Лакове за нокти - 147

• 38 242
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • Измир
Долче, този Флормар го имам и винаги, когато го слагам получавам комплименти. Но такава сполучлива комбинация не съм правила.  Много ама много ми хареса!
Блъд, Пени и мен ми се носи светло розово вече. Много нежно стои.
Не мога да пропусна и MarieSt със страхотните червени заострени нокти ❤.
От мен Пастел и Sinful colors

# 151
Здравейте, момичета! Прекрасни сте както винаги! Flowers Hibiscus Аз съм с най- неуловимия лак 😄 изглежда син, но е по- скоро сиво- син. Мъчих го мъчих го филтри слагах, не мога да го докарам реален. Такъв зор не е било...

# 152
GR ice chic 85 + Catrice iconails 62

# 153
Намалени в Нотино с безплатна доставка ако някой се интересува.

# 154
Нотино много гадно прецакват, ако искаш наложен платеж ...

# 155

Всички сте прекрасни ❤️
 https://www.instagram.com/p/CJ0cISJMJWH/?igshid=2chz0372cbl5
Perfect 74 - уникално синьо

# 156
  • Пеликания
Много хубав цвят, ама се нанася ужасно.

Скрит текст:

# 157
Прекрасни маникюри показвате отново, а за оформянето нямам думи да изразя възхищението си, все се надявам да пораснат още малко моите и да си поиграя и аз малко с формата.
Четенето на темата не ми се отразява добре на портфейла, с новата година реших, че е време за нови лакове и след прекрасните маникюри, които видях с тях, пуснах една поръчка и аз за ейвънските пясъци, оказа се че имам иначе само три пясъка в колекцията. Сега само трябва да избера кой да е първи Grinning

# 158
Един много изненадващ лак - в шишенцето изглеждаше страшно кичозен, а се оказа нежно и приятно желе:

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 14:26 от Елмайра

# 159
Margolotta, дай с черния, че ми е любопитно да го видя на нокти Grinning

# 160
  • София
Първи опит за печати.

ММ като видя натурията на масата каза- толкоз неща за едни нИгтя!
Да питам за печати. С какво почиствате плочата и след  всеки нокът ли се почиства?

# 161
Днес вдъхновението ми не ме предаде и съм доволна от сътвореното. На живо цветовете са много бляскави и някак празнични. И чудо, не се наклепах и не се изнервих, всичко стана лесно, с настроение и без излишни нерви. Grinning Тъй като стане най обичам! Grinning

Скрит текст:

Лаковете:
Скрит текст:

Пп Натуся, аз почиствам плочката с памуче натопено в лакочистител, след всяко ползване т. е. за всеки нокът.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 15:36 от Джаста Праста

# 162
Да уважим цвета на 2021 г. 😉
И BEL 78.

# 163
С лак за нокти. Всеки път почиствам плочата. Аз и между отделните нокти почиствам, иначе засъхва и не печати.

# 164
Джаста, много коледно 💚
Маме, страхотно синьо!
Brainbug, уникално е! Кой е този сиво-син лак?
Скрит текст:
черпя ви виртуално, моят мъник днес става на 10 месеца ... снощи до към 1 бях до печката 😁

Общи условия

Активация на акаунт