Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 559
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Шуша, една прегръдка и от мен Hug Дано скоро нещата при вас влязат в релси!

Тиа, аз се "изплюх" вече по въпроса  WinkВъпреки че май по-скоро ти ми даде съвет, отколкото аз  bouquet

Ние се преборихме с нашата хрема PartyВлезе в играта тежката артилерия и я разкарахме за 10-ина дни.  #2gunfire

Мери, ползотворно учене! Peace

Ние не правим никакви зимнини, пюрета и разни замразени резерви. Ядем квото има Simple Smile

Тук пече едно чудесно слънчице, сега хапваме с дечко и излизаме да събираме лъчи  bouquet

Вчера бяхме на детско парти и Дени се позабавлява подобаващо, само дето мама му не можа 2 приказки да си каже с гостите. Понеже партито беше в едно кафене, моя малък мъж прекара купона навън, беснеейки и тичайки, докато тортичката, сладките и пиенето ми си седяха на мястото ми вътре недокоснати Crossing Arms

# 61
  • София
Тиа, Коларгола при нас не втечни секрета, а го пресуши...че течаха едни реки от нослето, не е за описване...Според мен не е добре, ако се сгъсти секрета, защото се задържа вътре...ама аз съм неука по въпроса...колкото е по-течен, толкова по-малко е вероятно да се завъдят гадове вътре и да се запуши някое каналче към ушенцето. Ако се сгъсти започвам да пръскам Стеримар доста често за да изкарва навън сополите. Не знам, дали съм права, де.

И при нас времето е страхотно...днес бях по къс ръкав, малкия се напече на слънчице, измори се и сега нанка.
И да ви кажа, че покрай тези батковци, за които писах, сега малкия не си дава играчките на децата...само да види, че някой му взима нещо и ходи и си го прибира. Отиде по дяволите цялото ми обучение и сега започвам наново. Добре, че едно бебче се разплака, та му показах защо не трябва така да си ги дърпа. Но пък с удоволствие се раздава на майките...явно знае, че те ще му ги върнат и няма да го удрят...

# 62
  • Mediterraneo
Шуша, много кофти... Дано малката не се разболява на яслите  Praynig, че и вие да сте по- спокойни с татито  Hug

Тиа, аз с хремата се боря с един хомеопатичен спрей за нос Еуфорбиум. Много добре й действа, сополите минават за 3-4 дни. А иначе Диана е права- пръскай Стеримар или физиологичен разтвор, за да изтичат навън секретите.

# 63
  • София
Гуш, а там могат ли да спят дечицата? Любака го водих при нас в един детски център и съм много ддоволна...чичко се занимава с децата и определено много го харесват Simple Smile Но няма за спане.

Да, има, то това си е детска ясла/градина. Но предполагам трябва да си редовен, за да им там легло бебочето, но може ида става на уговорка...незнам ще разпитам като отида

# 64
Бе и физиологичен разтвор слагам.... ма не бих казала че нещо изтича... а т'ва със запушването на някое каналче - направо вече ме хвърлихте в джаза  #Crazy ....
Не съм сигурна, че ако се опитам да направя "промивка" на нослето с физиологичен разтвор в спринцовка ще се справя - много ме гони шубето от такава процедура (и физ.р-р го слагам като капки, а не във вид на спрей)... то не че младежа ще е особенно дашен да опитам дори.... ако някой е правил - споделете опит какво точно се прави?

# 65
  • Mediterraneo
Какво те притеснява в спринцовката  newsm78 Нали не мислиш, че се слага игла?! Просто впръскваш със спринцовката разтвора и го вдигаш да седне, за да тече навън сопола, а не навътре. Помпа за нос, ако ползваш, тогава й е времето  Grinning успех и бързо да се оправя детко  Hug

# 66
Суша много неприятно, дано всичко се нареди.
Теа ние сме на Виброцил, но не ни помогна много.

# 67
мерси момичета...
не вярвам нещо да се промени в майка ми... тя още седмица след като се оженихме започна с номерата... цялата ми бременност премина под знака на скандали, нерви, депресии, сълзи и какво ли не... та дотам, че ни принуди да се махнем от Младост.. година живяхме при свекитата в Стрелбище и аз не издържах... Майка ми даваше мило и драго само и само да се върнем.. всичко щяло да се промени и т.н. ... дрън-дрън.. каква съм глупачка....
Ками миличка, със сигурност вдъхва доверие и приятно усещане милата ми майчица.. ако пък се заговорите съвсем ще я харесаш. Пред чужди хора е цяло ангелче... даже можеш да я съжалиш - колко е лоша дъщеря й...  то на мен не ми се вярва, че собствената ми майка ми причинява това, камо ли друг нормален човек да го повярва...

Съжалявам за офф-а... и че ви занимавам с разни семейни драми... просто вече ще се побъркам.. я със жълта книжка, я с някое инфарктче да се сдобия, ако нещо не се промени.. чудим се вече какви варианти, какви кредити да търсим за жилище, че най-накрая да се махнем и да си заживеем нормално и спокойно....

# 68
Купих паста за зъбки Ненедент, дали е хубава и четка за зъбки Орал Б.На пастата пише ,че е за деца над 4 годинки ,дали е проблем?как им миете зъбките?

# 69
kamij, има бебешка паста за зъби Ненедент, продава се със силиконов накрайник за пръста на майката да мие зъбките

# 70
kamij, не е проблем. Ние мием зъбките с четка за зъби и обикновена детска паста за зъби. Аз слагам съвсем малко от пастата върху четката, защото той изсмуква всичко и се притеснявам да слагам повече. Дени охотно си отваря устата и започвам да четкам зъбките.

Да се похваля, че напоследък и сам си ги мие. Дори денем отива до шкафа, взима си четката и започва да си търка зъбките доволен-доволен.  Laughing Приема се, че това е едно от добрите му дела за деня Party Шегуваме се, че има план за изпълнение по няколко добри дела на ден. И като донесе чехлите на някой, или среши някой, или пък реши че сме гладни или жадни и започва да ни храни и пои, или направи някоя друга добринка си изпълнява част от добрините за деня Laughing Пу-пу, да ни е все така добър Heart Eyes

# 71
Сиска добричък Дени бе Hug
Ние със зъбките много се смеем , Криси като вкараме четката в устата започва да засмуква пастата от нея, аз затова слагам малко и се мъча да натъркам зъбките и бързо докато не се е заиграла Heart Eyes.Не и се излиза от банята и четката не дава.Батко и много и се смее Laughing
Shusha и от мен една прегръдка стискам палци за малката в яслата всичко да е ок Peace

# 72
Ками веорятно не е проблем че е за над 4г. - така и така все не трябва да се ядат... не виждам къде е разликата  Grinning . Ние в банята сядаме и аз ровичкам из устата да четкам зъбаците, а Калоян бута езика да яде пастата  Laughing .

Благодаря на всички за идеите и съветите. В карйна сметка снощи сложих Коларгол и после бая секретче изтече, та за сега явно овладяхме натрупванията.
Димана гадно ми звучи просто... обикновенно нещата, които аз бих понесла трудно като манипулация много трудно ги прилагам и на дребния. Виж когато се дърпа да изпие сироп ставам майка-тормозилница, докато не го натикам в устата, но когато трябва да му се бие ваксина винаги взимаме баба или тати да го държи, защото аз не мога да я свърша тая работа  Rolling Eyes .

Весел ден, дано е слънчев като вчера!   

bouquet

# 73
  • София
Добро утро Grinning

Днес пак се очертава хубав слънчев ден,дано да не е последния за тази седмица Praynig
На обед мама идва пак,ще си почина малко от търчането след дечко.Много нанагорно ми идва напоследък.Вчера цял ден бях нервна,направо ми трепереха ръцете Shocked Ей,такова нещо не ми се беше случвало досега ThinkingМного се ядосвам с Калоян Cry

Тиа,радвам се,че сте по-добре Hug

Ние зъбките хич не можем да ги мием.Калоян изобщо не дава да му сложа накрайника в устата-започва рев и тръшкане и позиви за повръщане Sick Какво ще го правя това дете-вече зъби за миене бол newsm78

# 74
Shusha, много съжалявам, че имаш такива проблеми с майка си. Наистина не е за вярване такова поведение. Та относно кредити за жилища. Ние така си купихме жилище и сега изплащаме кредит. Не е страшно /както си мислех/, а и банките все още са много благосклонни и раздават с не много усилия кредити / в случая ипотечни/. Проучете добре как стоят нещата /добре е на място в банката/. Ние в момента ползваме кредит от ОББ и ни се обадиха преди седмица, че ни намаляват лихвата. Съпругът ми отиде на място и се пазари като на пазар, та свалиха още някой и друг % и така месечната ни вноска /почти колкото на квартира, но поне си остава за нас/ падна с 50 лв. Та в общи линии варианти винаги има, иска се кураж. А и аз съм на принципа, че две домакини в една къща са прекалено много.
За съжаление и Маги е болна и бях изумена от компетентността на лекарите. Пет дена детето ми вдига Т и няма видима причина /зачервено гърло, сополи, разстройство/, само 1 кътник проби, но Т не спада, та вчера ходихме до спешното в ИСУЛ /потече гной от ухото/ и лекарката спокойно ми казва, че май е спукано тъпанчето, но не се виждало добре и едни такива увъртания. Искаше ми се да я цапардосам.
Съжалявам, че толкова дечица боледуват, но и времето не ни помага /много е променливо/.
Хайде, лек ден на всички мами, бързо оздравяване на болничките и весели игри на здравичките дечица!

Общи условия

Активация на акаунт