Лакове за нокти - 147

• 38 201
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Не е перфектния френски маникюр, но ми харесва Blush . Като изключим малко разминаване в дължината. Декорация ваденка и матов топ лак

# 121
# 122
  • София
Да ви покажа какво ми изпратиха от СНБ от играта на бг-мама.

Заздравител с диамантен прах,ефект диамант, лосьон за тяло с блестящ ефект и мостра на крем за ръце.
Редактирам се. В кутийката открих и това.

Трябва да видя как се ползва.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 17:19 от Натуся

# 123
MamaNaMiro, страхотни Heart Eyes

Преди малко се сдобих от Елитис с матов топ на Перфект ( не подозирах за съществуването му ) и UV топ, който за първи път намирам наличен.

Натуся, честито, с удоволствие да си ги ползваш!

# 124
  • София
Идеята не беше баш тая, ама карай..

# 125
Препоръчайте хубав топ лак, моят е на trend up и се е сгъстил за месец и нещо.

# 126
  • Варна
Маринела, разреди го с разредител за лак, не му пречи. Аз редовно си разреждам топове, когато се сгъстят.

# 127
Аз (и Джаста мисля) смесвам в едно шишенце 2 топ лака изразходени до около половината Grinning С разредител ми се сгъстяват бързо. Speed dry на Перфект използвам. Хвърлила съм око и на УВ топа им, а и на Miracle top- ако не се лъжа за името. Може ли мнение за последните два? Blush
Не препоръчвам Top shine на Перфект! Води се бързосъхнещ, но няма нищо общо със Спийд драй...единственото приложение което му открих е да го нанасям върху ваденки и декорации- не ги размазва (отгоре обаче минавам и със Спийд драй ).
Натуся, честито! Може ли снимка на нокти с ефекта диамант (в моя списък с желания е и ми е любопитно как стои на нокти)? Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:17 от dolce miele

# 128
UV топа на Perfect на мен ми е любим - не се отдръпва, не се надрасква, има хубав блясък и съхне много бързо. Miracle top-а не съм го пробвала.

# 129
  • София
Натуся, честити подаръци! Сподели после впечатления от заздравителя с диамантен прах.

# 130
  • София
Miracle top си е бързо съхнещ отвсякъде. Напоследък само него ползвам, до половината на второ шише съм

# 131
  • Пеликания
Къде го намирате тоя UV топ на Perfect? Сякаш не съм го засичала Grinning

# 132
От Ремедиум на Денкоглу го взимам аз Simple Smile

# 133
  • София
Номера е 22

# 134
Като сте заговорили за топ лакове... Наистина вече не знам какъв бързосъхнещ топ, който не се отдръпва, да си взема. Продиджи на ГР ми се отдръпва.

Това е на Фаберлик - същата работа...

Скрит текст:

Много ме дразни!....

Общи условия

Активация на акаунт