Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 566
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ания, и аз ти съчувствам. По-скоро да оздравява малката писанка. Ти си знаеш де ама аз да кажа, че най-лесно свалям температура с увиване в мокър чаршаф.
Мартеа, много красива булка си. И двамата изглеждате много щастливи, дано винаги да сте така и да се обичате.
А на тази снимка си като истинска принцеса.
Гроздето като излезе в началото само махах семките, а той го изядеаше о люспата. Отскоро обаче вместо да го яде го стиска с ръка да потече сок и почва да маже, затова спрях да давам. Сега баща му си играе да го цеди и му го дава като сок.
Дианка, и аз искам едно такова културно ядящо детенце като твоето. Браво на Любачето и наистина много пораснал ми се видя.
Иво прави опити да яде сам като резултата е пълна смяна на дрехите след ядене и почистване около мястото където е ял. Проблема е че твърде не иска да му давам аз, иска сам, а като яде сам от три лъжици една стига до местоназначението си. Резултата освен мацаницата е че остава гладен и ме ползва за дохранване. Sick Sick

# 211
Мартеа, много красива булка си! И прическата и роклята са супер! От снимките личи колко страхотно е било настроението на сватбата! Още веднъж, да сте много, много щастливи!

Аниа, съчувствам ти, това наистина е много висока температура, по-добре ли сте вече, грип ли е всъщност?

# 212
Аниа, съжалявам за болничкото ти детенце! Стискам палци да се оправи скоро/Ники тези дни вдигна около 38 от реимунизацията на ДТК-то и аз бях луднала,така че те разбирам/. За много високата Т знам, че свещичките много помагат, а в краен случай и течен аналгин.
За съжаление-така е, така растат децата, или поне ако питаш по-възрастните това ще чуеш. Стискам палци Мари да се оправи по-скоро  bouquet
Мартееееееееааааа, каква хубост, каква прелест! Разкошна булка си, просто булка-мечта  bouquet Heart Eyes А пък и сватбата, личи си, е била много хубава! Дано това да е само началото на щастливите мигове за вас като семейство  bouquet
Гуш, Дона, благодаря ви за отговорите за имуностимулаторите. Аз му давам 1 път по 10 к.Ехинацея, като се свърши ще продължа с Есберитокс/струва ми се много това 3х10 к., има алкохол вътре/. И ще се надяваме на собствените му сили за да не се разболява на яслата/в сряда тръгваме/. А пък и както казва Гуш може и Ники да си слага маска на лицето, то сега е модерно и мъжетеда са поддържани Wink
Ние също отдавна се опитваме да се храним сами, ама резултата в повечето случаи е страшна мазаница/Диана, кво го правиш тва Любаче,бе, голям чистник ще е, блазе на жена му Laughing/

# 213
Мартеа много хубава булка си.И аз ти желая много щастие.

# 214
Здравейте милички Hug
Мартеа е прекрасна булка! smile3501Наистина изглеждате много щастливи! Hug !Аз имам някакъв бегъл спомен /отпреди месеци/, че Мария не искаше бяла булчинска рокля, но решението в случая е много добро Peace- аз съм за 100%!Много ми хареса!И как завиждам Blush; иска ми се и на мен пак да съм булка- те не ми разрешаваха да танцувам Cry на моята сватба, ама сега си наваксвам на чуждите Heart Eyes!

# 215
Имаме си четвърти зъб!И пак не е в редовете на нещата- един от кучешките, пък още нямаме горните два предни, нито резци...въобще изобщо... ooooh!
А за самостоятелно хранене и дума не може да става...ние все още сме на идея че можем да живеем на фотосинтеза и колкото може по-малко храна!Сама си папка само пръчиците- Слънчо, Зрънчо...и се омазва цялата!Сладурана Heart Eyes
Аниа, скорошно оздравяване на малкото човече Praynig!
Мартеа, аз пък най-харесвам снимката на която танцувате блус- аз нали съм си романтичка много се кефя на такива моменти, най-милите;а и да не забравяме онази снимка в която се протегаш към чашата с шампанско Joy...ееееееееееххххххххх

# 216
Здравейте, аз сега ставам и да ви се изфукам, че снощи бяхме на дискотека.Изкарахме много весело, нобеше егаси гъчканицата.
Ники е командирована при свеки и сега ще ходя да си я взема.

# 217
Иви честито ви зъбче newsm47 newsm47

# 218
   Разгледах снимките от сватбата- всичко е много стилно и красиво, най-вече булката разбира се!
Ние вчера бяхме на сватба, така се вълнувах на ритуалите все едно се женя отново..Такава съм си сантиментална и ревла..
   Иначе мога и аз да си похваля детето, но ме е страх да не чуе дяволът- имаше огромен напредък с яслата тази седмица ( спря да плаче, започнал е да си хапва там и иска да ходи с ентусиазъм). Слава богу беше здрав, сега ме е страх в това лошо време, че ще плъзнат вирусите из яслите отново.

# 219
Ще трябва спешно да се връщам на работа Sad
Утре ще говоря поне да ме пуснат един месец отпуск, който ми се полага за тази година, но не знам имам ли право, след като още съм по майчинство. А и да го взема ще съм на минимална работна заплата през това време Sad Не го обясних както трябва, ама нищо.
Започнах с пускането на документи за нова работа, стискайте палци да излезе нещо по-добро, за да мога да си взема бавачка. Иначе Теа на ясла, а още не е захранена, както трябва....
Уф.

# 220
И аз разгледах снимките от сватбата - всичко е много красиво и изпипано от всякъде.Мартеа, страхотна булка си. PeaceЖелая ви здраве и щастлив семеен живот.  bouquet
Стискам палци и съм убудена, че ще си намериш по-добра работа. PraynigГоре главата, всичко ще се нареди. Hug

# 221
martea fingerscrossed в работата
и аз разгледах снимките ти хубава сватба Heart Eyesхубава булка Heart Eyes
Ivi много ме кефи когато разправяш за малката си сладурка която скоро ще стане кака все пак Flutter, честито ви зъбче Heart Eyes
Krasi браво на момчето с яслата да продължава все така.

# 222
Мартеа,страхотна си!  bouquet

# 223
И аз да се присъединя към похвалите за булката - изглеждате страхотно!
Иначе не се тревожи толкова за захранването и яслата - както вече става ясно... те и без това не ядат там  Laughing (това в кръга на шегата). Сериозния ми коментар е че вероятно ще бъде от полза това "набързо" захранване. Всяка майка на проблемно в някое отношение дете, го пази много и действа доста често с излишна предпазливост. Стискам палци всичко да мине безпроблемно. А защо така те припряха от работата? За отпуска до колкото знам имаш право, но не е в твоя полза - заради априте. Повечето хора се връщат за кратко на работа, за да се оправи документацията и тогава излизат за да вземат цялата заплата.

# 224
Толкова съм заплесната ooooh! - благодаря за комплиментите на всички  bouquet

Говорих с шефа, връщам се и си пускам отпуска за 2те години. После започвам. Междувременно трябва да дам Теа на ясла Sad много, ама много ми е тъпо. Но все някога трябваше да дойде и този момент. Тъпото е, че точно през зимата, болести и т.н. Днес ще ходя да й взема Есберитокс, въпреки че нашата педи каза, че е малка Shocked Все пак тая надежда да си намеря по-добра работа и да си взема бавачка. А, да - защо ми се налага да се върна - досега работех вкъщи. Сега обаче вече не става, едната ми колежка се върна от майчинство, така че на мен ми спират тези пари. Още по-тъпото е, че сега аз като се върна, си тръгва едно момиче, което беше по заместване. Пък тя ми е приятелка. Абе сложна работа. Пък не мога да остана само на майчинството, защото изплащаме огромен кредит - нали строим къща Grinning

За захранването, отдавна не съм давала отчет, но всъщност ние сме доста напред. С млечните имам предвид. На практика ни остават прясно мляко и яйца, агнешко, но и всичи бобови, цитрусови и т.н. Плодове яде много малко. Трябва да побързам.

Общи условия

Активация на акаунт