Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с родени бебета и какви са предложените заглавия за бъдещи списъци?
Какви са опитите на майките да установят режим на хранене и какви са техните наблюдения?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на съня и храненето на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с родени бебета и какви са предложените заглавия за бъдещи списъци?
-
Какви са опитите на майките да установят режим на хранене и какви са техните наблюдения?
Майките се опитват да установят режим на хранене, но забелязват, че бебетата ядат почти всеки два часа, включително през нощта. С напредването на възрастта интервалите между храненията стават по-дълги, особено когато са извън дома. Освен това майките споменават, че спането на открито улеснява съня на бебетата.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на съня и храненето на бебетата?
-
Какви са наблюденията на майките относно храненето и съня на бебетата?
-
Какви са различните преживявания на майките с кърменето и грижите за бебетата?

За сега върши работа ...
,ще стискам палци малката ламя Спаси да расте добре и да започне да разрежда малко това хапване.Ама четох,че за да се увеличи кърмата ядат толкова начесто,а по колко будува?
На 16.09. се появи моето слънчице Светослав 
Взеха го, но след малко го донесоха вече опакован
Сложиха ми го на корема и той впери черните си очички в мен така любознателно , това беше един изключителен момент. Даже сега ми се насълзяват очите
Готова съм да преживея всичко наново, само заради този момент, щастието от него не може да се измери с нищо друго. После разбрах, че Светли се е усукал в пъпната връв и затова са ме накарали да легна на ляво, защото като съм била по гръб явно се е затягала. Като се роди са го аспирирали и за малко е бил с кислородна маска. Радвам се всички реагираха много бързо и не допуснаха да се случи нещо лошо с нас. Много съм благодарна на целият екип, който беше на смяна