Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение

• 15 659
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
http://a37763.obiavi.portal.bg/Prodava_Se_Detsko_Leglo_Sluncho.html
продава се готинко легълце! Дано някоя от вас го купи..ееееееееее супер е

# 196
   Аз съм ти сърдита  Crossing Arms! Вчера пак минахте покрай нас и никаква не се обади  Close! И не ми се оправдавай сега  Naughty! Трябваше да оставаиш Марио да си върши работата и да ми дойдеш малко на гости, ама ти не! Не го оставяш да диша тоя човек  Twisted Evil!
  Айде, от мен да мине: честита кошара  Hug! Да си я ползва със здраве бебока!
  Gadamer, за педиатър бих ти препоръчала нашата лекарка, но тя е в Студентски град! Иначе имам 2 приятелки в Мл.1, ще ги питам кои са им педиатрите, а ти можеш да видиш в Здравния форум в Белия списък с лекари кого препоръчват или да питаш в темата Младост в Отчетни по градове!

# 197
Здравейте мами !  Simple Smile

Карил честита ти кошарка  Wink радвам се, че сте си харесали.
На мен лично направо ми олекна като купихме нашата.  Whistling

По отношение на избора на лекар и заплащането за това ... аз съм ЗА  Peace
Смятам, че това е много важно, за да бъдем самите ние по-спокойни в този съдбовен момент...раждането на нашите бебчета  baby_neutral
Аз лично съм си избрала д-р Велев от Шейново  Peace Не че съм раждала при него, а и как ли като ми е първо бебче  Wink , но много мои приятелки родиха при него и са страшно доволни.Невероятен професионалист  и много човечно отношение към пациентките си.Аз също съм много доволна от него, доколкото мога да съдя от прегледите си при него.Първият път като отидох бях много шашната, заради бъбрека, но този човек за отрицателно време ми вдъхна такова спокойствие и доверие, че като излязох от кабинета, нещата не ми се виждаха толкова страшни.За него знам, че той си върви с екипа...акушерка, анестезиолог и т.н.

По отношение на кафенцето...от как съм бременна въобще не ми се пие, а преди задължително си пийвах едно сутрин и едно следобед.До скоро дори ми се повдигаше от него, но напоследък дори си пийвам по едно супер разредено Нескафе, ама ми се случва в седмицата два пъти  Embarassed Иначе заради кръвното пийвам по чашка кола, че ми действа по-ободряващо.

Иначе за бебка остава да купя ваничка, плот за повиване и спални комплектчета.Но си чакам първо мебелите, защото сега няма къде да ги прибирам.  newsm78

Мами, вие с кой прах ще перете дрешките ... Тео бебе или този на Сано ?  newsm78 Аз нещо не мога да го намеря втория по магазините  Sad Виждали ли сте го някъде ?

Добре дошли на новите мамчета и леко доизбременяване  Simple Smile

Целувки по тумбаците и приятен ден   bouquet

# 198
чЕСТИТО ЛЕГЪЛЦЕЕЕ МИЛА KARIL newsm07!дА СИ РИТКА ПАЛАвО И ДА СИ СПИНКА КАТО В ЗЛАТЕН КОш МАЛКИЯ юНАК!!!!! Силно се надявам и аз да се похваля с кошарка и скрин в събота исках да ви питам за матрачето :казаха ми че ако е от кокос и пяна се появявали акари newsm78 какво ще кажете вие?
СЕГА щЕ НАДЗЪРНА В СНИМКИТЕ ДА НИ ВИДЯ КАКВИ СМЕ УчЕНИчКИ newsm53

# 199
karil, айде честито и от мен, че си свършила една от големите покупки!  Hug

Точка, аз бях писала - ще раждам в Майчин дом Варна, при Д-р Д. Корновски. Цената за нормално раждане е 600 лв. Не съм обсъждала лично с акушерката която ми следи ЖК, но от други майки знам, че в тази цена ти е включена май и упойката, и консумативи всякакви за детето и теб, но не съм сигурна за леглодена как е. Бях чула, че с направление по ЗК не плащаш нищо за престой повече от нормалния май..Абе като питам следващия път ще ти пиша.Секциото е май 800-1000,,,?. Но най-важното: Не се притеснявай излишно!!! Както каза моят лекар - ако нямаш показания за усложнения, няма причина да не минат нормално нещата. Ако въпреки това ти е много страшно да родиш в Добрич, идвай във Варна - 40 км не са толкова много Simple Smile. Пред ОБ и АГ, по думите на майките във форума, бих ти препоръчала ОБ. Там бебчетата са в боксове - и няма достъп на външни посетители в стаите, което според мен е добре. Етърва ми роди на 15 септември без уговорка нито с акушерка, нито с лекар (вярно че е второ дете! ), и не се оплака от отношение. Ираждали са я акушерка и дежурният лекар.

За количките какво да пиша -аз след дълго умуване в началото реших за себе си, че няма смисъл да поръчвам или да ми носят количка от чужбина - най-малкото губя обслужването докато е в гаранция, а цените са същите. Да - Грако са под 200 долара в Щатите, но с транспорта и митото излиза пак скъпо. Чико Кортина, както писах е старият модел на Чико Дуо. Чико Дуо излиза доста изгодно предвид качеството което предлага. - за същата цена от 540 лв ще купиш иначе една зимна и една лятна на Чиполино или Кангару например  newsm78

Мами, айде лек ден от мен! Аз пия кафенце и още се чудя и мая какъв еротичен сън сънувах сигурно защото моята половинка я нама тези дни  Joy

# 200
  Ей,Karil,честита покупка Hugкато гледам повечето от вас,всичко сте си накупили-аз още НИЩО не съм купила Embarassed,а вижте ме в кои седмици съм WinkУспокоява ме факта,че повечето неща съм ги набелязала ,а и съм доста бърза в пазаруването-за един ден мога да обзаведа цялата стая Grinning
  Kluki,на мен п ък ми препоръчваха тези матрачета с кокос-с кошарките предлагат в повечето случаи дюшеци,които ми се струват меки newsm78
  Мами,които сте раждали вече -я кажете,след нормалното раждане,излизат ли хемороиди и как ги лекувахте ThinkingАз вчера като научих,че бебка се е обърнала и взех да се замислям за разни работи LaughingНе че е болка за умиране Wink,но да питам аз newsm78
   Тук е дъждовно и мрачно-само за мързелуване и спане smile3524Хайде,помързелувайте и ударете един следобеден сън Wink

# 201
Карил, честита ти кошарка - да спинка в нея здрав и послушен бебешор  Hug

За стволовите клетки доста се бях навила, въпреки че в скъпичко, но наскоро в някоя от темите, четох мнението на юрист (съпруг на бъдеща мама), който е чел договора за съхранението им и изказва мнение, че всъщност се прибират парите и оттам нататък никой не носи отговорност, нито за транспорта им, нито за доставянето им обратно при нужда, освен това четох и други мнения, че ще минат може би повече от 20 години (колкото е срока на съхранение), докато в България започнат да ги използват ефективно  newsm78 Признавам, че тази сфера ми е доста тъмна  Embarassed и се осланям на чужди мнения, но като че ли се отказах засега. Ако някой е по-наясно, моля за мнения!

П.П. Не мога да отворя снимките от училището  newsm78 Вие имате ли този проблем?

# 202
  Sophi, хемороиди могат да ти излязат и през бременността, заради притискането и тежестта! Могат да се получат и след секцио! Никой  не може да ти гарантира, че ще ти се размине тая екстра, за съжаление  Tired! Най-добре се запаси с някакво кремче още за болницата, за да не се жалваш после! Виж при октомврийките - последно обсъждаха този проблем или пусни търсачката, за да се ориентираш за ефикасно мазило!
  За покупките - моя приятелка като теб всичко си беше набелязала и като я изненада бебо по-рано направи списък на мъжа си кое от къде да купи! Човека се беше справил без проблем / не без помоща на тъщата обаче  Mr. Green  /! Така че не се притеснявай за това  Peace!
  За стволовите клетки - аз бях много навита в началото докато имахме някой спестен лев, но откак съм в болнични, а и след ремонта, просто неможем да си го позволим! А относно употребата на стволови клетки в БГ - вече ги използват! Не толкова широко, но вече ги прилагат при лечение на парези!

# 203
здравейте сладурки,
не съм се вясвала 2 дни,но ви из4етох съвсем внимателно....толкова  хубаво 4е го има този форум  Hug  bouquet

Абе 4ета 4е в БГ за да присъства таткото се пла6тало,даже 4етох за сума от 700 лева за тази "екстра".
Надявам се 4е аз не съм разбрала не6то понеже ако е истина направо ми се струва жива лудост.Главата ми не го побира за6то трябва да се пла6та 4е таткото 6те е вътре???????? #Crazy newsm78 #Crazy newsm78
Айде да го накарат да плати най_много 20_30 лева колкото да си плати аксесуарите.....специалните дрехи,ръкавици,ама ина4е просто не разбирам за какво друго да пла6та.Много ми липсва БГ ама на моменти като в този направо си се радвам,4е се изнесох  #Cussing out...кожодери  #2gunfire
Моят мъж се е зарекъл твърдо да присъства,аз съм оставила избора на него,6том иска да е до мен добре до6ъл  Heart Eyes

Добре 4е тук тази простотия с пла6тането не съ6ествува,4е ина4е бих побесняла  #2gunfire

За раждането моя доки все ме пла6и 4е бебката ако се родила сега нямало да оцелее и ужасно много ме нерви,6тото все пове4е са слу4аите на бебета родени о6те в 6 месец които оживяват пък камоли в 8  newsm78
Аку6ерката на курса се изсмя като и казах кви ми ги дрънка доки.......каза 4е и да се роди няма проблем,дори ме убеди 4е ве4е ди6а сама  #Crazy
Абе най_добре да си стоят в тумбаците до термина  Hug

цунки на вси4ки и лек ден

# 204
Здравейте бъдещи мами- ноемврийки,
Аз съм едно тайно присъствие във вашата темичка. Правя се на Шерлок Холмс и следя една от вас Simple Smile
Много внимателно ви чета, за да знам как я кара моята кума - МЕРЕЛИН. Тя понеже е една щура и не се спира на едно място и все вика "Добре съм, супер съм , всичко ми е О.К" та минавам да видя всъщност как е Simple Smile
Всъщност исках да ви покажа как усилено тренира за бъдещата си роля:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=60101&photo=51

Пожелавам на всички вас Ноември да гушкате своите малки бебоци и знайте че няма по - голямо удоволствие на света.

Поздравявам ви и ви пожелавам спокойствие и здрав сън до ноември, че после няма Simple Smile

Обърквация

# 205
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз да кажа за кафето - много обичам, обаче ми тръгват страшни киселини и съм го намалила. Забелязах обаче, че  нес кафето ми се отразява по-добре и сега си правя малко нес кафе с повечко вода и така се залъгвам, че пия кафе  Wink

Bimba25 - За да присъства таткото се плаща единствено наемането на ВИП зала за раждане, т.к се предполага, че не трябва да гледа още 20 жени как раждат, а в Шейново ВИП залата е 150-200 лв. В малко болници обаче може да присъства бащата, именно защото нямат ВИП зали, особено пък в по-малките градове.

# 206
  • Sofia
Здравейте,мамчета!
karil,честита кошарка на бебчето!Сьс здраве да си я ползва 1crib
SOPHI,за покупките не се тревожи,бьрзо ще наваксаш.Хемороиди не е задьлжително да получиш.Аз лично имам и си ги"отглеждам" вече 15г.Мажат се кремчета,в която и аптека да попиташ ще ти предложат най-различни мазила.
За уговорка с док за раждането сьм твьрдо  Peace.Не обичам да разчитам на случайността.
Bimba,правилно си разбрала за сумата от 700лв.В"СВ.София"e толкова.500-избор на екип,100-VIP зала,100-присьствие на таткото,а ако искаш и VIP стая-35-двойната,70-единичната.Такава е "милата" родна действителност.
Лек ден на всички,по-кьсно сигурно пак ще се включа.

# 207
Мамета, пред вас е една горда и щастлива леля - сестра ми Ася роди тази нощ момченце 3.100 кг, 50 см. (с 9 дни преди термина). Довечера след работа ще отида да ги видя, но тя каза че "не е толкова страшно". Водите й са изтекли в 10.30 вечерта, а бебо е роден в 2.15 след полунощ. Довечера ще го изкъпем на маса, както се полага, а аз само чакам да изляза в майчински, за да се порадвам на сестра ми и бебо отблизо.

# 208
Karil честита ти кошарка! Peace След дългото търсене дано си намерила най-комфортната за малкия ти бонбон! Heart Eyes

Аз съм хвърлила око на една GRACO, която се сгъва и става за портативно легло и има дъска за повиване,но ще изчакам да видя дали някой няма да ни я подари за "бейби шаур" например. Wink

Иначе днес си получих бебешкия автомобил Чико и съм много хепи. Лекичка и маневрена с един пръст можеш да я управляваш. Продължавам с проучването на легълцата сега.

Честита радост и на щастливата леля! smile3525 Да ви е живо, здраво и засмяно малкото юначе! 
Успешен ден на всички! Hug

# 209
  • Sofia
Вени,Честито,мила!!! baloni
Да ти е жив и здрав племенника и да радва цялото Ви семейство  bouquet!!!

Общи условия

Активация на акаунт