?Въпроси всякакви? (2021г.)

• 542 395
  • 14 320
  •   1
Отговори
# 14 175
  • София
Здравейте, искам да попитам някъде в София дали има опция в някой компютърен клуб за лично моментно ползване на принтер. Тъй като искам да изпринтя една доста дебела книга свързана с работата ми, и се налага да и обърна свое по-голямо внимание.

Доволна съм от Мания - Ст. град.
Имат сайт, разгледай.

# 14 176
Зари, дали в кабинета на починалия ЛЛ вече не работи друг доктор, който е поел пациентите му? Мисля, че с код към НЗОК можеш да си провериш това, както и да питаш по телефона пак там.
Здравейте, искам да попитам някъде в София дали има опция в някой компютърен клуб за лично моментно ползване на принтер. Тъй като искам да изпринтя една доста дебела книга свързана с работата ми, и се налага да и обърна свое по-голямо внимание.

Имат сайт, разгледай.
Подкрепям за Мания в Студентски град.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 09:06 от tetka_the_best

# 14 177
  • Сф
За принтиране/ копиране наистина най- изгодни са принт центровете в Срудентски град- едно време имаше пред УНСС, срещу 23ти блок и къде ли не.
По- евтино е да копираш отколкото принтираш, да знаеш

# 14 178
Отвратителна работа е това с ЛЛ.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 10:25 от Vicky_P

# 14 179
  • Sofia
Моята ЛЛ прекрати дейност без никакво предизвестие...разбрах го когато ми потрябва.Почти 1,5год.бях без лл и много трудно се записах този юни при един ,който не ми е мн ок,но е по-добре от без лл...още не съм му ползвала “услугите”..
Цялото инфо,картони и т.н. от предишния лл къде отива?!
Бяха дали репортаж мин.година как папките на пациентите са на купчини и разхвърляни в клиника и всеки идва и си я търси 🤨

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 10:47 от Doli

# 14 180
Зари, дали в кабинета на починалия ЛЛ вече не работи друг доктор, който е поел пациентите му? Мисля, че с код към НЗОК можеш да си провериш това, както и да питаш по телефона пак там.

Имат сайт, разгледай.
Подкрепям за Мания в Студентски град.
Незнам ще попитам, беше ми шок когато разбрах, защото ми потрябва. Откакто има лични лекари съм си все с нея. Надявам се чрез приятели и познати да намеря, но май ще се наложи да почна да обикалям кабинетите.

# 14 181
  • София
На стария ми телефон при пропуснато обаждане ми изписваше колко пъти е звънял човекът Х. На сегашния нямам тази екстра. Има ли приложение за разговорите, което мога да си инсталирам и показва тази информация?
Сигурно ли е, че телефонът не показва тази хронология? Ако щракнете на обаждането се появяват 4 функции. Последното обикновено е i. Там се показва тази хронология. Поне на андроидските телефони е така.

# 14 182
Преди години се казваше, че отива по служебен ред. После лично аз, като сменях своята ЛЛ, трябваше да си взема документацията и лично да я занеса на новата.
В момента уж цялата информация е качена онлайн и при наличие на код, получен от здравната каса пациента има достъп до него. При личните също е електронна ( поне при познатите ми).

# 14 183
  • София
Някой купувал ли си е USB запалка и от къде? Има ли избор на модели?
Имаме две, от Алиекспрес. Батерията издържа около ден.
Едната обаче е много шумна.

# 14 184
  • София
в кой отдел могат да ми дадат копие на кадастъра на дадено нас. място... тук не мисля че е много точна инф-ята?
https://kais.cadastre.bg/bg/Map
За Софийска община иде реч.

# 14 185
Пишете кварталите, в които търсите ЛЛ, някой може да препоръча такъв, който записва.

# 14 186
Пишете кварталите, в които търсите ЛЛ, някой може да препоръча такъв, който записва.
Благодаря. В момента се търси ЛЛ за Слатина.
Имам още един въпрос - някой от вас дали е преживял като пряк или косвен опит отписване от постоянен адрес? На теория всичко е ясно, но бих искала да знам как стоят нещата на практика. Благодаря предварително 🌺

# 14 187
  • някъде ... тук ...
в кой отдел могат да ми дадат копие на кадастъра на дадено нас. място... тук не мисля че е много точна инф-ята?
https://kais.cadastre.bg/bg/Map
За Софийска община иде реч.
В каис е информацията, щом има кад. карта. Ако няма - в съответната община. Доколко е актуална зависи и от собствениците. Задължение на всеки е, при промяна, да си отрази новия документ.
Отделно, копие от кадастъра никой не дава ей така.

# 14 188
Вики, с копие от нотариален акт се ходи в ГРАО, ако лицето, което ще променя адрес не е собственик на имота, трябва да го придружи такъв, на място се попълват документи и от двамата.
Следваща стъпка е смяна на личните документи, лична карта, шофьорска книжка, талон на автомобила, за номерата вече не съм сигурна, имаше някаква промяна, ако има такива. В едномесечен срок за ЛК, след това има глоба. Паспорт не се подменя, той не е обвързан с постоянен адрес. За да се избегне последващата галимация, може да се смени само настоящия адрес.

# 14 189
  • София
Някой купувал ли си е чай Пикуик наскоро. От няколко години не намирам, а бях свикнала с ягодовия им вариант и ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт