Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 544
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Пламенка, като се появи тук, все забравям да кажа нещо (в кръга на шегата) - много поздрави имаш от мъж ми, от време на време като ме види, че съм във форума, пита как е онова момиче от Варна, дето казало, ау, колко е сладка Теа, ама 100% на баща си прилича. Носа му в небето, хихи. Аз това не си го спомням - все пак става дума за миналата година на морето, ама той помни, да му се ненадяваш Laughing
Ми то и аз не си спомням, че съм казала това ама си спомням че малката принцеска беше мноооогоооо сладка. Гледах я и и се радвах...... и същевременно ти съчувствах че остана без ръце и малката беше във фазата с повръщането.....
Иначе поздрави мъжа си  Mr. Green Изненадана съм че ме помни.... Между другото като ви разглеждах снимките от сватбата видях че стоят и снимките от варна и случайно се видях на една снимка с теб и Калина ..... и се възмутих какво коремче имам и още ми се вижда линията на бременеенето на корема. (а с какво нетърпение чаках да изчезне ... редовно ме питаха "ама ти нали не си със секция? Каква е тази операция, защо са те рязали"  #Crazy
За говоренето - и ние не сме от най напредналите - мама, тати, бау бау, имаме две кучета - едното се казва Снежи и малката му вика Ежи, а другото е Мищо и тя му вика мъжкия вариант на Снежи = Ежо  Mr. Green
И да се похваля - на 20ти ще ме обличат в тога и на официално тържество ще ми връчват дипломата за висше образование . И равносметката накрая - на 22 години имам мъж, дъщеря и висще образование. Какво ли предстои от тук нататък  Twisted Evil

# 256
Честит рожден ден на Деспина! Много щастие и хубави мигове със семейството ти пожелавам!

На патерица ЧРД и на Аниа.

До мамите, чиито деца са на ясла или на кухня
:

прясно мляко - в каква форма - много рядко под формата на мляко с ориз или мляко с грис. Кремчетата, които са ежедневния десерт не вярвам да са с прясно мляко - мисля са със сухо.
яйца - в каква форма - варени, настъргани в супата - не бих казала, че е някакво супер голямо количеството.

леща - на супа, но не е особенно често
боб - за времето от което ядем кухня (6-7 месеца) са давали веднъж или два пъти
зеле - те това е по-често във вид на манжда, във вид на супа, като част от зеленчуците в супата
кайсии,праскови,цитруси,семчести плодове - ягоди, кивита - ти пък от къде пари в тоя порцион за 1 лв за плодове  Crossing Arms - в кремчетата чат, пат пише че са с банан, портокал, сок, киви, ама трябва бая да го дириш из вътре тоя плод

За меню - поискай си направо от градината, в която ще ходите, защото между държавната кухня в различните райони има доста разлики.

Нашите бисери са солчиту - столчето, Мето - Мечо, Кокотите - кокошките, Мами Лали - мами Рали, стандартните баба, тати, дадо - дядо, бувка или  буга - обувка .... има и още ама намирисва тука една дуба - дупа.

# 257
          baloniЧестит рожден ден Деспинка много обичана мама и жена да си baloni

Първо за прането , обикновено пера на децата в едно  и нашето отделно просто така се случва в този смисъл Avgusta да те попитам доволна ли си от тези таблетки за петна?
За думичките ние не сме много прекъзливи, казваме само баба и тати на батко си казва "байо"а мама когато е гладна и и се спи много...Но пък нейни бебешки думи са неизчерпаеми. Flutter

# 258
До мамите, чиито деца са на ясла или на кухня
:

прясно мляко - в каква форма - много рядко под формата на мляко с ориз или мляко с грис. Кремчетата, които са ежедневния десерт не вярвам да са с прясно мляко - мисля са със сухо.
ми то технически погледнато и сухото мляко пак си е от краве прясно мляко...

# 259
Честит рожден ден, Деспина.  bouquet Желая ти здраве и щастие.
Дона, много сладък Пламъка. Wink
Относно прането - в повечето случаи пера дрехите на Вали отделно, но се случва понякога да пера и с наши дрехи.Праха, който ползвам в момента е Тайд, а омекотителя Ленор сенситив. Hug

# 260
malejna  има логика  Laughing . В интерес на истината не знам с какво ги бъркочат - дали е сухо, не вярвам да е адаптирано... и изобщо има ли мляко в тия кремове  newsm78 .

Мартеа ние вече сме до "нока" - мама ми, купи ти, нока - нова книжка.

Ние се перем ту, така ту иначе - чиито дрехи са повече в пералнята, такъв прах слагам.

Я да ви питам - вашите деца хъркат ли? Не мога да преценя нослето ли му се запушва, високо му е повдигнатото тип ъвзглавничка... ама от няколко дни похърква ама съвсем похърква  Confused .

# 261
Когато види някой да се съблича, започва едно пъшкане, като стар мръсник "ооооо ааааа".
Joy

# 262
Я да ви питам - вашите деца хъркат ли? Не мога да преценя нослето ли му се запушва, високо му е повдигнатото тип ъвзглавничка... ама от няколко дни похърква ама съвсем похърква  Confused .
Хихихи и малката от време на време похърква ....  и аз незнам от какво е ама още не се шашкам понеже не е постоянно а от време на време.
Мами, искам да ви се похваля . В последно време така съм се организирала че ми е едно готино ...  Сутринта ставаме всички под строй, играем с малката и закусваме. Изпращаме тати на работа и успявам да пусна някоя пералня и да поизчистя някоя стая. После отиваме да си вземем детската кухня и се прибираме. Беба хапва и я приспивам. След което се хващам да направя нещо за вечеря - супичка, манджичка + десерт (в зависимост от времето с което разполагам). Точно приклуча и малката се събужда и бръъъъм с количката на разходка. Като замръзнем отиваме да напазарим нещо за другия ден и то станало време тати да се връща от работа. Прибираме се, те играят , аз слагам да хапнем. Навечеряме се, вдигам масата с помощта на малката госпожица , къпем се , приспиваме се и ...... То станало 23.00 часа  #Crazy Грам не се спирам, а и засега не ми тежи (за тези 2 седмици  Mr. Green) . Иначе допреди нито успявах да сготвя , все нещо по бързата процедура или си викахме да ни донесат в къщи .... та се чудя само аз ли съм си мързелана ??? та чак се впечатлявам че най накрая почти цялата ми къща е изчистена ? Чак ме е срам понякога - винаги е хаос у нас. Вие как успявате ?

# 263
  • Mediterraneo
Мартеа, моите наблюдения са от храната в нашата ясла, откъдето Силия яде вече няколко месеца. Гогви се с прясно мляко- кремове, десерти, закуска ( за пиене с какао  Confused). Яйцата- баници, филии със сирене и яйце, супи, заливки ( мусака, огретен). Боб, леща, грах, зеле- веднъж на 1-2 седмици. Плодове- според сезона. Ягоди даваха лятото. Портокалите тепърва започват. Киви не съм засичала, може и да дадат по някое време  ooooh! Праскови и кайсии си отяде лятото.
Всеки ден има нещо с кисело мляко и плод.
Не ме бъркаше до момента какво точно дават, защото вземах храната и аз преценявах какво точно да яде от нея. Но... от п онеделник ще е ученичка най- вероятно, и тогава вече ще яде всичко. Евентуално  Mr. Green, щото е претенция голяма.

# 264
Ехооо, привет от нас  Hug

Ние бяхме затихнали за малко, но сега пак сме тук ( за съжаление на някои Twisted Evil)

Ръката ми минава, Дени расте и в момента е в лош период. Вчера се скъса да пада, милото - веднъж си разби устата и си ожули бузата, после си удари другата буза в ръба на спалнята, после си удари окото и за капак, реши че може да тича по спалнята та падна от нея на земята пред очите ми. Просто не успях да стигна навреме до него и видях как падна. Лошо се удари, но можеше и по-зле да бъде, защото имаше един стол, с който за малко се размина.

По въпроса с приказването...Много плямпа моя син, не спира. Доста думички има в речника си, не мога да ги изброя, опитва се да ги навръзва. Разбира се, почти няма думичка която да казва правилно, но поне се разбираме Laughing Разбират му се само едно- и двусричните - мама, тати, баба, леля, кака, бебе, няма и т.н. Като разхвърля нещо се хваща за главата и възклицава "А мамууу!" Обува нашите обувки и се разхожда с тях, облича ни дрехите, абе изобщо....пожар е.

В нашата кухня правят десертите с прясно мляко, плодове не дават. Редовно има грах, свинско, телешко, пилешко, риба, рядко зеле, тиквички, зелен боб... Леща ,боб, плодове в чист вид няма.

Не хъркаме...

За прането не мога да се включа Tired

Какво още..... newsm78

Деси, честит рожден! Много щастие ти желая!   bouquet

Юлинга ми прати снимка на Дамянчо на Иви - разкошно дете, не можете да си представите колко е порастнал....Ако искате, ще я пусна да го видите.

А ето снимки и от нас - http://foto.bg/showgallery.php/cat/2637

Димана, браво на теб! Криво - ляво успявам да се организирам, но имам много помощ от мъжа ми, страхотно ми помага.

До скоро! Hug

# 265
Сиска, добре завърнала се. HugРадвам се, че ръката ти е по-добре.Относно лошия период в който е Дени се моля скоро да отмине и да си е пак усмихнатото и добро дете.
 Heart EyesСнимките ви са много хубави, личи си, че Дени е пораснал - не признава чаши и сламки- направо от бутилката иска да си пийва. Heart Eyes
Аз лично ще се радвам да видя снимка на Дамянчо.

# 266
Zdrawejte!

Аз съм в лека истерия, защото моето дете цял следобед реве, пищи и се тръшка. Направо нямам думи... и слух вече нямам ConfusedТака и не разбрах причината. newsm78
Деспина, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и любов!  bouquet

Валя, привет! Предполагам вече сте здрави. Как се справя ученичката?

Цитат
Ние бяхме затихнали за малко, но сега пак сме тук ( за съжаление на някои )
ShockedСисе, що така? Кой се е радвал, че те няма? И дай снимката на Дамянчо да му се порадваме Heart Eyes
Дона, ти знаеш ли че Пламъка има страшни очи! Според мъжа ми прилича на твоя мъж, според мен, обаче, прилича на теб. Много е порастнал Heart Eyes
За пране изпозвам Персил Сензитив и персил Колор. Менкам ги в зависимост чии дрехи са повече- нашите или на детето. Имам само едно правило - не пера нашето бельо с нейните дрехи.

# 267
Относно лошия период в който е Дени се моля скоро да отмине и да си е пак усмихнатото и добро дете.
Пу-пу, той пак си е усмихнат и добър. Лош период за него - налазил го е каръка Laughing Много пада тия дни, целия е в синини и рани. Вчера дето си сцепи устничката сега се е подула и не може да суче, милото. Ама нали е син на майка си и баща си - естествено, че и той ще има "периоди" Wink

Валя, хубаво че вече сте здрави! Бързо да разкарате и хремата Peace

# 268
  • София
Днес писах и добре, че си пазя постинга на компа, че не ми го е публикувало Crazy

Деспина, честит рожден ден! Много здраве, любов и щастие на теб, и цялото семейство   Hug bouquet

Еййй...Дона, ама Пламъче много е порастнал...голям сладур! Пу-пу  bouquet

Валя, чудех се къде се изгуби, а то при вас е било "веселба". Дано не се повтаря  bouquet

Сиска, добре завърнали се, ама кой се е радвал, че ви няма Rolling Eyes Довечера ще гледам Дени Grinning

Катка, може да е от зъбче Rolling Eyes

Вчера взех камерата от поредния ремонт и съм ужасно щастлива, че не са изтрили касетката на Любака, както си мислех първия път. Просто не е работела камерата. Сега са я ремонтирали и филмчетата си стоят...направо се бях поболяла, че са ми съсипали цяла касета от ЧНГ, ЧРД, та до сега. С ужасно много важни моменти от живота на дечко. За щастие всичко е ОК и се побърках от радост.
Пък аз май правя някакъв алергичен обрив, незнайно от какво и в лицето съм ужасна. Цялата ми лява половина е на едни ситни, грапави пъпчици. За пръв път ми се случва, никъде другаде нямам обриви...Дано нещо  само съм замърсила и да ми мине, че е ужасно грозно и се чувствам зле от това  Confused
Та, новото е, че сега се връщам от поликлиниката и съм на Ксизал...алергична реакция, най-вероятно към крема ми за лице...Виши, който ползвам вече 2г.

А вчера, в Южния парк видях двойник на Дени на Сиска. Яд ме е, че не успях да го снимам...удивих се! Simple Smile

# 269
Честит рожден ден Деспина! Много здраве и любов! newsm67 newsm67 newsm67 newsm38  bigdance2
Сиска радвам се, че си добре HugА Дени ,нормално е да е палав,нали е мъж. WinkДени много е порастнал, а и всички кавалери са супер готини, Ники се чуди кой да си избере.
Аз успявам с чистенето, чистя събота,а и ако е мръсно през седмицата, но аз съм голям педант newsm28 wash

Общи условия

Активация на акаунт