Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 541
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • Му Кинд Оф Плаце
Иви, пожелавам ти сила и бързо да се махате от всякакви болници. Уф, тая Пандора, ако ми падне....
Днес Фелипе е по-добре и аз отидох на дофтор за себе си. Ние с детето по една болест не караме  Confused, не сме тъй семпли-расте ми мъдрец и имам бронхит. Нехаех и за двете, но това се оказа причина за болките в гърлото и това, че не е зачервено. Такива ми ти работи...
Само имам едни опасения, че нещо кашля, но не мога да различа дали се дави или кашля, слава богу, утре сме на лекар, ама честно, искам болестта да е боксова круша-ще я разнищя по шевовете...

Уф, хващам се, че пиша като телевизионен коментатор-един абзац, едно изречение, абзацът по възможност да е по-длъжък.  ooooh! ooooh!

# 46
Калина, радвам се, че вече сте по-добре Grinning Дано утре докторът каже, че му няма нищо на гърдичките Hug

# 47
  • София
Иви2000, бързо оправяне на малката...добре, че си настояла за болница! Ти как си? Пази се...

Калина, е честито помъдряване. Дано Фипо имитира умело кашляне Wink Любака напоследък го прави, но с едно "ааа" накрая, както аз кашлям и го хванах навреме.

Ние днес изкарахме невероятен ден...пекохме чушки с родата, малкия падна в/у канала на двора по дупе, после в легена с ледената вода...абе лудница беше Crazy Бяха три деца- племенника, Любака и племенничката, всеки с капризите на възрастта си, честно, замислям се за второ дете Wink Обаче, яко...на двора, огън, тенекия, легени с чушки...кебапчета...няма какво да описвам повече Mr. Green Уникално за мен изживяване Simple Smile

# 48
Иви,скорошно оздравяване на Теа! Praynig

# 49
Ние днес изкарахме невероятен ден...пекохме чушки с родата, малкия падна в/у канала на двора по дупе, после в легена с ледената вода...абе лудница беше Crazy Бяха три деца- племенника, Любака и племенничката, всеки с капризите на възрастта си, честно, замислям се за второ дете Wink Обаче, яко...на двора, огън, тенекия, легени с чушки...кебапчета...няма какво да описвам повече Mr. Green Уникално за мен изживяване Simple Smile

В къща ли живеете? Супер! Това с тенекията и чушките ми навя детски спомени!  Grinning

# 50
  • Bristol
Със закъснение, но от сърце, честито на Куки  newsm51
Дано скоро и тя да се включи и да напише как е минало всичко. Надявам се няма да се загуби като Мегстар Sad
На болните бързо оздравяване!
Аз в момента боря книжка за живота в Кралството  Crazy Решила съм да ставам местна гражданка и трябва да издържа един тест. Всички казват, че не бил труден, обаче като гледам върху какъв материал е ... newsm78 А пък темите История и Политика въобще не са ми от любимите  Rolling Eyes

# 51
Диана и аз много обичам такива изживявания.

# 52
Иви, скоро да се оправи Теа, а ти се пази!
На всички боледуващи-много здраве!

Ние днес изкарахме невероятен ден...пекохме чушки с родата, ...

В къща ли живеете? Супер! Това с тенекията и чушките ми навя детски спомени!  Grinning

Моите не са много детски Grinning Само преди две години си бяхме спретнали подобна веселбица и направихме чудна лютеница. Имаме тайна рецепта bowuu

# 53
  • София
Ейй...не мога да повярвам...в темата ни има само три мнения за един ден ooooh!
Дами, ако има желаещи ви каня на чушкопек  Mr. Green И без това ще сриваме двора, та поне за последно да си отпека чушки...или там каквото има. Спечелих симпатиите на комшийките, пък и отмъстих (макар и недостойно) на бабичката над нас Twisted Evil Дона, ако искаш "завръщане в детството"  заповядай Wink  ,  а Катка, жалко, че си на другия край на БГ...иначе да спретнем една дружна форумска зимнинка Hug

В тази връзка, ако си спомняте, миналата година говорехме за зимнина по това време...смятате ли да правите нещо специално за "бебоците"? На мен единствено тиквички и чушки ми дойде наум да направя...другото си го има по магазините в чист вид, без маринати. А и моркови сложих във фризера, но защото ми дадоха домашни. Пък и все ми се щеше да попитам, за колко време ви стигнаха тогава приготвените пюрета?

Иначе, ми прави впечатление, че парка опустя...тези хора зимата какво ще правят, не знам...

# 54
  • София
Добро утро,момичета Hug
Лека седмица ви пожелавам Wink

Седмицата започва със слънчице,аз се събудих с настроение LaughingСлед малко отиваме на разходка.
Да,бе,и аз се чудя тези,които се покриват при 15-18 градуса зимата какво ли ще правят newsm78.Няма да си подават носа навън hahaha

# 55
  • София
Иви, дано малкото човече се оправи бързо!  Praynig

Детегледачката иска един следобед вторник или четвъртък, има работа до съвета, а нито аз, нето таткото имаме възможност да се отсъстваме от работа. Сега говорих със Sweet, Sweet Home, на Мърфи, на една минута от нас се намира и най-вероятно ще оставя ЕМа там докато свърша работа. Пиша, за да знаят и други мами ако им се наложи. Работят с ваучери (за да се плаща ефективното време на престой)

25 часа - 45 лв
75 часа - 127.50 лв
100 часа - 160 лв.

Има две групи - малки - от 1.5 г до 2,5 г и големи от 2,5 години нагоре. В малката група има 8 деца. По принцип не приемали деца на спорадичен принцип, но при разговор с управителката можело и да стане. Аз по принцип искам да я водя на такива места с повече деца да се забавлява, особено като дойде зима и няма как по цял ден да са навън с детегледачката. Пък и често ни се налага, все пак и детегледачката понякога има неотложни ангажименти. Та смятам да взема един ваучер да си имаме...Ако някой го интересува - тел. 9442230. Не съм влизала в самия център, но отвън изглежда добре.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 12:01 от Гуш

# 56
Здравейте мами, не бях писала от доста време май...
Гледам, че много дечица са се разболяли.. лошо.. Иви, стискам палци да се оправите бързо, и другите дечица и те да се оправят..

Ние така го закъсахме, че не знам откъде да започна... живеем с майка ми, кочто е ужасно трудна за съжителство... определено откакто сме се събрали с мъжа ми се опитва да ни отрови живота и след куп разправии, драми и какво ли не уж се беше кротнала и гледаше детенце, а аз й плащах.

Е, след поредния скандал, който ни спретна за битовизми, се фръцна и заяви, че няма да гледа повече детето. Държи се ужасно, не говори с никой.. просто не мога да повярвам, че това е майка ми. Капака на всичко е, че за два дена (много интересно) си е намерила работа като детегледачка... хех... да значи зарязва си собственото внуче, пълна с омраза, злост, ревност и какви ли не прекрасни чувства към нас и отива да гледа чуждо дете.. нямам думи.
Та в цялата тази каша, ние в последния момент трябваше да ходим да се молим по детските градини! Цяло чудо е, че в едната ни приеха!!!
Така че, ако бързо си извадим необходимите документи, живот и здраве от другата седмица Зори ще е на ясла.
От което ме побиват тръпки - като чета как дечицата се изпоразболяват от първия ден... Дано всичко да е наред.. вече сили и нерви не ми останаха....

извинете за дългия постинг Sad

# 57
  • София
Гуш, а там могат ли да спят дечицата? Любака го водих при нас в един детски център и съм много ддоволна...чичко се занимава с децата и определено много го харесват Simple Smile Но няма за спане.

Шуша, миличка...не знам какво да кажа...без думи съм...

# 58
Шуша стискам палци бързо да изгладите недоразуменията.

Мами дайте съвет - Калоянския е хремав, секрета вече е гъст и трудно излиза, капя Вибоцил, ама не му отпушва нослето. Милия е изнервен до крайност от тая работа - кажете какво да капя? Коларгола е за втечняване на секрета и отбъбване на лигавицата ама аз съвсем се обърках - нали като е течен гледаме да се сгъсти  newsm78 .  Нослето му е пълно, а като дръпна с аспиратора не излиза нищо.

# 59
  • София
Ох,Шуша,миличка,направо нямам думи Close Не се ядосвай,важното е,че имате алтернатива.Пък майка ти,ако така ще се чувства по-добре,да гледа чуждите деца #Cussing out
Аз съм я виждала в градинката пред 26 блок да разхожда малката,свястна жена изглежда.Направо много се учудвам Shocked

Тиа,дано адашчето се оправя бързо PraynigАз ползвам Низита,но то е за сгъстяване.Не знам,като казваш,че са гъсти сополките,какво да те посъветвам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт