Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 730
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
           Гуш, и на Явор му бяха изписали миналата година Коларгол точно 2%. Друг е въпросът,че на него 2 пъти съм му ги капала съвестно и нямаха абсолютно никакъв ефект.
          Иначе ние сме добре, като изключим едни сополи, които вече седмица си ги влачи. Не са много упорити , но аз му капя Виброцил и от вчера му мажа нослето и с Низита. Аз да съм я имала тая Низита ( още като бременна бях заредила аптечката) , ама кой да се сети.
           Криси, съчувствам ти за Митака. Май вече само това ни очаква- главоболия с ясли, болести, храни, лелички и т.н. Като прибавим и опитите ни за намиране на по-добра работа съвсем става мазано положението. И с това ще се оправите ( пожелавам ви го), но изглежда цялата ни майска темичка ще върви  натам. Ами растат децата, променят се и проблемите ни.
           Плами, да се взимаш в ръце ! Целувки на Алекс!

А на Фелипе наистина му пожелавам бързо да се възстановява. Много е тежко да гледаш  детенцето си как страда!

# 31
  • Му Кинд Оф Плаце
Благодаря на Дона и на останалите. Аз стискам зъби, защото има още около два приема на антибиотика, че ми се осмърдя душата. Днес от 10 ч до 14:30 ч, когато е заспал, е изкарал с АБ в устата и съответно никакво желание да си отваря устата за храна и вода  Confused Confused Мъжът-работещ, аз-от поне десет дена, ако не и от 4 месеца, влача разни глупости-кашлици, гърло, Т, та днес го дадохме на майка ми - и тя милата малко стрес да си вкара.  Confused В замяна на това си отяде на забранени неща, оня ден пица, вчера - чипс. Щом съм стигнала дотам да му бутам в устата вафли...
Хидратинът хич го не щеше, сега му даваме разреден разтвор, който трябва да се влива и не е истина колко аптеки  обикаляме, докато съберем съставките. И всеки път почват-ама вземете хидратин, туй в болницата го дават, що му го купувате....

# 32
Обаче, мацки, сложиха и една ваксина, (реимунизация било) и снощи вдигна 39Т и известно време не можах да я сваля. Така че продължавам да давам нурофен на 8 часа.

Ох не говори направо  #2gunfire пуста реимунизация. Много тежко я понасяме и ние - с Т, сополи+покашлюкване. Отгоре ан всичко и тъпото време навън съвсем допринася за донастиване. Аз за сега капя само физиологичен разтвор и давам 2х2мл вит. С. От преди малко включих и хомеопатичен сироп Хустагил, че нещо взе да не ми харесва кашлянето.

Калина  Praynig  - всичко ще се оправи.

# 33
Kaли кураж! Hug

# 34
Калина, горе главата HugВсичко ще се оправи и ще бъдете отново здрави и щастливи Heart Eyes

# 35
Ей днес пак е кофти времето,но ви желая весел ден smile3525

# 36
Здравейте милички Hug!
Първо с голямо закъснение да честитя малкото момченце Филип на мама Куки!   bouquet  Радвам се че раждането е минало леко и всичко е наред!Много здраве и щастие за цялото семейство !

# 37
Трябва да бягам...ние с Теа малко забегнахме от болницата за да се изчипам и трябва да се връщаме вече...от вторник сме хоспитализирани заради 5 дневна висока температура и липса на всякакъв апетит...след хексалгини,нурофени,ефералгани и биодроксил...които не свършиха никаква работа ни приеха в болницата по мое настояване...оказа се че Теа има някаква инфекция заради застои в левия бъбрек и затова сега ни дупчат крачетата с инжекции- антибиотик...причина за заболяването- неизвестна поне за момента, има бактерии в урината...сега тя е доста по-добре и в понеделник чакаме резултати от старилна урина и ще и вземат кръвна проба да видим дали е спаднала утайката в кръвта...Вече издивяваме в болницата, тя милата не я свърта пък не може да ходи пък и няма къде...ад....и хлебарки//...бол///...и грам топла вода...за нея топля вода с термокана, ама аз няма как...и забягнахме за 2 часа до у дома да се освежа...мизерия...да не ви се налага да лежите в болници и най-вече в детско отделение в русе...
Бъдете здравички!Ще пиша като се приберем!
пък другото човече не ми дава мира и дебелея на поразия:) Heart Eyes

# 38
ivi2000  и на вас бързо подобряване желая  Hug .

# 39
Иви, мила, настръхна ми косата като описваш престоя в болницата. Дано Теа бързо се оправи и да не ви спохождат никакви болести в бъдеще, а ти се пази!!!

# 40
Иви, много ми стан амъчно за млаката сладка адашка, и за теб,  Praynig дано бързо се оправи и да излизате от гадната болница!

# 41
Ivi, искрено ви съчувствам SadМного добре знам какво ти е - бях в същото положение като теб в болницата с Дени, когато се натрови от кухнята. И той не трябваше да мърда, особено когато му вливаха система, която течеше по 3-4 часа. Направо беше кошмар да го удържа толкова време, а тогава беше малък - на 9 месеца. Сигурно е още по-трудно  по-голямо дете да се удържи. А хлебарките....брррррррр, бяха недопустимо много и лазеха абсолютно навсякъде Sick Стискам ви палци скоро да оздравеете и да се махнете от там Praynig  bouquet

# 42
Ivi дано бързо оздравява малката госпожица! Praynig

# 43
Ivi, стискам ви палци да оздравее час по-скоро малката принцеса и да напуснете проклетата болница. Praynig

# 44
Ivi присъединявам се и аз с пожелание за бързо оздравяване на малката сладурка, и скорошно прибиране в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт