Родителите не харесват новия Ви партньор? Съвети

• 10 148
  • 169
  •   1
Отговори
# 150
Ее, не е така, не е сигурно. Давам веднага пример. Баба ми навремето се беше изказала за едната ми леля, нейна племенница, че е лека жена, защото се разведе. А леля се разведе, защото мъжа й беше пияница и я биеше. И баба го знаеше това, ама не! Леля била лека жена, защото е разведена.. Логика нула! Може би на човека наистина нищо да му няма.

# 151
А защо за 5 години авторката не се е изнесла от малкият град вместо да се крие? Ако родителите ти са чак такива зверове, аз не само града ами и държавата бих сменила... НО ако са прави за всичко после на твое място не бих им се мяркала пред очите.
Чети внимателно. Тя се  е изнесла и живее в голям областен град.

# 152
Не съм чела всичко, но все пак ще дам мойте 50 стотинки.
Този така наречен двусмислен израз, не е това, което авторката си мисли. За мен тя хвърчи яката в облаците и сериозно и замазват очите. Разминавания и двусмислие може да се получи ако 2-ма човека разказват една история и всеки я прекарва през собствените си очи, но все пак важни моменти и факти трябва да съвпадат. Иначе единия откровенно си лъже. И точно това прави гаждето - лъже и маже. И майката го е усетила. Да кажеш в прав текст, че образованието не е важно и да си наясно как ще прозвучи, а после да увърташ и да сучеш, доказва горното.
Не е необходимо да излизаш по купони, да пушиш и да пиеш. Може да си потърсиш и други приятели, сигурно има и други по тихи деца в класа, квартала и т.н. Ако приятеля ти има компания може там да потършиш приятелка. Въпроса е да имаш / наистина е много важно/ човек на който можеш да се довериш, който може да погледне нещата отстрани, да ти каже кое не е ОК, да ти помогне в случай, че ти трябва подкрепа или помощ. В момента ти го нямаш това и изрично започваш да страниш от майка си представяйки я в по лоша светлина.

Утре това твое гадже може да ти зашливи 2 шамара, да се получи двусмислие като каже, че си паднала и да няма къде да отидеш, защото си се изпокарала с майка си и приятелите си. Казвам ти го, защото сестра ми е била в подобна ситуация, но тя се е доверила на майка ми и майка ми и е помогнала да си стъпи на краката.

# 153
Не съм чела всичко, но все пак ще дам мойте 50 стотинки.
Скрит текст:
Този така наречен двусмислен израз, не е това, което авторката си мисли. За мен тя хвърчи яката в облаците и сериозно и замазват очите. Разминавания и двусмислие може да се получи ако 2-ма човека разказват една история и всеки я прекарва през собствените си очи, но все пак важни моменти и факти трябва да съвпадат. Иначе единия откровенно си лъже. И точно това прави гаждето - лъже и маже. И майката го е усетила. Да кажеш в прав текст, че образованието не е важно и да си наясно как ще прозвучи, а после да увърташ и да сучеш, доказва горното.
Не е необходимо да излизаш по купони, да пушиш и да пиеш. Може да си потърсиш и други приятели, сигурно има и други по тихи деца в класа, квартала и т.н. Ако приятеля ти има компания може там да потършиш приятелка. Въпроса е да имаш / наистина е много важно/ човек на който можеш да се довериш, който може да погледне нещата отстрани, да ти каже кое не е ОК, да ти помогне в случай, че ти трябва подкрепа или помощ. В момента ти го нямаш това и изрично започваш да страниш от майка си представяйки я в по лоша светлина.

Утре това твое гадже може да ти зашливи 2 шамара, да се получи двусмислие като каже, че си паднала и да няма къде да отидеш, защото си се изпокарала с майка си и приятелите си. Казвам ти го, защото сестра ми е била в подобна ситуация, но тя се е доверила на майка ми и майка ми и е помогнала да си стъпи на краката.
А трябваше Simple Smile , защото друга потребителка използва същата тема за друг, сходен проблем и последните постове са за нейното питане:
https://bg-mam.ma/p/1285280/47022510

# 154
Някой месец романтични срещи скришом, хубаво, хайде даже два да са, ама пет години да не ви проличи пред хората, че сте заедно, значи и връзката няма много субстанция.
Той как се чувства при цялото това криене?

# 155
Слушай майка си! От висотата на опита си вероятно има основание. Отстрани нещата се виждат по-ясно, още повече когато не си хормонално заслепен. Това ще ти спести неприятности и години изгубено време. Успех!

# 156
Аз все пак искам да науча, какво се говори за младежа... така де.

# 157
Аз си мисля, че няма да получим отговор на този въпрос.

# 158
Значи да слуша родителите и да не мишкува пет години!

# 159
  • София
Най- вероятно родителите виждат отстрани по- кристално картината. Я е някой мързелив безработник, я е женкар, обиколил цялото село или града, я нещо агресивно намират в него. Причини много и според мен има защо да негодуват предвид възрастта на авторката.

# 160
  • София
Мама знае най-добре Wink После линк към темата за мамините синчета.

Отстрани понякога нещата се виждат по-ясно, факт. Обаче авторката е на 27 - тоест, вече е жена, и трябва да прави свои избори, както и да си отговаря за последствията от тях. Но поставянето на ултиматуми не говори за трезва оценка, говори за желание да натрапиш на някого твоята воля. Ако авторката поддаде на това, си представям на какъв тип мъже ще поддава, защото този модел се пренася... въпреки че не изглежда от нея да се очаква да прави свой избор в това отношение.

# 161
  • София
Права си. Ултиматумът е присъщ на хора, които са свикнали да се налагат и когато не получат желаното прибягват до ултиматуми, В интерес на истината, ако дъщеря ми (недай си Боже) се обвърже с някакъв насилник, който я пребива няма да ѝ поставя ултиматум, а директно ще му пратя  някакви, които да го накарат да я остави. Сега, ако е някакъв льохман просто ще я оставя да си троши главата, но да знае, че винаги ще има рамото, на което да се опре. Но да ѝ кажа, че се отричам от нея!

# 162
Мисля, че темата вече пращи от "предположения и кристални кълбЕта", а авторката никаква я няма да внесе пояснения.

# 163
Интересно ако казусът беше на мъж и майка му не харесваше проекто снахата, дали пак щеше да има съвети да слуша мама?

# 164
Да,щеше,тук полът няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт