Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение

• 15 674
  • 287
  •   2
Отговори
# 120
Karil, с добри учители  - как да не стана помощник-заместник-мед.сестра Simple Smile
Ние с любимия направихме нощна разходка на самотен плаж.. голямо удоволствие да гледаш светнали кораби на рейда, да слушаш плисъка на вълните, да вървиш по мокрия пясък.
Чуваше се и едно пляскане във водата - решихме че може да е само делфин, който си играе във водата Simple Smile

# 121
  Добро утро мами!!! Желая на всички хубав септемврийски ден!  smile3535Да се чувствате много бодри Mr. GreenДа направите нови покупки GiftИ да споделите до вечерта щури новини!!! tooth
  Аз започнах деня с  newsm75 и с киселини, но това съвсем не означава, че ще се вкисвам! И макар, че съм спала 4 часа през нощта, ще щурмувам магазините отново! #2gunfire В атака! е Пушката стара - докат не купи КОШАРА!!!
 П.П.Пушката стара...подразбирай-Карил  bouquet

# 122
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте мами, приятно ми е да се запознаем. За първи път се включвам, за съжаление почти на финала. Моят термин е за 5 ноември и вече нямам търпение, хем ме е страх, защото ми е за пръв път, хем искам най-накрая да си видя малкото човече, което така ме рита от няколко месеца:)) Разбрах че всички тук сте станали вече добри приятели, организирате си срещи и много ви завиждам. Аз почти няма с кого да говоря за "бебешки работи" и май доста съм досадила на моите приятелки, които са на съвсем друга вълна, на която бях и аз допреди да забременея. (май стана много дълго, спирам).

# 123
Хайде и аз да се разпиша днес  Wink
  Добре дошли на новите мами   bouquetНадявам се,че ще ви бъде весело в нашата компания  Wink
   Тази седмица ще ходя на  редовната си консултация и после ще докладвам как се развиваме с девойката/засега  Wink/.Аз продължавам да си стоя вкъщи,почти не излизам,а ако го правя,то е с придружител Sad Днес ме хвана такава паника-изведнъж ми причерня,станах вир вода и дъх не можех да си поема Sad-това се случва всеки ден,но толкова зле не съм се чувствала..Тук нали откриха МОЛ,та много ми се искаше да го разгледам,най-вече "Хиполенд"-а,но....кога и как ще стане не зная Cry
  Пожелавам на всички вас да се чувствате по-добре от мен,пазете се и целувки по тумбетата Heart Eyes

# 124
Здравей, gadamer! Попаднала си на точното място- тук можеш да си говориш за бебешки работи без да омръзнеш на никой! вече си ни в списъка на бъдещите ноемврийки

Карил, като поразпитах за кошарите на ТСМ- май довечера ще се похвалиш с покупка на Чико Simple Smile

Забравих да споделя с вас, че в четвъртък бях на консултация- бебката ПАК е с дупето на долу- ама не спира да се върти това дете- надявам се да не е окончателната й поза- все пак съм родила веднъж нормално, а и толкова скоро- не искам да ме режат... инече всичко е ок- тежи 1900 гр.

Софи, тия твои причернявания хич не ми харесват- с кръвното шега не бива- на твое място бих потърсила и друго лекарско мнение..

# 125
айде да се рапиша и аз понеделнишно Wink
и мен от 3 дни ме преследват болезнени контрации и малко чак се поизплаших-до сега не съм имала проблем с това-пих нош-па и магнезий и днес май не са ме навестявали-дано да е така Praynig
Фъстъчка-твоя кум като го гледам на снимките ми беше съученик в Английската-нали не бъркам?  newsm78(като се има предвид че сме от един град-най-вероятно е той)
моята бебка е много луда-постоянно шава и ми мести яко корема-чак познати като сме някъде на заведение и ме гледат стрестнато като почне да се мести-аз дори не се впечатлявам вече Party-само ме притеснява,че е във вихъра си по късните часове-ако ще е така и после-да му мисля ooooh!
в събота чакам гости и сега ровя за рецепта за някоя тортичка-моята кумица има погачана малката си бебка и й казали ,че след църквата се ходи на гости на добро и проспериращо семейство Crazy-предложих й да навести президента-ама тя -"не"-у нас щяла да идва Joy-и после сме на женско парти у тях-тъкмо ще взема ноу-хау Wink за след време Party
кога пак ще се съберем???ако зависи от мен-може всеки следобяд ад си пием кафето заедно-давайте оферти-айдееееееее-и тоя път Карил и Benighted да се подготвят от рано
като казах кафе-вие как сте с пристрастията към тази напитка? newsm78 аз си ги пия по 2 на ден и не знам как ще се въздържам от тях като кърмя(живот и здраве)-абсурд да издържам на такова безсъние без кафе ooooh!
Цвети,не се притеснявай за бебка-моята всеки път е в различно положение-последните 3 пъти нали ми се събраха 3 прегледа за 1 седмица-и на трите беше в различно положение-споко Wink
ай стига толкова-отивам да си мързелувам на диванчето,че в седнало положение ми пречи шкембака hahaha
целувки за всички и се наслаждавайте на последните слънчеви дни Hug  bouquet

# 126
  Софи, незнам какъв съвет да ти дам този път. В момент на "причерняване" колко ти е кръвното? Консултирай се и с кардиолог или съдов специалист..знам ли newsm78
 МЕРЕЛИН, адски съм мързелива...Ти къде щъкаш?обикновено..по центъра ли ...

Айде излизаме с мъжо!!!ЦУнкИ!!!  bouquet

# 127
  • София
Фъстъчка-твоя кум като го гледам на снимките ми беше съученик в Английската-нали не бъркам?  newsm78(като се има предвид че сме от един град-най-вероятно е той)

Хи-хи, и ти ли си от Бургас?

Ами да, Хари е завършил английската и сега в събота на 23ти ги оженихме с кумата! Беше страхотна сватба, само дето още не мога да се съвзема от умора и емоции и спах днес 12 часа...

Утре се чудя дали да идвам на лекцията, щях да водя и таткото, ама го пратиха в Пловдив в командировка та сега уж без него...
Ще има ли други утре на училището, че да знам.

# 128
  • Отвъд алеята зад шкафа
Освен на ЖК, ходя на частно при един лекар в Шейново, който сега ме вика всяка седмица и естествено аз си плащам всеки път. Аз имам така да се каже идеална бременност и не виждам защо трябва да ходя толкова често, ама айде за всеки случай, няма да пестя за сметка на детето. А относно Хиполенд в новия МОЛ - не е нищо особено, има много по-добри магазини за бебета от него.

# 129
  • София
Здравейте с днешна дата! Добре дошли и на новите мамета! Искам да внеса едно уточнение относно диоптрите - по принцип вероятността за отлепване на ретината засяга предимно тези, които са късогледи с диоптър от -4,5 на горе. Точно при тях може да се получат тези разкъсвания на кръвоносни съдчета (като при мен). За това се прави изследване - Голдман. Аз си го правих в болница "Вита" при д-р Облашка - невероятно симпатичен и педантичен човек! И при това бях с направление от личния лекар!

# 130
  • София
Здравейте с днешна дата! Добре дошли и на новите мамета! Искам да внеса едно уточнение относно диоптрите - по принцип вероятността за отлепване на ретината засяга предимно тези, които са късогледи с диоптър от -4,5 на горе. Точно при тях може да се получат тези разкъсвания на кръвоносни съдчета (като при мен). За това се прави изследване - Голдман. Аз си го правих в болница "Вита" при д-р Облашка - невероятно симпатичен и педантичен човек! И при това бях с направление от личния лекар!

# 131
  • София
Ууупппссс! Извинете - не разбрах как така стана, че се постнах 2 пъти! Embarassed

# 132
Добре дошли на новите мами в нашия весел отбор и леко доизбременяване  Hug
Мерелин, и аз по 2 кафенца на ден си ги пия, ама аз още от началото съм си така - доки каза не само може, но е добре при ниското ми кръвно.
Ивето, мерси за информацията! И аз съм късогледа, е с по-нисък диоптър, но мисля да направя консултация с офталмолог да ми е мирна главата, пък дай боже, да нямам показания за секцио  Praynig

Цунки от нас!

# 133
аз ще ходя утре на лекцията-но без таткото-абсурд е да изчезни от работа-единствената колежка ,която може да го замества е бременна и си ходи когато си иска-тоест почти винаги я няма ooooh!
фъстъчка,ми 100 пъти ти казах ,че сме си градски,ма явно и теб те е хванала бремелинската амнезия Joy-я дай снимки от сватбата-да разпозная и други градски мутри-може на лични де-и да го поздравиш Хари от мен(Мариета)-бях в другия клас-би трябвало да се сети Wink
та не разбрах-кога ще се съберем? Praynig
карил,аз си обикалям предимно по центъра,като съм без кола и по цяла софия като съм с кола Joy-как дойде Mr. Green

# 134
Мерелин,
за кафето - сега 2 кафета едва ли са проблем.
Но после като кърмиш ще трябва да помислиш сериозно. Кофеина преминава в по-голяма концентрация в кърмата, от колкото в кръвта през пъпната връв. Трябва да помислиш за някакъв заместител, или да го намалиш/спреш временно. От опит знам, че кафето им влияе на бебоците при кърмене. Аз го бях спряла в последните месеци на бременността и през цялото кърмене на Бобо, обаче страшно ми липсваше. Сега от  месец пак съм спряла кафето....

Общи условия

Активация на акаунт