Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 575
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Хамчи да почерпя тогава  Hug  party023 beer Wine Glass

# 196
  • София
Хамчи да почерпя тогава  Hug  party023 beer Wine Glass

ама аз съм виновна - щото ICQ ми каза да ти пратя картичка за РД... Laughing  щото там си написала РД на 05/10/ - а според Хамериканците това е 5ти октомври, а не 10ти май!!!

# 197
 newsm08  да не ви пука, важното е купон да става! newsm24

# 198
Shusha  само да ти напиша че моят батко и в детската градина все си идваше гладен.
Порционите и яслите и в градините са много оскъдни, затова и дечицата се връщат гладни Hug
Чорапче мерси за почерпката а пък на 10 май пак ще почерпиш Wink

# 199
Диана, много е сладък Любачето, много миличък. Heart Eyes Сигурно му е много сладко да се храни сам.  Grinning Браво за такова чисто хранене, да не повярва човек, че е толкова малък. Да взема и аз да давам вече на Пламен да се храни сам newsm78 То срамота ама да си призная, че още не му давам, че не ща да става голяма  цапаница, и затова ще го оставя да се храни не в столчето си, а в мен, защото иначе ще трябва да мия стола и да пера коланите, а те съхнат сумати време.
Сиска, къде се загуби? Въобще много ни е пусто форумчето напоследък, я се пооживете малко.

# 200
  • София
Сиска, как е ръката? Дано поне вече не боли много.

Аз се чувствам ужасно изморена - на работа все повече проекти ми прииждат и става все по-натоварено. Имам нужда от почивка.

Диана, много е сладко Любачето...И аз съм се пробвала да дам на Ема да се храни сама, един-два пъти - кисело мляко, но повече слагаше по лицето си, отколкото в устата...Ааа, сетих се, тя всъщност меже да е искала да си направи маска на лицето  Laughing  ooooh! ква съм и аз недосетлива... 

# 201
Дона  не ви ли е тип мушамяна тапицерията на "солчиту" както казва Калоян? Аз я забърсвам, замивам таблата, а коланите... ми обречени са на вечна мръсотия  Embarassed - забърсвам ги, ама ще ги пера като пуснат парното за са съхнат нощем.

Гуш  устискай още месец и ще понаближат празниците да си починеш  Hug .

Ние както виждате като за събота сме станали с първи петли....  morning

# 202
Добрютру!

Гледам снимките на Любака...кис, кис, кис Laughing сладурчо! Дианче, ужасно ти е пораснало момчето Heart Eyes

Шуша, мойто гардже не е тръгнало на градина, но съм съгласна с Папитуу.

За храненето: аз давам на Ава да се храни сама, когато иска, но в повечето случаи и придържам ръката. Онзи ден се видях с Хъгси-Чекмеджето и тя ми каза, че купила от Щъркел специална извита лъжица за самостоятелно хранещи се.

Чопарче, мерси за почерпката, нищо че си принудена от обстоятелствата hahaha

Мартеаааа, айде деее! До кога ще ги чакаме тия снимки Sunglasses

# 203
Тиа, да, мушамяна е тапицерията на солчиту Laughing, ама се провират трохи и манджа между дупките на колана между крачетата и отстрани. Не знам как става тая работа, като вдигна цялата тапицерия и в пластмасовата седалка на солчиту Laughing да не ти казвам какво е, ама ще се жертваме де, няма да изоставаме от самостоятелно хранещите се, я  Grinning

# 204
Добри утро и от нас!

За самостоятелното хранене с лъжица, Мари се научи още в началото на лятото, много бях горда и доволна...нооо вече й омръзна, сега изяжда една лъжица или две и почва с ръце...първо в устата, после си прави маска на цялото тяло Wink

И да ви се пооплача, макар че бях решила да не го правя...Мари беше болна тези дни, вирус, 24 часа не можехме да й свалим Т от 40,5, сваляхме я за час-два и пак. И докато на 39 градуса още се държеше, на 40 вече не можех да си позная детето, толкова се бях уплашила, цялата треперех от нерви. Не искаше и вода да пие, само кърменето ни спаси (за пореден път).

Мами, исках да ви питам, вие давате ли грозде и как? Като махна ципата и семките, нищо не остава,а иначе го плюе.

# 205
Доброу утро!
Ники също се опитва да се храни сама.Много е сладка! Heart Eyes
Любчо е много хубаво дете.
Грозде давам ,като беля ципата, семките не ги махам, много го обича.

# 206
снимки!!!

нямах време да ги надписвам, отначало църква, после в ресторанта има малко размазани, нещо като филтър е слаган, но се разбира какво-що, посрещането е предпоследно и накрая - пачанга навън в градината, песни и танци на народите (оркестърът свири вътре, а навън - приятелите Grinning)

мами, съжалявам, но много бързам, болна съм от ентеровируса и ми трупнаха работа същевременно, като приключа, идвам Grinning

# 207
  • София
Мария, страхотни сте!!! Личи си невероятното ви настроение и щастието! А ти си просто прекрасна булка!
Бъдете все така щастливи!

# 208
Аня, твоята щерка не си поплюва като реши да вдига Т, а? Съчувствам ти, дано и мине по-скоро и да не вдига температура.

Гроздето в началото го белех, но сега само го измивам и и давам, тя го изсмуква и изплюва ципата.

Мартеа, започвам да разглеждам Grinning

# 209
  • Mediterraneo
Уф, Мартеа, страхотна булка сиииииииии   smile3501 Излъчването ти е невероятно просто- изглеждаш щастлива, доволна, без никакви грижи. Точно както трябва да изглежда една булка на сватбата си. Да сте живи и здрави  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт