Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 577
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Само да кажа, че трябва да е нещо що-годе приятно на вкус, иначе абсурд да го пие

Леатон-а е с вкус на праскова

# 181
  • Варна
Чопарче, Честит Рожден ден!
Много здраве, щастие и късмет ит пожелавам. И Велко да не плаче като отива в яслата.
И аз се чудя да давам ли нещо на Иво сега в тоя преходен сезон. По препоръка на личната давам на каката Бронховаксом, но за малкия не съм решила още.
Детелина е пила и Киди и Мултисаностол и Мултивитамол. Честно казано май нямаше голяма разлика, но като че ли от трите съм най-доволна от Мултисаностола. От него давах и на двамата и поне по мое мнение в резултат на вземането му бяха взели да хапват по-добре и се чувстваха по-бодри, но тъй като го давах през пролетта може ефекта да е бил и от оправянето на времето.
Ама и аз едни разсъждения му дръпнах. Embarassed Embarassed Embarassed

# 182
Честит рожден ден мила Чопарче!Много здраве, любов и успехи във всичко!  bouquet

# 183
Чопарче, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов. newsm59  party023 Tada  Party Time
Ние сме на Леатон, 2 по 5 мл, преди ядене.

# 184
Августа, давам Есберитокс 1х10 капки. В листовката пише, че на кърмачета може да се дава 3х10 капки. Неприятно е на вкус, но го размесвам с 5мл. Мултисаностол. Давам преди следобедната закуска. Започнах да давам тази комбинация имуностимулатор+витамини заради отслабналия му организъм след стомашно-чревния вирус. Иначе като профилактика също ми се струва добра комбинация, но все пак трябва да каже и педиатър. Simple Smile

# 185
Добро утро,Аз да докладвам - Зори днес трети ден е на ясла. Вчера била много послушна, спала, яла, въобще - лелките казват, че не усещат, че има още едно дете...

Обаче като се върнахме вкъщи, реших да и стопля вечерята малко по-рано - към 19ч. и това дете като започна да се набира на печката, непрекъснато вика Ам-АМ и ме гледа жално в очите, такъв рев му дръпна... направо си беше прегладняло детето! И сутринта сестрата пак твърдеше, че всичко си изяжда много добре. Значи просто са им прекалено малки порциите   Crossing Arms Гледах в менюто днес - за следобедна закуска - вафла с айрян....
Егати... ВАФЛА? че то това ще й държи не повече от половин - един час.....
Явно ще трябва наистина да се дохранваме след яслата!

# 186
Цитат
Обаче като се върнахме вкъщи, реших да и стопля вечерята малко по-рано - към 19ч. и това дете като започна да се набира на печката, непрекъснато вика Ам-АМ и ме гледа жално в очите, такъв рев му дръпна... направо си беше прегладняло детето! И сутринта сестрата пак твърдеше, че всичко си изяжда много добре. Значи просто са им прекалено малки порциите   Crossing Arms
Не е от порциите душата и тука някой от майките споделиха същото,едното дете даже имам лични наблюдения колко е злоядо,а като го вземат от яслата като на въже държано,яде като разпрано.Убедена съм,че лелките не си дават джиесемите например,за да яде детето или да се правят на клоуни,квот хапне на добра воля-туй е,помъчили са го-то не ще,айдеее няма да му се молят яяя,убедих се лично.А и кво да ти каже,ми не детето ви нищо не е яло,спопкойно в добри ръце е.

# 187
Чопарче,честит рожден ден! (на патерица)  bouquet
Да си здрава и много обичана съпруга и майка! Heart Eyes

# 188
Мами, много сте ми милички  Heart Eyes обаче моят рожден ден е на 10 Май, а най-близкия празник този месец е на 25-ти - годишнина от сватбата  Embarassed

А днес дребчо е болничък и не е на ясла. Вечерта вдигна 38,2 и цяла нощ се борихме да сваляме Т.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 13:32 от Choppar-че

# 189
Чопърче нищо ти ще почерпиш - при толкова честитки... няма измъкване...  Laughing .

Шуша спокойно - всички се връщат гладни от яслата. Като знам на моменти аз на каква маймуна се правя за да яде (при нас най-често зора е докато опита първата лъжичка) - просто е невъзможно две лелки да се справят с 20-30 деца в такава ситуация. А на вафла с айрян хубавото е че детето може само да си я хрупне.

Витамините по препоръка на педиатъра ли ги давате или? Аз забравих да я питам, но пък Калоян няма проблеми с апетита та се чудя дали да давам.

# 190
Мами, много сте ми милички  Heart Eyes обаче моят рожден ден е на 10 Май

Embarassed Embarassed Embarassed Не погледнах списъка с празниците и подех общия тон за поздрав. Нищо, ти пак да си здрава и щастлива! Laughing
По-добре ли е Велко?

# 191
  • София
Успех на дечицата, които ходят на ясла Hug

Чопарче, нищо, ти пак да си жива и здрава Laughing

Мартеа, ще чакаме снимки, нямам търпение да ви видя Simple Smile

Ние не се завъртаме много вкъщи и аз само влизам да прочета темата...за писане време не остава.
Ходиме за гъби, по разходки, днес пак заминаваме.
Любачето си се храни самичко вече, при това без поражения. Ужасно е лаком...ако видите какви пълни лъжици лапа и не се олива...на мен ще ми идват повече Wink Пу-пу...

Мисля другата седмица да направя погача, че той войник ще иде. Ама ще видя, дали ще сколасаме. Blush

Търся си и детегледачка, така че, ако имате някой предвид, свиркайте. Някъде от района да е- Редута, Плиска, Гео Милев, Слатина и т.н.

Франзела Калина, май голяма депресия я е ударила, щом не пише толкова време Rolling Eyes

# 192
  • Bristol
Не е от порциите душата и тука някой от майките споделиха същото,едното дете даже имам лични наблюдения колко е злоядо,а като го вземат от яслата като на въже държано,яде като разпрано.Убедена съм,че лелките не си дават джиесемите например,за да яде детето или да се правят на клоуни,квот хапне на добра воля-туй е,помъчили са го-то не ще,айдеее няма да му се молят яяя,убедих се лично.А и кво да ти каже,ми не детето ви нищо не е яло,спопкойно в добри ръце е.
Много вярно си го описала  Mr. Green Аз затова гледах сутрин хубаво да закуси в къщи. Следобяд взимаш от градина и пътьом даваш някой и друг плод, да залъжете глада. Така като се приберете в къщи имаш време да приготвиш нещо хубаво и топло, без да се въртят около печката   chef
И аз вчера купих витамини и сироп за кашлица. За първи път ще давам подобно нещо. Сиропът го започнах, но витамините още не съм ги отворила.
Намерих и един надуваем замък за малката на супер цена. Снощи го напомпах и сложих в хола, нали махнахме кошарката, трябва да се замести с нещо, иначе много просторно става  Whistling Голям купон беше, даже баткото се събира вътре  Laughing
Diana, погача за прощъпулника ли? Ние нашият го направихме това лято в БГ, точно деня преди да си тръгнем. Бяхме забравили въобще за това. Нямахме време да месим и купих една малка питка. А кръщенето го направихме съвсем инцидентно в Троянския манастир. Отидохме на разходка и да запалим свещички и между другото уредихме и кръщенето  Laughing а аз си мислех, че е навалица за кръщенета и без предварително записване няма да стане  Crazy

# 193
  • София
Уф, Мери, да..погача за прощъпулника Crazy Щеше ми се аз да омеся и то май затова се протакат нещата Blush

Ето и малко снимки, които качих сега
ето я голямата уста, но лъжицата не е пълна, защото попривършва с хапването...представете си същата тази уста с препълнена лъжица
чисто захапване
винаги иска нещо и сочи с пръста
прави муцки от кеф
прелива от щестие, докато се храни
попреял вече
при любимите камъчета в парка
Ииии..отдавна не бях пускала снимки Simple Smile

# 194
Чопърче, нищо де Simple Smile то един поведе стадото и всички - след него Simple Smile поне хубаво ти мислим Stuck Out Tongue
Папитуу, Тиа мерси за мненията.. май сте прави... ще трябва да подлагаме нещо сутрин... ама така пък като отиде там, няма да иска да яде? Омагьосан кръг Simple Smile
А и се съмнява, че толкова яде там Зори.. та тя вкъщи беше свикната на лесно, пасирано.. а сега там разни макарони, наденици, картофи, вафли newsm78 Един господ знае какво изяжда от и без това малките порции. Лелеее.... сколко още неща ще се сблъскваме мами и тепърва ще откриваме за себе си отдавна открити истини....
Ей, добре, че сте вие и форума, че човек да сподели, да поиска съвет и т.н. ...

Общи условия

Активация на акаунт