Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско бебче в мене спи!

• 13 992
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
звезди и катя - петра до края вървеше много странно - крак 2 седмици напред, ръка - назад, глава голяма, бебе - уж малко като грамчета. а на финала 2 седмици преди термина детето си се роди 3350 и съвсем не беше уродлива, както звучеше на ехографите  hahaha свирайте си. важно е бебето да е здраво, а кой колко го изкарва няма значение. 
пак добре дошли на новите мами  bouquet

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 15:29 от majceto

# 76
и от мен, ЧЕСТИТО И ДОБРЕ ДОШЛА, Julie    bouquet

Elph, извинявай, че аз допълнително ще те затрудня, но си върнах старото ник-че, и бих се радвала да ме смениш на първата страничка  Hug някак си по се идентифицирам с ninochka Flutter

# 77
 Peace готово

# 78
Здравейте и от мен с днешна дата майчета  Grinning

zvezdi4ka, majceto   - благодаря ви за подкрепата Hug При мен нещата не са планирани, но съм безкрайно доволна, че сам сред вас  Heart Eyes В събота ми предстои да съобщя на таткото, който все още и идея си няма какъв подарък съм му подготвила  Laughing

По въпроса за кръвните групи  - и аз съм с отрицателен Rh  Sad  .  До колкото прочетох в една книжка (която утре ще ви кажа как се казва точно) проблем съществува, когато бебето е с + Rh и когато кръвта на майката и бебето се смесят- има такава възможност при амниоцентеза (или какато там се казваше  Wink )
В този случай организмът на майката възприема бебето като чужд елемент срещу който трябва да се бори и започва да произвежда антитела Shocked

Всичко се оправя с инжекция и то при необходимост, за която лекарите би трябвало да следят   newsm78

Хайде момичета - сега ви пожелавам много усмихнат остатък от деня  Grinning  аз ще се боря със служебните задачки  Wink а утре ще ви пиша повече за  - Rh при мамите

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ!  Hug  bouquet

# 79
дано на никоя от нас не се наложи да преживее амниоцентеза. ако се прави амниоцентеза, това значи, че рискът за бебето от даун и други гадости е голям. преди това се прави кръвно изследване и то определя дали има риск и какъв процент е. това по сомени го говоря. помня, че аз правих кръвното изследване и после 1 седмица се тресох от нерви, защото резултатите излизат по-късно. чудих се какъв процент риск ще имаме, ще се наложи ли амниоцентеза (при нея има риск от 5% да загубиш бебето), сигурни ли са резултатите. тогава изследването се правеше само в аг-то в МА. сега не знам как е.
аз пак като една черна станция.
ан-софи - сигурна съм, че таткото ще се заадва. това е страхотна новина, все пак Simple Smile
отивам да бачкам, че имам поръчка и не му виждам края.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 16:41 от majceto

# 80
elph-че сууупер   bouquet
и, между другото, направо страхотна темичка и първа страничка имаме  smile3501
аз се напъвам да измисля нещо  Flutter ама не става  Joy

# 81
tihabjala
Zvezdichka, надявам се да си по-добре! Ще се разхождаш с лодка следващото лято, с бебо, под чадърче!
и с две кучета под ръка Mr. Green

Katia_N, аз не се притеснявам понеже за мен коремния ехограф, не е достатъчно точен Rolling Eyes...при първия вагинален дори бебчо беше на горната граница по размер Hug Мерси за подкрепата ти  bouquet

Julie, пробвай с препечена филийка на мен ми помага за няколко минутки...Фолиевата киселина  може да причини гадене само ако се пие сутрин на гладно! Thinking
ДОБРЕ ДОШЛА в отбора  bouquet

ninochka,
инхалация може с обикновен чай-лайка, а за гърло специално с пелин и над почти вряла тенджера дишаш колкото  се може повече, не е приятно ама помага ( поне 3 пъти на ден за 2-3 дена)

Yanche, много си е горино да чуеш сърчицето, мъжа ти беше ли с теб? newsm78

elph,
сега пак погледнах първа страница станала е повече от страхотна Hug Hug Hug Heart Eyes

AnSofi
, колко ли ще зарадва таткото... Heart Eyes

majceto лека работа(ако не е много късно вече за пожеланието ми) Hug

# 82
Здравейте на всички! И аз ще си имам бебче през май  Laughing Laughing Laughing

# 83
zwezdi4ka, ми аз като имам свободно време и само се чудя как да разкрася темичката ни.... радвам се че ви харесва.  Blush

Я да ви кажа аз какво прочетох за гаденето - много помагало дъвченето на бучки лед!  Rolling Eyes Аз още нямам такива оплаквания и не съм го тествала този метод, но пробвайте - при много момичета действал безотказно!

Не знам при вас как е, но аз имам проблем с концентрирането в работата... вместо да работя, само търся и чета разни неща за бременни... Хич не мога да се концентрирам и всичко върша по бързата процедура.... имате ли и вие такъв проблем и как да се правя с него?  Embarassed

dia_cat, добре дошла при Май-ските бъдещи майки!   bouquet Кажи нещо повече за себе си, за да те добавя в списъка.

# 84
Звездичка, ми аз това закусвам - препечена филийка, сирене и чай... като дечицата... преди кафенце с цигарка.. сега като се замисля и се втрисам само. А иначе фолиевата киселина я взимам на обяд, кат ям. Аз не мисля, че ми причинява гаденето, а киселините. За повръщането не се притеснявам, предния път се скъсах да повръщам.

# 85

Не знам при вас как е, но аз имам проблем с концентрирането в работата... вместо да работя, само търся и чета разни неща за бременни... Хич не мога да се концентрирам и всичко върша по бързата процедура.... имате ли и вие такъв проблем и как да се правя с него?  Embarassed

и аз съм така, и време не минава ей!

# 86
Ей мили4ки много се спекох за тия резосфактори:(може ли някои да ми каже как то4но се разбира рез.на нероденото бебе?или има някакво условие ако майката и ба6тата........ newsm78 Rolling Eyesмн се притесних особено след думите ма маи4ето Cry

# 87
Ей мили4ки много се спекох за тия резосфактори:(може ли някои да ми каже как то4но се разбира рез.на нероденото бебе?или има някакво условие ако майката и ба6тата........ newsm78 Rolling Eyesмн се притесних особено след думите ма маи4ето Cry

чакааааайте малко. само ако си имала предишна бременност и не ти е поставена инжекция след раждането/аборта има опасност за бебето и майката, не се шашкайте!!!!!

# 88
dia_cat,
ДОБРЕ ДОШЛА !  bouquet ИиииИиии, че се множим, страхотно... newsm68 newsm44

На мен ми направиха голяяяЯЯЯЯЯяяяма услуга и ме съкратиха миналата седмица и сега ... ми оставя време да се наспяяя Crazy и за нищо друго време не ми остава Embarassed Mr. Green
Ако работех щеше да ми трябва някой  да ме събужда отвреме илимай постоянно Mr. Green

Julie
,
 значи диагнозата е ясна" бременна със всички симптоми" Mr. Green

# 89

Julie
,
 значи диагнозата е ясна" бременна със всички симптоми" Mr. Green
да бе, сакън да не опусна да придобия някой симптом, всички гадости накуп

Общи условия

Активация на акаунт