Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 570
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • Mediterraneo
Силк, какво стана в крайна сметка с ушенцето? Не е шега работа това. Гной от ушето с висока Т... Изписаха ли й нещо, как е сега Маги?

Момичета, от утре съм назначена на работа!!! Този път ще е за по- дълго, надявам се безсрочно  Mr. Green Титулярката е в неплатен отпуск до края на годината, но никой не вярва, че ще се върне. Ако е така... аз ще стана титуляр! Идва ми да ви разцелувам всички, най- после малко слънце и на моята улица  Grinning
Естествено, въпросът със Силия сега е на дневен ред. До края на другата седмица ще гледаме да оправим необходимите изследвания и да я пусна на ясла. Страхувам се, дори съм убедена, че ще се адаптира ужасно трудно и много ще боледува  Confused Тати е резервен вариант, както и баба ми. На прибежки и пропълзявания ще я гледаме. Кофти е, че аз ще имам часове и в двете смени, как ще жонглирам не знам  Rolling Eyes Но... това не може да помрачи ентусиазма ми  smile3521 Обичам ви  Heart Eyes

# 76
Димана, чудесно! Личи си колко си ентусиазирана PeaceСъс Силия всичко ще се нареди, на прибежки ще я гледате, ама пък ще бъдеш удовлетворена от себе си и работата си. Браво!  bouquet

Silk, това с ушето е наистина притеснително. Нищо не пишеш -  какво правите по въпроса, лекувате ли се, как е сега Маги? Дано бързо оздравява сладураната Praynig

Ние вече ходим пеша за кухнята. И на пазар също. Много бавно, но пък сме много горди от това. Дени постоянно се отплесва, но си върви, дори и за ръчичка започна да ме хваща Laughing Вчера около 2  километра ги взехме за около 40-50 минути, но важното е че се придвижваме като големите Wink Laughing

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 15:49 от Сиска

# 77
  • София
Eй, Сиска, браво на вас!!! Нашето чеве хич не иска за ръка да върви, и само се викаме...

Димана, много се радвам за теб, ще видиш, че не е невъзможно, макар и доста изтощително на моменти.

Силк, дано Маги се оправи скоро!!!

Шуша, и аз често имам проблеми с майка ми, разбирам те напълно! Дано успеете скоро да се отделите...Ще си отдъхнеш тогава, а тя има да съжалява...

# 78
За сега нищо повече не могат да кажат лекарите за ушенцето на Маги. Трябва да минат 2 дена от старта на антибиотика /Augumentin - за лечение на инфекции, синуит, отит на средното ухо и др./. Тогава вече трябва да е спряло да тече ухото /сега вече е доста намаляло/ и ще може да се види дали е цяла мембранката / казват, че на тази възраст лесно се възстановява/. Допитах се до още една лекарка и тя каза, че най вероятно е почнало от растящият кътник, който е точно от страната на болното ухо, а както казват всички при растене на зъб имунната система отслабва.
Сега Маги е добре, няма теч, няма /най-после / Т и има нов зъб. Толкова параноясах, че цял ден я викам по име и до сега винаги се обръща колкото и тихо да говоря. Е ще чакаме и утре.Дано всичко да мине.
Димана, успех на новата работа! Ще видиш, че малката госпожица ще те изненада с бързо свикване в яслите!При нас стана така, Маги много бързо свикна.
Сиска, браво на младежа, току виж утре сам е отишъл за кухнята! Wink
Гуш, и ние като ходим навън само викам след Маги и  ако върви до мен е само, ако й давам солетки.
Много целувки за малките сладурчета Heart Eyes

# 79
Сиска, браво на младежа, току виж утре сам е отишъл за кухнята! Wink
Joy Joy Joy

Eй, Сиска, браво на вас!!! Нашето чеве хич не иска за ръка да върви, и само се викаме...
Съвсем до скоро и ние бяхме така. Нали миналата седмица май Fairy беше питала дали дечицата ни вървят хванати за ръка, та казах че Дени не иска. Ние вече 3-4 месеца не сме използвали количката, излизаме пеша, когато ходим в детската градина (тя ни е под носа), и с колелото, ако ходим по-надалече. Преди 3 дни реших да отида с него по-надалече от обичайното пеша, очаквайки че през по-голямата част от пътя ще се носим. Но...изненада LaughingВървеше си дребчо, чат-пат ме хващаше дори за ръка, отплесваше се на всяка крачка, но стигнахме без да се носим до крайната цел Laughing Така че и Ема може да те изненада някой ден - ти само и давай възможност Party

# 80
Сиска браво на послушния Дени.
Силк бързо да се оправяте. Praynig
Димана успех на новата работа. Peace

# 81
Привет,момичета  Hug
Димана, честито и успех на новата работа. Wink
Силк, желая ви бързо оздравяване. Praynig
Сиска, браво на чаровния и добричък Дени. Heart Eyes
Шуша, горе главата. HugСтискам палци всичко да се нареди. PraynigИ съм сигурна, че в бъдеще майка ти ще съжалява за постъпката и отношението си. Wink

# 82
Здравейте и от нас мами, ако ни помните все още Simple Smile
Изкарахме прекрасна почивка в БГ, след това бях малко депресирана и ме гонеше носталгията, та чаках да ми мине преди да пиша. Като поизчета назад, ще се включа по-адекватно.
Май няма да имам много време за форума, защото освен другите ангажименти, вече съм и редовна студентка в Сорбоната (да се похваля сама Embarassed) и ми е голяяям зор още от началото.

# 83
Ania, добре завърнали се и честито студентство!

# 84
Чудя се какво стана с Борели и сладката Надин.
Куки как ли е ?

# 85
Димана много се радвам за теб и за ентусиазма ти, желая ти успех  и на Силия в яслата също Peace
Силк стискам ви палци и при вас всичко да е наред Praynig
ania браво за Сорбоната
Лека вечер на всички Hug

# 86
Шуша, не знам какво да ти кажа Confused Кураж ти пожелавам и дано скоро да измислите вариант да се отделите от майка ти. Много е тъжно като най-близките ти те разочароват....

Димана, страхотно, честита работа! Heart Eyes Да ходиш с кеф и Силия бързо да се адаптира към новото положение.

Диана, след като днес малката омаха половината пица на баба си, вече хич и не я мисля за ядене и не смятам нищо да зазимявам. Миналата година натъпках фризера, Миша не пожела нищо от направеното и го изхвърлих Rolling Eyes Затова сега ще кара на каквото има в магазините.
И аз се чудя на майките, които се скриват при първия облак и лошо време вкъщи. Просто не ми е ясно от октомври до април все вкъщи ли ще си стоят. На мен най-хубавите ми спомени от миналата зима бяха едни дъъълги дъъъълги разходки само аз и Миша сред току-що навалял сняг. Прибирахме се у дома винаги много радостни.

аниа, приятно ти учене, дано да ти е интересно Peace

# 87
И аз се чудя на майките, които се скриват при първия облак и лошо време вкъщи.

Аааа молим та нека се скриват, че вчера и оня ден с това слънце в нашия парк нямаше къде яйце да хвърлиш ... направо си губиш детето от калабалъка  Laughing .

# 88
  • София
Здравейте на всички   bouquet

Благодаря ви много за пожеланията за нашия малък мъж Филип, да ви се връща   bouquet

Ние сме добре, борим се с кърменето, защото имахме малко проблеми в болницата и първите 2 дни мамин беше само с шише и сега е малко мързелив, на мама кърмата и не е достатъчно, но ще се справим, ще преборим трудностите надявам се. Припомням си всички методи за увеличаване на кърмата в момента  Laughing За сега толкова, скоро пак ще се включа

# 89
  • София
Ей, Наде, чакахме те (аз не смея да се обадя, да не досаждам)...Радвам се, че сте добре
За кърменето - ти си знаеш, както беше с Калинка.

И да си смениш бременната лентичка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт