Лакове за нокти - 147

• 38 250
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Синият Перфект е уникален 💙
И розовото не е за подценяване 😉
От мен омбре: розово SNB Венета,лилаво SNB Нели и този странен Перфект S115

# 166
  • В полите на Пирин планина
Фифито, прелест! ♥️

# 167
💜 Прекрасно! 💜
Синият Перфект е уникален 💙
И розовото не е за подценяване 😉
От мен омбре: розово SNB Венета,лилаво SNB Нели и този странен Перфект S115

# 168
fifito, уникално е!
Остана ми време и за лак днес - miss sporty gel shine 568 и flormar pearly 431 tropic blue

Скрит текст:

# 169
elle.n, благодаря! Relaxed Blush Лакът е на She-396. fifito80, супер се е получило, бленуваното омбре, което никога няма да мога да направя Laughing Вече съм се предала. Този странен Perfect ми е любим, още по-любим щеше да ми е ако не беше бял, а прозрачен Simple Smile

# 170
Прекрасни, прекрасни сте, момичета❤ Аз съм още на терапията на Евелин и макар да ме влече към цветното, удържам фронта. Още 3 - 4 дена и ще се лакирам ❤ Макар голичка, днес забърсах тези два красавеца❤ Цикламата на живо е божествена❤😍 Номер 41 е, а златния е 73. Нямам търпение да ги пробвам❤

# 171
нещо от 2015 на този ден, рисувано с лакове, помня как разреждах черното с безцветен, за да направя това под розите, а този брокат ми беше любим

# 172
  • Стара Загора
Тази година явно на мода ще са земните нюанси /Нюд, мауви, кафяво/. Преди дни търсих инфо за нови колекции, но уви. Снощи попаднах на Zoya Naturel 2021.

И още малко красоти в зелено, златно и кафяво..

# 173
Какво е това мауви?

# 174
  • Стара Загора
Смесица от кафяво и лилаво, студен цвят....Поне аз съм с такива познания. Справката в Интернет показва и доста лилави мауви нюанси, та явно варира и по-скоро в лила гамата.

Аз конкретно от цялата колекция бих носила само Evelyn и Charlowe. Другите са красиви, но на моя подтон кожа няма да стоят добре. Barrett и Adeline по-скоро в комбинация с други и блестящи бих пригодила в интерес на истината, защото имам подобни на Флормар.

# 175
гугъл казва, че е нюанс на лилавото, наречен на това цвете

# 176
  • Стара Загора
Успях да изровя и пролетните колекции на Essie + OPI.

Попаднах и на Валентинска колекция, но дали е наистина тя... ще разберем.

# 177
  • София
Еми колкото и да снимах, цвета все такъв излизаше, а реално е малинов. Има и лек шимър, но няма улавяне. Лака е GR Color expert 39

# 178
  • Стара Загора
След седмица с лаковете на Лидл, които издържаха геройски и днес едва свалих, сложих лилавото на Essie Unrwap me. От колекция за Свети Валентин 2020 е. Отново декорирах с подобен глитър безименните. Но на лявата ръка толкова дебело стана от трите слоя Flormar Supershine 21, че се местеше буквално на цяла люспа. Изтрих го и сега лакирах отново нокътя на 2 слоя. Такова чудо не ми се беше случвало досега.

И двата лака са много красиви, надявам се само Еси да издържи. Предишния ми опит със старите серии, не е успешен. Кремовете ставаха на балони или пък се оголваха връхчетата много бързо. Този се нанася като масло и дори на един слой покри почти идеално.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 20:03 от iv4enceto_91

# 179
Много красив цвят на essie!

Общи условия

Активация на акаунт