Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение

• 15 642
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
karil, Честита кошарка, със здраве да си я ползвате !

Вени, Честит племенник, да е жив и здрав, много палав и щастлив !  bouquet

Аз с покупките съм до никъде....ще наваксвам, ама не знам точно кога  Mr. Green

За стволовите клетки - на мен много ми харесва идеята, но не можем да си го позволим, така че само ще се надявам да нямам нужда.... Cry

# 211
  • София
Вени, честита ти радост! Сега леля, а скоро и мама baloni

Gadamer, за педиатър бих ти препоръчала нашата лекарка, но тя е в Студентски град!
Benighted, препоръчай педиатърката си на мен! Аз съм в Студентски град и не отказвам препоръки във връзка с избора на педиатър.

# 212
 Мрежичката за къпане...Нагледно, случайно открита..http://www.snimka.bg/album.php?album_id=60101&photo=8
Благодаря, за честитенето..Предупредила съм бебо, че кошарата му е толкова изстрадана, опознах София, заради неяТака че само да е посмял да не спи Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТя е програмирана за сън, след като толкова дълго "обикаля нивата" Joy
Мами, не си позволявайте да раждате без уговорка!
МЕРЕЛИН за какво ти е училище за родители... ти имаш близка мръвка, и мама "в час"..Те ще те научат най-добре на обгрижване.
Рени, вчера доста се замотахме, поръчахме и ъгъл, а кошарата я взехме от Малечко на К.Величков...Бяхме със свеки. Тя е много добричка...Мами, няма друга такава добричка свеки. Адски мразя мазни, лицемерни свекита, дето се чудят как да те омазнят.. #2gunfire #2gunfire :
Палче, за съжаление се оказва, че в Бг няма Graco нищо, че по сайтове съм се нагледала на картинки...Но са супер!!!

# 213
Честита помпа на Роси и кошарка на Карил Simple Smile
ЕЕ, не мога да повярвам колко бързо се изписват темите напоследък - не може да насмогне човек!
Ходих вчера на ЖК и ми правиха изследване за магнезий серум - хубаво било да се направи ако се пие маг. продължително време (аз го пия от 3 месец). Така че питайте си док. ако сте така.. за всеки случай. И 1 седмица преди термина да се спират всякакви железа и маг. и други лекарства... Naughty

# 214
...
А избрали ли сте вече име на бебето, защото ние с таткото го решихме още в момента, в който разбрахме, че съм бременна и противно на всякакви суеверия си говорим за бебето с името му - Ема. През бременността се наслушах на суеверия, но като не вярвам, не ги и спазвам.
...

Това е един и от нашите варианти за име... няма да се бием, нали?  Thinking

За прах - аз си обичам Тео бебе, и сега пера бебешките дрешки с него. Вчера изпрах по-точно 1-та пералня (с новата пералня Simple Smile ) - сега ме чакат да ги гладя, но днес трудовия ми ентусиазъм го няма... сутринта дадох кръв за ПКК - хемоглобина ми е 115, което е добре, нали мамета?

карил - честита покупка!!! Със здраве да си я ползвате!

Вени - честит племенник!!! Пожелавам ти и ти след 2 месеца да кажеш за раждането - "не е толкова страшно"  Peace.

Момичета, чудя се дали да правя уговорка с акушерка - или да не правя изобщо... ще се почудя още малко...

# 215
Роси, 115 хемоглобин не е малко. Честита пералня, и помпа.. и аз я видях, но ти явно си била първа на опашката.
Karil , честита кошара, кога ще сложиш снимка - да видим първенеца след толкова търсене.
Мамета благодаря !

# 216
Палче, за съжаление се оказва, че в Бг няма Graco нищо, че по сайтове съм се нагледала на картинки...Но са супер!!!

Под колоните на Пироска има едим магазин и там има колички Грако.. ама не знам дали за това говорите Simple Smile

# 217
Роси, 115 хемоглобин не е малко. Честита пералня, и помпа.. и аз я видях, но ти явно си била първа на опашката.
...

Много благодаря! Наистина - извадих невероятен късмет Simple Smile.
И аз трябва да се сдобия с такава мрежичка за къпане - наистина изглежда много удобна. Само че цената не ми допада особено, та ще видим Simple Smile.

# 218
Хайде пак да повторите за разсеяните - къде ги има тия мрежички за къпане и колко струват?
Благодаря много!

# 219
Здравейте, момичета! Kissing Heart Аз от днес официално съм в 45-дневния болничен и вече ще мога да се включвам по често в писането!  typeuu Още ми е неестествено това да съм в къщи през деня, но предполагам, че като се оправи времето smile3531 и тръгна по разходки работата няма да ми липсва!

karil, честито легълце за бебо! newsm07 Да расте здраво и щастливо в нея за радост на мама, тати и двете каки! smile3522

Вени, да ти е жив и здрав племенника! baloni Да носи много радост на всички, а през ноември  - най - добрия приятел в игрите и живота в лицето на твоето бебче!

Със покупките и аз май не съм много напреднала. Имам само плот, козметика и стерилизатор, обаче в неделя чакам да доставят леглото и скринчето. Виж откъм дрешки съм зле. Купила съм само две хавлии за след баня, едно гащеризонче и две бодита...незнам какво да купувам newsm78...По тази причина тези дни ще хващам една приятелка, която роди февруари, да обикаляме по магазините и да казва какви дрешки ще ми трябват на първо време... 

P.S.Да питам нещо – винаги ли през деня е толкова трудно да влезеш във форума или днес е някакво изключение?!? Rage Направо си е живо мъчение – добре че си копирах поста преди да го публикувам...  mixed037

# 220
   Bubalina, с две ръце ти препоръчвам д-р Елена Иванова  Hug! Страхотна е! Не само е сладка, мила и добричка и обича бебчовците, но и е страхотен лекар! Работи в 9-ти кабинет в сградата на Студ. поликлиника в МЦ "Сана" ООД! Това е десния вход на поликлиниката! Ако искаш можеш и сега да отидеш и да говориш с нея! На нечетни дати е сутрин, а на четни- след обяд! Ако искаш повече инфо - питай! Ние вече 7 години сме при нея  Peace!
   Мишенце, Мерелин беше казала, че ги има в Младост 4 в Търговския център до Фантастико, но аз като ходих там имаше само такива като това, което съм сложила в албумчето ни!
   Дени4ка, от няколко дни има проблем с форума! И аз вече избеснявам леко, ама...
   bouquet Вени, честит племенник! Да расте силен и здрав за радост на всички! Да папка много и да спинка много, за да може и мама да си почива   bouquet! Поздрави сестра си от нас  Hug!

# 221
  Тази мрежа на снимката е 12 лв. - турска. На  три места е на такава цена..
Деничка,има готови списъци...тръгваш с такъв списък и "отмяташ" купеното..

# 222
 Уф,голяма мъка наистина в последно време да вляза във форума,и да изпратя съобщение Confused
  Моят хемоглобин беше 114 и доктора каза,че е нормален-не се притеснявайте Peace
  Мами,вие Нош-па само по лекарско предписание ли пиете или на сама глава,ако почувствате болки ниско долу newsm78
  Вени,ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК  bouquetДнес леля,утре-мама Wink

# 223
karil, аз имам извадени два списъка - единия от "Бебе маркет", а другия от форума, ама нещо ми се струват много малко дрешките, а като чета някои мами как пазаруват?!? newsm78

Моят хемоглобин преди две седмици беше 98 и пак ми казаха, че няма място за притеснение...иначе продължавам да си пия желязото...

SOPHI, до момента (да чукам на дърво) не ми се е налагало да пия никакви хапчета, освен 2-3 за глава, но мои приятелки са ми казвали, че са пили Но Шпа и без лекарско предписание...дали е било правилно обаче незнам...  33uu

# 224
Здравейте,майчета!Чета само хубави неща и това ме радва в иначе мрачния и дъжовен ден във Велико Търново.  smile3525 за сестрата на Вени,а на нея същото леко раждане и здраво бебче/Вени,и не се напивайте много тая вечер Grinning/.
          Честита кошарка на Карил,да спинка в нея най-послушния мъж/а пък и да не е послушен,аз съм сигурна,че мама Карил ще го култивира/.Очакваме виртуална почерпка за най-дълго търсената покупка!
           Аз вчера се запознах с условията и договорните отношения за вземане и съхранение на стволови клетки в Св.Лазар и ще мисля в близките дни как ще действаме.
           Аз моля мамите,които са кърмили да разкажат по-подробно кога се използва помпата на Авент, да я носим ли в болницата,откога започваш да слагаш бебето на гърдата си,и все такива неща,които са много важни за мен,защото много ми се иска това дете да си го храня естествено/с баткото ни разделиха веднага след раждането,аз във В.Търново,той в София,и когато се събрахме на 17 ден след раждането нямах и капка кърма,отдавам го на стреса/.
           Вчера бях при едно бебе на 2 месеца,което има батковци на 16 и 18 години.Искам да ви кажа,че има страхотно очарование в големите разлики.Толкова грижовни братя не съм си и представяла.Дано и нашите каки, и батковци бъдат толкова добрички!А мислите ли,че ще се появи ревност-моят син сега е щастлив в очакване,но когато целия род заговори за НЕЯ......не знам,като дойде ще му мислим.Сега отивам да пишем домашни Целувки по раничките/така се шегува моя син,че като се връщаме от училище и двамата сме с раници,обаче моята отпред  Grinning/

Общи условия

Активация на акаунт