Лакове за нокти - 147

• 38 214
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
И аз много се дразня като ми се отдръпне топ лака. Essie good to go почна да ми го прави този номер, направо ми отсичаше лака на 2 части, затова вече го слагам само върху глитъри или пясъци.
Неотдръпващи са ми на Бари М wet set, вече ми е на дъното, разреждала съм го няколко пъти, но още ми харесва, и съхне бързо.
На trend it up UV топа също не се отдръпва.
Преди имах diamond top на W7, доколкото си спомням и той беше ок.

# 136
  • София
Аз имам един "бързо съхнещ" на PNP, който съхне с часове Simple Smile, пълна скръб, но пък за сметка на това е 75 мл. И вместо да си го чукам в главата, го ползвам за разредител на бързо съхнещи. Но до определена степен, де, щото и те престават да съхнат в един момент, като прекаля с концентрацията

# 137
Essie Glow with the flow

Харесвам ги перлените в шишенцето и ги купувам, но после трудно ги възприемам на ноктите си и рядко ги лакирам.
И при мен Сеш почва даде отдръпва като стигна долу горе до средата на бутилката, тогава почва и д а се сгъстява и да ме дразни.

# 138
  • София
Не се отдръпва топ лака на Microcell. Ползвам само него от около 5 месеца и все още не се е сгъстил. Много съм доволна от него.
Другият, който не ми се отдръпва, е на SNB експрес топ лака, който освен това съхне и много бързо.

# 139
Много хубаво се съчетаха тези 2 лака- Флормар PL418 Chrome Purple и Импала 20+ златист брокат:

Скрит текст:

От снощи със светкавица (ноктите на показалецът и средния пръст на дясната ръка изглеждат по-къси на снимките- не знам защо Thinking , но показвам, защото има разлики в декорацията):

Много ми хареса как се получи Blush Този Флормар е интересна комбинация от сиво-кафяво с  по-скоро розовеещ шимър- не знам защо е кръстен "purple".

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 11:47 от dolce miele

# 140
Долче, само на последната снимка го виждам сив, на другите е лилав.

# 141
Ами, на почти всичките снимки има или слънце, или светкавица които "изкарват" розово-лилавия шимър. Но на живо си има доста сиво-кафяв елемент- поне според мен. Някакъв интересен микс е Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 09:37 от dolce miele

# 142
  • на последния етаж
Честит празник! Champagne
Днес Catrice 03 Goddess Of Bronze:

# 143
  • Пеликания
Dolce много красиво се е получило Heart Eyes И двата цвята много си подхождат, а този флормар е като хамелеон Grinning
Лита винаги ти се радвам на маникюра, и форма и лакиране - винаги перфектни.
Скрит текст:
Аз от няколко дена съм много обикновена, но днес сигурно ще сменям Grinning

# 144
  • волно калдъръмче
dolce miele, страхотни нокти. Следя те още от както започна да пускаш снимки в темата. Много ме кефи прецизността, с която се лакираш и оформяш ноктите си. Разликата от началото е фрапираща. Няма го това завиване навън в краищата (при мен се получава същото), ноктетата са добили нужния овал.

Моля за извинение. Знам, че съм извън темата, но когато има да се каже нещо хубаво, не пропускам.

# 145
Моля да ми препоръчате качествен заздравител по възможност без формалдехид.

# 146
  • София
dolce miele, страхотни нокти. Следя те още от както започна да пускаш снимки в темата. Много ме кефи прецизността, с която се лакираш и оформяш ноктите си. Разликата от началото е фрапираща. Няма го това завиване навън в краищата (при мен се получава същото), ноктетата са добили нужния овал.

Моля за извинение. Знам, че съм извън темата, но когато има да се каже нещо хубаво, не пропускам.
Не мисля аз, че не е по темата. Освен това напълно съм съгласна с теб.

# 147
Долче, много хубаво ти се е получило.
И съм напълно съгласна с Вяра, ти си нашата лакова гордост Wink Hug и си еталон за бърз и качествен напредък.

Леле, Мари, какво направи ти, направо ме простреля в сърцето с този така "обикновен" червен заострен маникюр. Heart
Каквото и да правя не мога да докарам заострената си форма до тази дължина и тоя вид, затова ще си завиждам на воля. Wink Joy

# 148
Аз минавам за известно време на по-светли, нежни цветове. Чудя се върху това розово дали да не си сложа на СНБ диамантен блясък 🤔... Още не мога да го измисля 😂

# 149
И аз съм но розова вълна Flowers Hibiscus

Avon S 260, така пише отдолу на шишенцето. Четката няма овал, а е някаква плоска и ми беше доста трудно да постигна някакъв задоволителен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт