да разбера хората,които "споделят" отношенията свекърви,снахи,тъщи и всякакви други живатни. Mr. Green  bouquet

# 86
Момичета, започнах при мен киселините.

Аз докато се запиша в новата ни тема, тя станала 5 страници  Whistling

И мен ме подгониха киселините. Спасява ме газираната вода с резен лимон.

# 87
  • София
И при мен киселините минават само с газирана вода, в краен случай - сода.

# 88
  • София
И мен от време на време ме нападат киселини  Sick, за сега се спасявам и кисело мляко.
Wish, и аз не го усещам като ритници, сигурно още е твърде малко. Вчера го видяхме - рита, маха с ръце и се върти, а усещам само бълбучкане някакво и то не винаги, трябва да съм напълно неподвижна и почти да не дишам  Crazy

# 89
badem, wish и аз не усещам кой знае какви движения. Едно бълбучкане като гъдел-много странно. Мисля си, че може да ми е дебела стената и затова да е по-слабо, пък съм и закръглена и с 1-ва бременност. Казват, че всичко това са фактори, които определят кога ще усетим бебетата. Сега се е смъкнало долу ниско та се чудя какво търси
newsm03
А за киселините: аз нямам (пу-пу), но незнам защо си представям бебчи с черна голяма коса smile3506. Та ще видим, може пък и да ми се появят newsm12

Общи условия

Активация на акаунт